Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλούλης φαίνεται, αλλά κάπως παιδάκι...ίσως τον αδικεί η φωτο.

Μαρκοπουλάκι τον βλέπω μπροστά μου, έτσι όπως τον περιγράφεις! Μπρρρρρ η μεγάλη ανατριχίλα.

Πες καλέ για τον φο γάμο αν ξέρεις σχετικά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλε όλε και κίκιλι κικιλι κικιλιαααααααααααααα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ!!!!!!!!!!!

Οπότε τώρα μπορώ να σας γράψω και για το πρωινό μας κατόρθωμα:

Σήμερα ήρθαμε με το πάσο μας μιας και η μαμά έπιανε δουλειά στις 10.00 οπότε περάσαμε και από ένα μαγαζί με παντόφλες που έχει εδώ δίπλα από τονπαιδικό και ρώτησα αν έχει πασουμάκια παιδικά. Είχε ένα ζευγάρι με την Μϊνι της το πήρα και το κράταγε με πολύ καμάρι... Της είπα ότι θα τα βάλουμε στον παιδικό! Για πότε φτάσαμε στον παιδικό ούτε και το κατάλαβα! Κράταγε καμαρωτή την τσάντα με τα πασούμια, ανεβήκαμε τα σκαλιά, έκατσε έβγαλε παπούτσια και φώναζε "παπά μου παπά μου". Της τα έβαλα και εξαφανίστηκε να πάει μέσα να τα δείξει! Ούτε γεια δεν μου είπε! Δεν πρόλαβα καν να της βγάλω το μπουφάν!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Μπράβο σας Αερικούλι...κοίτα να δεις το σπόρι! Και τι ωραίο πράγμα να ξέρεις ότι χαίρεται το παιδί εκεί που περνάει τη μισή του μέρα και να μην το έχεις έννοια!

Εμένα που ο δικός μου δε λέει ούτε μαμά, να τα μπήξω ή όχι ακόμα? :roll:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και τα γλειφιτζουρια εννοειται :D:D:D

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο...πότε άρχισαν να λένε λεξούλες τα παιδιά σας? Όχι να καταλαβαίνουν αλλα να λένε κάτι περισσότερο από μαμα κ μπαμπα

Εμένα είναι 14 μηνών λέει μαμ, τζιζ, και μπαμπα (που εννοει και τους 2 μας συνηθως). Πότε θα πει κ τπτ άλλο?

Κάθε παιδί έχει διαφορετικούς ρυθμούς και εξαρτάται πολύ και από τα ερεθίσματα που έχει...

Η Κωνσταντίνα άρχισε να προσπαθεί να πει λεξεις στον 14ο αλλά...

1. Πήγαινε παιδικό από τον 9ο

2. Της μιλάμε πάρα πολύ ΟΛΟΙ! Όσες ώρες είμαστε με το παιδί του μιλάμε!

3. Όταν άρχισε να προσπαθεί για τις λέξεις και ζήταγε κάτι με μμμμ μμμμ κάναμε ότι δεν καταλαβαίναμε μια δυο φορές και στο τέλος λέγαμε "α νερό θέλει η Κωνσταντίνα"; Μια δυο φορές το είπε...

Υπάρχει διαφορά και στο θέμα παιδικός, και στο θέμα ερεθίσματα και από αγόρι σε κορίτσι.

Όλε όλε και κίκιλι κικιλι κικιλιαααααααααααααα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ!!!!!!!!!!!

Οπότε τώρα μπορώ να σας γράψω και για το πρωινό μας κατόρθωμα:

Σήμερα ήρθαμε με το πάσο μας μιας και η μαμά έπιανε δουλειά στις 10.00 οπότε περάσαμε και από ένα μαγαζί με παντόφλες που έχει εδώ δίπλα από τονπαιδικό και ρώτησα αν έχει πασουμάκια παιδικά. Είχε ένα ζευγάρι με την Μϊνι της το πήρα και το κράταγε με πολύ καμάρι... Της είπα ότι θα τα βάλουμε στον παιδικό! Για πότε φτάσαμε στον παιδικό ούτε και το κατάλαβα! Κράταγε καμαρωτή την τσάντα με τα πασούμια, ανεβήκαμε τα σκαλιά, έκατσε έβγαλε παπούτσια και φώναζε "παπά μου παπά μου". Της τα έβαλα και εξαφανίστηκε να πάει μέσα να τα δείξει! Ούτε γεια δεν μου είπε! Δεν πρόλαβα καν να της βγάλω το μπουφάν!!!! :lol:

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σας Αερικούλι...κοίτα να δεις το σπόρι! Και τι ωραίο πράγμα να ξέρεις ότι χαίρεται το παιδί εκεί που περνάει τη μισή του μέρα και να μην το έχεις έννοια!

Εμένα που ο δικός μου δε λέει ούτε μαμά, να τα μπήξω ή όχι ακόμα? :roll:

Κι εμένα ο δικός μου δεν έλεγε πολλά. Τον τελευταίο μήνα άρχισε να λέει πολλά.

Ο αδερφός μου μίλησε 3 1/2 χρονών, ε, μετά δεν το έκλεισε καθόλου!Μας έπρηξε ο πολυλογάς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα με την ομιλία είναι το εξής:

Άπαξ και το παιδί δείχνει να καταλαβαίνει τι του λες είναι θέμα χρόνου δικού του να μιλήσει! Μπορεί να τα πει σιγά σιγά ή να κάνει ένα τσακ και να αρχίσει να τα λέει μαζεμένα!

Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα με την ομιλία είναι το εξής:

Άπαξ και το παιδί δείχνει να καταλαβαίνει τι του λες είναι θέμα χρόνου δικού του να μιλήσει! Μπορεί να τα πει σιγά σιγά ή να κάνει ένα τσακ και να αρχίσει να τα λέει μαζεμένα!

Μακαρι!!!!!!!!!!

Ο παιδικός πρέπει να βοηθάει πολυ :cool:

Η δικιά μου έχει ερεθίσματα, της μιλάμε όλοι πάρα πολύ. Είναι κ πολύ κοινωνικό παιδί και μου κάνει εντυπωση που δεν λεει περισσότερες λέξεις. Όμως καταλαβαίνει πολλά και εκφράζει αυτό που θέλει πολυ καλά.

Ανυπομονώ να μιλήσει, πιστευω πως θα πέσει πολύ γέλιο :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...