Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλα αυτο δε με πειραζει....αλλα (δε ξερω αν το διαβασες χτες) με πηρε τηλ η μανα μου και μου λεει... εισαι σε ενα φορουμ? ναι της λεω....προσεχε τι γραφεις γιατι σε διαβαζουν! και σπαστηκα παρα πολυ γιατι με το ατομο αυτο μιλαω στο τηλ και δεν ειχε πει κουβεντα. Σου λεει ασε μπας και μαθουμε κανενα κους κους! :evil::evil::evil:

Σιγά καλέ..Λες και κάνουμε κάτι κακό ή συζητάμε για γκομενικά:shock: ή μήπως λέμε τι κάνουμε στα κρεβάτια μας! Μη σκάς:-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγά καλέ..Λες και κάνουμε κάτι κακό ή συζητάμε για γκομενικά:shock: ή μήπως λέμε τι κάνουμε στα κρεβάτια μας! Μη σκάς:-)

καθολου δε σκαω! αλλα η κουτοπονηρια μου τη σπαει!

καλα αυτο δε με πειραζει....αλλα (δε ξερω αν το διαβασες χτες) με πηρε τηλ η μανα μου και μου λεει... εισαι σε ενα φορουμ? ναι της λεω....προσεχε τι γραφεις γιατι σε διαβαζουν! και σπαστηκα παρα πολυ γιατι με το ατομο αυτο μιλαω στο τηλ και δεν ειχε πει κουβεντα. Σου λεει ασε μπας και μαθουμε κανενα κους κους! :evil::evil::evil:

Το διαβασα χτες...

Ούτε εγώ έχω πει τπτ...την μια βεβαια δεν την ξέρω καλά. Η άλλη είναι φίλη του άντρα μου αλλά δεν πολυγράφει. Όποτε πετυχαίνω κανα ποστ το λέω στον άντρα μου και το σχολιάζουμε :P

Η ζούπη μας ράγισε την ωλένη της και δεν θυμάται που :lol:

Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας :P

:shock::shock::shock::shock:

Καλά ούτε εγω θυμαμαι τις μελανιές αλλά το ράγισμα????

Ωραίο το όνομα, αλλά στην αρχή που το είδα, σκέφτηκα "ποιος μας την έπεσε πάλι?" Μετά κατάλαβα. ;)

Γεια σου Νίτσα! Έστρωσε η επιδερμίς? Τι είχες κάνει?

Α και περαστικά, Ζώπυρον!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Χελππππππππππππππ Μόλις μου ήρθαν τα γάλατα με τις κρέμες από Γερμανία.

Έχω πάρει της holle με το κεχρί. Αλλά είναι στα γερμανικά οι οδηγίες... Παλλαντίν γουέρ αρ γιου?

Εχει και αγγλικα κάτω κάτω...

130μλ νερό με 4-5 κουταλιές της σούπας κεχρι...

Κική έχεις ξεκινήσει ή όχι ακόμη.

Εχτές είπα να κάνω πείραμα λίγο ρυζάλευρο της holle με γάλα δικό μου, έτσι 1-2 κουταλιές, και τσίριζε απο το κλάμα μιλάμε...μετά έπεσε με τα μούτρα στο στήθος και με έσφιγγε. ισως ήταν πολύ νωρίς...αλλά με άνχωσε η αντίδραση

Α!! τον εντόπισες το παρατηρητή???

Ραννια είναι ωραίο.....κρίμα....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Α!! τον εντόπισες το παρατηρητή???

Ραννια είναι ωραίο.....κρίμα....

ναι ρε....αφου ο παρατηρητης μονος του το ομολογησε στη μανα μου....δηθεν σε εξυπναδα...." α εγω ξερω ο,τι εχει αγορασει η ρανια απο ιντερνετ"....μιλαμε για στοκο ανθρωπο....

Αυτο ειναι πιο ωραιο....κατσε σκεψου το :)

και εγώ σκέφτηκα κάποια στιγμή να αλλάξω νικ γιατί μερικοί βλέπουν κατινάκι και παραπέμπουν αλλού, ήρθε η κατίνα να κάνει κατιναριό ας πούμε..

Τεσπα μετά λέω εγω ξέρω τι σημαίνει αυτό το νικ για μένα, και σε όποιον αρέσω που έκατσα να σκάσω κιόλας..

Τώρα εγώ πως να σε αποκαλώ? να συνεχίσω Ράνια???????

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

δε σ'αρεσει? :(

ρε με αυτα τα δυο μου....νι! χιχιχιχιχι!

Άμα αρέσει σε εσένα, σε μένα περισσεύει!

Προτιμούσα το Ράννια με τα δύο σου....νι:tongue:

καθολου δε σκαω! αλλα η κουτοπονηρια μου τη σπαει!

Εγώ στη θέση σου θα έγραφα εν ψυχρώ και το όνομά της να την κομπλάρω...

Εχει και αγγλικα κάτω κάτω...

130μλ νερό με 4-5 κουταλιές της σούπας κεχρι...

Κική έχεις ξεκινήσει ή όχι ακόμη.

Εχτές είπα να κάνω πείραμα λίγο ρυζάλευρο της holle με γάλα δικό μου, έτσι 1-2 κουταλιές, και τσίριζε απο το κλάμα μιλάμε...μετά έπεσε με τα μούτρα στο στήθος και με έσφιγγε. ισως ήταν πολύ νωρίς...αλλά με άνχωσε η αντίδραση

QUOTE]

Τώρα τα είδα το ζώον! Έχει στην κρέμα με κεχρί και κουάκερ, σε αυτήν με το κεχρί μόνο δεν έχει γμτ! Το πρώτο γίνεται μόνο με νερό, το δεύτερο , από ότι καταλαβαίνω με νερό και γάλα.

Ρυζάλυρο έχει δώσει δίπλα μια σούπερ συνταγή η μαρσολάν. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ. Έχει κάποια θρεπτική αξία?Δεν καταλαβαίνω δλδ γιατί να το κάνω. Ο γιος μου δεν έφαγε ποτέ.

Και για τη μικρή, που δίνω φρούτα και δεν αλέθονται σωστά μερικά, τα κάνω στο ρεντέ.

Τώρα...ξέρω ότι τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά εισάγουν στερεές μετά τον 6ο. Εμείς που παίρνουμε φόρμουλα, έχουμε ξεκινήσει φρούτο εδώ και 1 μήνα, κρέμες τώρα, και τον άλλο μήνα σούπες.

Θα πω και κάτι, που μάλλον η Παλαντίν θα διαφωνήσει.:tongue: Της ξαδέρφης του ξαδέρφου μου (ναι, αυτή είναι η συγγένεια:P) ο γιος τον Απρίλιο γίνεται 1 χρονών. Θηλάζει. Δε δεχόταν εύκολα τις στερεές κι ο γιατρός της είπε δεν πειράζει, παίρνει όλα τα στοιχεία από το θηλασμό...οκ, συμφωνώ...αλλά πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να του δώσει στερεές... το παιδί τώρα άρχισε να τρώει που και που κανένα φρούτο.

Πιστεύω όμως ότι δε θέλει και πίεση. Υπομονή και επιμονή θέλει. Προσωπική μου άποψη.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...