Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο Νικολακης ειναι ο πιο απαιτητικος απο ολους και τα τρια χρονια που δουλεψα μαζι του εφτυσα αιμα γιατι μαζι του ειναι σαν να περπατας σε τεντωμενο σκοινι και απο κατω το χαος αλλα παρολαυτα μεγαλη εμπειρια, φοβερο μυαλο, απιστευτος δημοσιοσχετιστας αλλα και απροβλεπτος τελειως στις αντιδρασεις του. Αλλα αν κανεις τελεια την δουλεια σου ειναι εκει και σε στηριζει αλλα δεν δενεται συναισθηματικα ευκολα ειναι αρκετα ψυχρος ανθρωπος αλλα εχει και φοβερο χιουμορ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απιστευτος μα.... απο τις χειροτερες συνεργασιες που εχω κανει ηταν ο Λιαγκας και ο Οικονομεας. Δεν φορανε παντελονια πολυ πισοπλατες συμπεριφορες. Ο Χατζηνικολαου παλι πολυ σκληρος συνεργατης αλλα και large οταν εμενε ευχαριστημενος αλλα θελει τρελη προσοχη και δεν συγχωρει λαθη με τιποτα.
Ο Αυτιας πολυ διπλωματης αλλα και απιστευτα παραμυθας και γλοιωδης, γλυφει μεχρι και τις καθαριστριες αρκει να νιωθει αρεστος!!!!

βρε λες και γνωρίζεστε??

χρόνια με τον οικονομέα και μετά με τον αυτιά...ο αυτιάς ήταν ο λόγος που σηκώθηκε και έφυγε ηταν η χειρότερη συνεργασία της εβερ...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Εγω για τον Αυτια ξυπναγα 5 η ωρα το πρωι και πηγαινα και δουλευα τσαμπα αναγκαστικα για παρτη του γιατι οταν ηρθε στο καναλι ζητησε ο Προεδρος να του δωσουν τους καλυτερους απο τις ειδησεις για να τον ενισχυσουν στο ξεκινημα του και δουλευα μεχρι να στρωσει 6 μηνες απο τα χαραματα και μετα πηγαινα και στις ειδησεις ελιωσα και λεφτα εξτρα δεν πηρα αλλα μολις κυλισε το πραγμα εφυγα γιατι δεν τον αντεχα με τιποτα, πολυ γλοιωδης ο ατιμος συν οτι δουλευα απο τα χαραματα μεχρι το βραδυ τιποτα αλλο δεν εκανα στην ζωη μου μονο δουλευα.

Θυμάμαι τότε είχαμε βρεθεί στις διακοπές και μου είχε πει τα ίδια ακριβώς...

τα είχε παιξει τελειώς το ίδιο και το παιδί που δεν την έβλεπε..είχε γίνει τρελή, την είχε κάνει τρελή βασικά ο αυτιάς και σηκώθηκε και έφυγε.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Οσο για την Μεναγακη δεν ειναι μπιτς επαγγελματιας απαιτητικος ειναι οπως οι περισσοτεροι σε αυτον τον χωρο. Και ο Λαζοπουλος το ιδιο απαιτητικος αλλα και δικαιος εκει που πρεπει, εχω δει χειροτερους απο αυτους.

Κοίτα...οκ απαιτητική επαγγελματίας πρέπει να είναι...αλλά το συνεργείο έλεγε ότι πετάει τασάκια στους συνεργάτες της....κι αυτό για μένα ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια!

Όσο για το Λαζόπουλο, το ξαναλέω τον θεωρώ τον πλέον ταλαντούχο. Όμως, πολλές φορές έχω πιάσει τη σάτιρά του να είναι κατευθυνόμενη...λίγο σα να τα παίρνει μου κάνει. Επίσης αυτά που λέει με αυτά που κάνει δεν έχουν συνοχή κατά τη γνώμη μου (κότερο, κόκες...)

Α, αυτή που μου κάνει πολύ ατομάκι είναι η Γερμανού!Τη γουστάρω πολύ.

