Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. :D Ας το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε, λοιπόν!

Μαρή Κική, ποιος είναι ο Μπούμπουρας? Μη με τρελαίνεις κι εσύ με τον αυγουλομάτη τον Ονούρ! Το άλλο το τούρκικο, το Κισμέτ, δεν το έβλεπες? Κόβω φλέβα για Κενάν, χαλαρά-χαλαρότατα!

Πώς ξημέρωσαν τα άρρωστα?

Καθόλου δε μου άρεσε ο Κενάν. Ο Ονούρ μου άρεσε ο...Ονούρ..όλος ο χαρακτήρας δλδ του έργου.. Ο Μπούμπουραας είναι ο Σάββας που κάνει τις πλάκες στον αντέννα.

Γιατί απορείς?

Γιατί...πως κάνεις οικογένεια με μια γυναίκα που την έπαιρνε πριν το αφεντικό σου για τους γνωστούς λόγους...μου φαίνεται κάπως...δεν έχει πέσει στα μάτια σου?

Πανω στην δουλεια και τασακια φευγουν και αλλα πολλα πανω στην ενταση δεν ειναι δουλεια με σαβουαρ βιβρ αυτη, το θεμα ειναι με ποια αιτια γινονται ολα αυτα. Εγω εχω φαει καλογερο στο κεφαλι απο αρχισυντακτη γιατι επεσε η τηλεφωνικη στον αερα οκευ πανω στην ενταση γινοντουσαν και αυτα.

Φαντασου εμενα που γενικα ειμαι αρνακι εφτασα στο σημειο να πεταξω τηλεφωνο σε κεφαλι αρχισυντακτη πανω στην ενταση οκευ μετα περασε η κριση και παλι φιλοι ημασταν. Οσα γινονται σε ωρα κοντρολ γενικα ειναι μια τρελα που δεν χωρα ευαισθησιες.Η δουλεια πρεπει να βγαινει με καθε κοστος.

:shock::shock::shock::shock: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. Οκ, καταλαβαίνω γιατί έφυγες...καταλαβαίνω γιατί η Ράνια δεν κάνει τηλεόραση....μπρρρ Χριστέ μου. Και φαίνεσαι πραγματικά αρνί!Απορώ πως άντεξες!!!!!!!Χριστός και Παναγία!

Αν δε με έχεις βρίσει ήδη, χρωστάς Γερμανού:tongue:

Σέβη μην το αφήσεις έτσι!Μην τρελλαθώ τώρα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Με Γερμανου δεν εχω δουλεψει γενικα φαινεται οκευ τυπακι χωρις κομπλεξ.

Αντεξα γιατι γουσταρα και εζησα φοβερες εμπειριες αλλα και γιατι υπαρχουν και ωραιοι ανθρωποι σε αυτον τον χωρο δεν ειναι ολα χαλια. Και οσα ζεις εκει μεσα σε λιγα χρονια δεν μπορεις να τα ζησεις πουθενα αλλου σε ολη σου την ζωη, μεγαλο σχολειο και ασυναγωνιστη εμπειρια. Αδρεναλινη στο επακρον και εγω αυτο γουσταρα δεν βαριεσαι με τιποτα. Απλα για να εισαι αριστος στην δουλεια σου πρεπει να δινεις το 100 της 100 του εαυτου σου και τιποτα λιγοτερο.

ο Μάκης ήταν παντρεμένος με μια λαρισαία, κόρη μεγαλοτσιφλικά. τυχαίο; δεν νομίζω.

μεγάλος καραγκιόζης, αλήτης. έτσι τον έλεγε ο πεθερός του. μέχρι που χώρισαν.

μου το έχει ξανακάνει ο χοντρός, μου κόβει την όρεξη για δουλειά με τις μακακίες του. μακροπρόθεσμα όμως οι κόντρες μας πλήττουν πάλι εμένα. βλέπεις εκείνος είναι 52, εγώ 34, εκείνος ξέρει περισσότερα, εγώ ψιλά, από τα ενδότερα.

Διαφημίσεις

Εμένα δεν με ξένισε τίποτα από όσα είπε το Μαρκοπουλάκι, κάπως έτσι τα είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Ειδικα για τον Χατζηνικολάου, θα φοβόμουν να δουλέψω μαζί του, αν έκανα κανένα χοντρό λάθος μπορεί να με δολοφονούσε εν ψυχρώ.

Πάντως πρέπει να είναι πολύ συναρπαστική δουλεια, αν και δε θα μπορούσα να την κάνω, νομίζω.

Ποτέ μα ποτέ δεν με ξεγέλασε αυτό το χαζοβιολικο της Μενεγάκη, ότι ισχύει στην πραγματικότητα. Νομίζω οι όμορφες χαζες σε αυτή τη δουλειά ή σβήνουν από το χάρτη πολύ γρήγορα, ή καταλήγουν Τζούλιες.

Με τον Μουρατίδη ξέρασα που είχε βγάλει και παιδικό παραμύθι...η κακιά αδελφή.

Ρε συ Μαρκοπουλίνα, τώρα που σε βρήκαμε μπόσικη, για πες, υπάρχει περίπτωση να είναι αλήθεια ότι ο γάμος Μενεγάη-Λατσιου ήταν φο από την αρχη?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κοίτα, για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το περιβάλλον εργασίας που δουλεύω...όταν δούλευα στα bodyline και ήταν χάλια το περιβάλλον εργασίας...μιλάμε γυρνούσα σπίτι και έλεγα δε θα μου μιλάει κανείς μέχρι να απευθύνω εγώ το λόγο...κι όταν λέω χάλια...καμμία σχέση με αυτά που περιγράφεις...αν τα συγκρίνω, τα μπόντι ήταν εκκλησία!

