Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είσαι καλέ εσύ? Δεν πήγες στο χωριό??? Ποιο χωριό αν επιτρέπται? (ζούσα Θεσσαλονίκη για 13 χρόνια;))

σε καμια μιαμιση ωρα θα φυγουμε!!!!!!!

να ξυπνησει ο μικρος να του δωσω τα φρουτα και φυγαμεεεεεεεεε!!!

καμια σχεση με θεσ/νικη.τρικαλα παμε,απο κει ειμαι!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!

Αυτές τις μέρες ήμουν off εντελώς Φαίη μου, και το χρειάστηκα.

Σήμερα έχω απίστευτη ενέργεια!!! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ε???

Σεβούλα, πάρτο λίγο αλλιώς το θέμα κι άρχισε να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα ρε μανάρι!!!

Ζηλεύωωωωωωωωω.... ο σύζυγος έχει άδεια?

Διαφημίσεις

Άντε ρε!!!!! Η καταγωγή μου είναι από Καρδίτσα;)

Πρέπει να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία αερικό.....είσαι λίγο τσιτωμένη τελευταία!

Κι επειδή είμαι ο φωτεινός παντογνώστης θα σου πω και τον τρόπο... χιχιχι

Αγαπητές φίλες και αγαπητό αερικό!!!!!!!!!!

Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία.

Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι «ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει».

Έτσι, κοίταξα γύρω στο σπίτι μου για να βρω όλα τα πράγματα που είχα αρχίσει και δεν είχα τελειώσει. Και έτσι, πριν φύγω από το σπίτι σήμερα το πρωί, είχα τελειώσει ένα μπουκάλι κρασί Merlot, ένα μπουκάλι White Zinfandel, ένα μπουκάλι Bailey's, ένα μπουκάλι Kahlua, ένα πακέτο μπισκότα Oreos, όσα χάπια είχαν απομείνει στα κουτιά των ηρεμιστικών Prozac και Valium , το υπόλοιπο cheesecake, μερικές καραμέλες και ένα κουτί σοκολατάκια.

Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομερά καλά νοιώθω τώρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Μου λείψατε! Αφήστε τα τι έπαθα...είδα τον μικρό χθες καλά και τον πήγα για το εμβόλιο. Μάλλον τα πήρε στο κρανίο που βοηθούσα τη γιατρό :roll: και μόλις γυρίσαμε, πάει σφαίρα στο λαπτοπ και του δίνει μια...το 'στειλε για βρούβες! Και τώρα θα τα λέμε μόνο το πρωί! :(

Ζώπυρον τι γίνεστε? Δωράκι μου, καλά να περάσεις!

Ρε συ Νίτσα, πώς τα προλαβαίνεις όλα αυτά? Σε τρόμαξε το μάτι μου! Εγώ είμαι αργοσάλευτο καράβι.:rolleyes:

Πείτε μου βρε κορίτσια, αν και οι περισσότερες είστε κοριτσομάνες...ο μικρός θα με σκάσει. Δεν λέει ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Μόνο "ατό" όταν δείχνει κάτι και διαφορα άλλα δικά του. Σπάνια λέει "άτα" ή "άντε" και μια φορά "γάου", που άκουσε κάτι σκυλιά. Να ανησυχήσω ή όχι ακόμα? 15 μηνών είναι.

Αγαπητές φίλες και αγαπητό αερικό!!!!!!!!!!

Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία.

Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι «ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει».

Έτσι, κοίταξα γύρω στο σπίτι μου για να βρω όλα τα πράγματα που είχα αρχίσει και δεν είχα τελειώσει. Και έτσι, πριν φύγω από το σπίτι σήμερα το πρωί, είχα τελειώσει ένα μπουκάλι κρασί Merlot, ένα μπουκάλι White Zinfandel, ένα μπουκάλι Bailey's, ένα μπουκάλι Kahlua, ένα πακέτο μπισκότα Oreos, όσα χάπια είχαν απομείνει στα κουτιά των ηρεμιστικών Prozac και Valium , το υπόλοιπο cheesecake, μερικές καραμέλες και ένα κουτί σοκολατάκια.

Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομερά καλά νοιώθω τώρα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...