Κι αυτός που σιχαίνομαι ταμάλα, όπως έχω ξαναπεί, είναι ο Τριανταφυλλόπουλος. Το θεωρώ αν όχι τον πιο, από τους μεγαλύτερους αλήτες της δημοσιογραφίας. Επίσης, για το Θέμο μετά το κομιστής, έχασα πάσα ιδέα.

Εννόείται ότι περιμένω την άποψή σου...

Απιστευτος μα.... απο τις χειροτερες συνεργασιες που εχω κανει ηταν ο Λιαγκας και ο Οικονομεας. Δεν φορανε παντελονια πολυ πισοπλατες συμπεριφορες. Ο Χατζηνικολαου παλι πολυ σκληρος συνεργατης αλλα και large οταν εμενε ευχαριστημενος αλλα θελει τρελη προσοχη και δεν συγχωρει λαθη με τιποτα.

Του Λιάγκα του το χω. Του Οικονομέα πάλι όχι...με απογοητεύεις.

Επίσης πάρα πολύ απογοητεύτηκα από τον Τέλογλου, και τον Κούλογλου, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τελικά εκπομπή να παρακολουθήσω μη κατευθυνόμενη. Ο πρώτος είχε πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Ρουσσόπουλου. Κι ο δεύτερος πήρε κάτι περίεργες θέσεις στην ΕΡΤ με μεγάλα ποσά.

Α, και το Ρουσόπουλο κάποτε τον γούσταρα, μετά που έγινε ένας άθλιος πολιτικός, όχι.

Μου αρέσει η Τσαπανίδου πολύ. Λυριτζής Οικονόμου μου κάνουν πολύ fake

Για το Χατζηνικολάου κάπως έτσι τον έχω στο μυαλό μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν υπαρχει δημοσιογραφος που να μην ειναι εστω και λιγο κατευθυνομενος. Αν υπαρχει τοτε λεγεται ανεργος δημοσιογραφος. Τα καναλια ακολουθουν καποιες στρατηγικες και εντολες και κατα συνεπεια το ιδιο κανουν και οι δημοσιογραφοι ειτε λιγο ειτε πολυ. Ακομα και τα μεγαλα ονοματα ακολουθουν εντολες και κατευθυνσεις αναγκαστικα αλλιως δεν υπαρχουν στον χωρο.

Ο Αυτιας πολυ διπλωματης αλλα και απιστευτα παραμυθας και γλοιωδης, γλυφει μεχρι και τις καθαριστριες αρκει να νιωθει αρεστος!!!!

Μουχαχαχαχαχαχαχα! Ειλικρινά, ακριβώς αυτήν την εικόνα δίνει!Νιώθω την ανάγκη να του βάλω 2 στυλούς στην τσέπη του πουκαμίσου του!Μου θυμίζει κάτι νερντς που βλέπαμε σε ξένες σειρές τύπου μπέβερλυ χιλς, δε θυμάμαι πως τις έλεγαν.

Για την Μενεγακη που λεγατε μονο χαζη δεν ειναι, γατα με πεταλα ειναι και δεν ειναι τυχαιο που ειναι η Μενεγακη.

Στάνταρ! Κάποτε, επί εποχής Δύο ξένων, είχαν ρωτήσει την Παπούλια, πως αισθάνεται που υποδύεται μια χαζή ξανθιά πρωινάδικου. Και είχε πει, ότι μια γυναίκα που μπορεί να βγάζει τόσα λεφτά το μήνα, μόνο χαζή δε μ πορεί να είναι!Και συμφωνώ.

Βέβαια, είχε κάνει και αυτή τη βόλτα της από το γραφείο του Κυριακού, και απορώ πως μετά την είχε ο Λάτσιος.

Ααααααααααα, για να μην πω και γι αυτήν που εγώ ονομάζω εθνικό καραπ@$τανο...τη Μαρί....

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα. :D Ας το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε, λοιπόν!

Μαρή Κική, ποιος είναι ο Μπούμπουρας? Μη με τρελαίνεις κι εσύ με τον αυγουλομάτη τον Ονούρ! Το άλλο το τούρκικο, το Κισμέτ, δεν το έβλεπες? Κόβω φλέβα για Κενάν, χαλαρά-χαλαρότατα!