Και δεν το άντεχα.

Αυτό που λες βέβαια, το έλεγε και το συνεργείο του άλφα...ότι δλδ πολλές φορές προσπάθησαν να φύγουν από το επάγγελμα, αλλά είναι σα ναρκωτικό...ότι είναι μεγάλο σχολείο κτλ...η Ράνια, όταν τη ρωτούσα γιατί δεν κάνει τιβι, μιας και έχει το πακετάκι, μου έλεγε γιατί θέλω να αποφύγω τα ψυχοφάρμακα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ωχ ωχ δύσκολα, Σέβη. Για να δούμε τι θα δούμε.

Μπράβο και πάλι μπράβο στον Μαριούλη!

Δεν τον ξέρω τον Μπούμπουρα ρε παιδιά, ούτε κατάλαβα ποιον λέει η Σέβη γμτ. Η τηλεόραση ανοίγει μόνο για παιδικά, τα τελευταία χρόνια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλα ο Μαριος πηρε τα πανω του και παιζει μαξιλαροπολεμο με τον παπου τον τσακισε τον ερμο!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπορεί στον χώρο αυτό να ειναι κάτι συνηθισμένο, μπορεί να μην τον ένοιαζε που θα την έπαιρνε 2ο χέρι ;)

Κοίτα, δεν είναι το 2ο χέρι που με ενοχλεί...αλλά το ότι πήγε με έναν άντρα γνωστό μου μόνο και μόνο για την καριέρα της...πέφτει στα μάτια μου ρε παιδί μου, κάνει δεύτερη, πως να το πω.

Στην καμμία δεν πιστεύω ότι συμβαίνει με όλους. Η Καραβάτου πχ, παρόλο που δεν τη γουστάρω μία, όλο το τρίο μπελκάντε που κατέβηκε τότε από Σαλόνικα (Πατλάκη, Σαράντο) δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι περίεργο για να ανέβει...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για τον Μακη ειναι ακριβως αυτο που φαινεται λαμογιο αλλα με προφιλ Οσιομαρτυρα.

'Εχω μια απορία σε σχέση με το Μάκη.

Γιατί δεν βγάζουν κάποιοι που τον έχουν στη μπούκα τις λαμογιές του στον αέρα?

Ή έχει τόσους άσσους στο μανίκι που κανείς δεν τολμάει να τον πειράξει?

Ενταξει θελει γερες βασεις για να μην λαλησεις και κυριως για να μην ταυτιστεις με την δουλεια και χασεις την μπαλα. Αλλα ναι υπηρχαν οι χαλια ημερες αλλα υπηρχαν και οι μερες εκεινες που λες οτι αξιζε τον κοπο.

Οσο για τον Νικολακη εγω περασα σε επιπεδο δουλειας μεγαλες δοξες μαζι του και η δουλεια μου ανταμοιβοταν και σε εξτρα χρηματα γιατι δεν ηταν αγνωμων αλλα ταυτοχρονα γινοταν και πολυ σκληρος γιατι εχει εμμονη με την τελειοτητα αλλα μαζι του ειναι σαν να εχεις περασει 100 σχολες δημοσιογραφιας.

Οταν γυαλιαζε ομως το μπλε ματι και φοραγε την πετρινη μασκα ηθελες να παρεις αεροπλανο να φυγεις. Αν και εμενα μου ειχε αδυναμια γιατι ημουν η πιο μικρη αλλα απολυτα παθιασμενη με την δουλεια και αρα αποτελεσματικη. Απλα τον εξοργιζε η ηλικια μου και μου ελεγε οτι τον κανω να νιωθει μασουλας.

Κοίτα, για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το περιβάλλον εργασίας που δουλεύω...όταν δούλευα στα bodyline και ήταν χάλια το περιβάλλον εργασίας...μιλάμε γυρνούσα σπίτι και έλεγα δε θα μου μιλάει κανείς μέχρι να απευθύνω εγώ το λόγο...κι όταν λέω χάλια...καμμία σχέση με αυτά που περιγράφεις...αν τα συγκρίνω, τα μπόντι ήταν εκκλησία!

Και δεν το άντεχα.

Και εγώ μια από τα ίδια. Στην προηγούμενη εταιρεια που δουλευα είχαμε πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα (εντάξει όχι όπως στην δουλειά της ειρηνης) και δεν άντεχα. Αντίθετα εδώ που είμαι τώρα τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά μεταξύ μας και οι διευθυντές μας έχουν τα στραβά τους αλλά ρε παιδί μου είναι ακομπλεξάριστοι....μεγάλη υπόθεση!!!!!

Κοίτα, δεν είναι το 2ο χέρι που με ενοχλεί...αλλά το ότι πήγε με έναν άντρα γνωστό μου μόνο και μόνο για την καριέρα της...πέφτει στα μάτια μου ρε παιδί μου, κάνει δεύτερη, πως να το πω.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά για αυτόν μπορεί να ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικο...δουλευεις στον ίδιο χώρο πολύ λογικό να κάνεις σχέση και με το αφεντικό σου. Και φυσικά να το εκμεταλλευτεις...Βέβαια αν δεν κάνω λάθος η Μενεγάκη του φόρεσε το κέρατο του Λάτσιου και χώρισαν :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...