Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλεκον, περίπου στα ίδια είμαστε. Ο δικός μου έχει κόλλημα με το "πού". Όλο τα περιστέρια δείχνει, όλο τις μπάλες ψάχνει, πού και πού. Κι αυτό που μου τη δίνει είναι που λέει λέξεις και μετά από λίγες μέρες τις σταματάει!

Κι εμείς του μιλάμε πολύ, αλλα δεν...ας έλεγε ένα μαμά και θα ησύχαζα, τόσα πολλά ζητάω?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γιατι active member Ραννια???

Γιατι παντου υπαρχει eνας big brother! Ωραιο το ονομα? :D

Ότι τα κατάφερες σε κόβω εγώ :D

με το ικα? ου! μια χαρα! απο τις 11 τελειωσα! :D:D:D

Διαφημίσεις

Χελππππππππππππππ Μόλις μου ήρθαν τα γάλατα με τις κρέμες από Γερμανία.

Έχω πάρει της holle με το κεχρί. Αλλά είναι στα γερμανικά οι οδηγίες... Παλλαντίν γουέρ αρ γιου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εμείς είμαστε στη φάση του "αυτό" ακόμα και για πράγματα που ξέρει πως λέγονται... και προσπαθώ να της το κόψω...

Μου έκανε εντυπωση που είδαμε ένα κοριτσάκι 16 μηνών και έδειχνε την δικιά μου και έλεγε "νινί" (η μεγάλη :D:D). Και όταν η Μαρία εσκυβε και έπιανε τα χώματα της έλεγε "κακά". Δεν ανησυχώ, απλά ανυπομονώ :D

Ράννια γεια σου!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!

Τι κάνετε? πιάσατε tv θέματα σήμερα? Το μόνο που άκουσα αυτές τις μέρες και μου έκανε εντύπωση ήταν για τη Ζέτα...ότι κάνει σχέσεις για τα μάτια του κόσμου λόγω άλλων προτιμήσεων!

Λοιπόν... αυτές τις μέρες να σας πω ότι κλειδώθηκα σπίτι λόγω μούρης κ δεν είχα και ιντερνετ τις περισσότερες ώρες... γκρρρρρρρρ

Σεβούλα μην το αφήσεις έτσι αυτό! δεν είναι δυνατόν να παίρνει άλλος την πρωτιά σου.. μίλα του

Η Ζούπυ μας τι έπαθε?

Σου έχω πει πως στο φόρουμ έχω βρει 2 κοπέλες που ξέρω ποιές ειναι, ε? :P

καλα αυτο δε με πειραζει....αλλα (δε ξερω αν το διαβασες χτες) με πηρε τηλ η μανα μου και μου λεει... εισαι σε ενα φορουμ? ναι της λεω....προσεχε τι γραφεις γιατι σε διαβαζουν! και σπαστηκα παρα πολυ γιατι με το ατομο αυτο μιλαω στο τηλ και δεν ειχε πει κουβεντα. Σου λεει ασε μπας και μαθουμε κανενα κους κους! :evil::evil::evil:

Καλέ τώρα το είδα το όνομα! Γιατί καλό μου?

Μια χαρά με το ΙΚΑ!

δε σ'αρεσει? :(

ρε με αυτα τα δυο μου....νι! χιχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...