Πώς ξημέρωσαν τα άρρωστα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Πανω στην δουλεια και τασακια φευγουν και αλλα πολλα πανω στην ενταση δεν ειναι δουλεια με σαβουαρ βιβρ αυτη, το θεμα ειναι με ποια αιτια γινονται ολα αυτα. Εγω εχω φαει καλογερο στο κεφαλι απο αρχισυντακτη γιατι επεσε η τηλεφωνικη στον αερα οκευ πανω στην ενταση γινοντουσαν και αυτα.

Φαντασου εμενα που γενικα ειμαι αρνακι εφτασα στο σημειο να πεταξω τηλεφωνο σε κεφαλι αρχισυντακτη πανω στην ενταση οκευ μετα περασε η κριση και παλι φιλοι ημασταν. Οσα γινονται σε ωρα κοντρολ γενικα ειναι μια τρελα που δεν χωρα ευαισθησιες.Η δουλεια πρεπει να βγαινει με καθε κοστος.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν υπαρχει δημοσιογραφος που να μην ειναι εστω και λιγο κατευθυνομενος. Αν υπαρχει τοτε λεγεται ανεργος δημοσιογραφος. Τα καναλια ακολουθουν καποιες στρατηγικες και εντολες και κατα συνεπεια το ιδιο κανουν και οι δημοσιογραφοι ειτε λιγο ειτε πολυ. Ακομα και τα μεγαλα ονοματα ακολουθουν εντολες και κατευθυνσεις αναγκαστικα αλλιως δεν υπαρχουν στον χωρο.

Ίσως γι αυτό κάποιο εκπληκτικοί δημοσιογράφοι κατά τη γνώμη μου δεν ασχολούνται με τα της Ελλάδας. Βλέπε εξάντα, δανέζη...α, και γουστάρω κάργα Θεοδωράκη. Απίστευτα πολύ....δε με είπες για τον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο.

Μαρκόπουλο, σε έπρηξα,ε? Βρίσε με δεν παρεξηγώ.:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

ο Λιάγκας μου κάνει για γκέη

ο Αυτιάς φαίνεται γλοιώδης κ δεν τον αντέχω

Ο Παπαδάκης φαίνεται ψεύτης κ βαρετός

ο Σάκης ξεκίνησε ως γκόμενα της Σακελαρίου

ο Γκλέτσος ως γκόμενα των Μιχαηλίδη, Αντωνόπουλου κλπ, χαλβάς

ο Ιατρόπουλος είναι καμμένη φλάντζα, τον έχω δει από κοντά σε μπουζουκερί γάμα κατηγορίας κυριολεκτικά,

αυτούς που βάλατε δεν ...

ζώπυρον περαστικά, να προσέχεις.

εμένα μου αρέσει ένας ηθοποιός που δεν ξέρω το όνομά του, παίζει σε μια σειρά με τον Κούρκουλο, τον ετεροθαλή αδερφό του. κατά πάσα πιθανότητα θα είναι χλεχλές, αλλά το μούτρο του μου αρέσει. μου θυμίζει λίγο τον Στεφανο.

έχω άλλο θέμα, εδώ κ καιρό, αλλά σήμερα φούντωσα...

ο άλλος δικηγόρος, προϊσταμενος ντεμέκ καπηλεύεται τη δουλειά μου, την παρουσιάζει παντού ως δική του. έτσι όμως φαίνεται ότι εγώ είμαι γλάστρα.

σε τέτοιες εποχές δεν μπορώ να κάνω την πάπια κ να πάρω τον πουλόπουλο εξαιτίας του...

σήμερα του έστειλα ένα μέηλ, ελπίζω όταν έρθει να μην έχουμε ξεκατίνιασμα.

Ο Εξαντας αξιζει τον κοπο αλλα ειναι ντοκυμαντερ την εποχη που ηταν σε ιδωτικο καναλι και ο Αυγεροπουλος εκανε μαχιμη δημοσιογραφια δεν ηταν και αυτος εντελως μη κατευθυνομενος, παντα υπαρχουν ορια. Παρολαυτα ειναι ιδιαιτερα καλο παιδι και φοβερα εργατικος και τιμιος!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...