Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλά Ράννια δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά σε γκέι είναι ό,τι βρήκα συμπαθητικότερο.:tongue::tongue::tongue: Ο Ψινάκης δηλαδή λέει περισσότερο?

Βασικά εγώ έχω ένα θέμα με τους gentlemen. Πρέπει να έχω ζήσει στην βικτωριανή Αγγλία σε πολλές προηγούμενες ζωές, αλλιώς δεν εξηγείται. Κόλιν Φερθ πχ και ξερό ψωμί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol:

Ρε εγω ειμαι αξεπεραστη! Φτανει να σας πω πως στα νιατα μου ειχα ριξει τονους δακρυ για εναν συναδελφο του πατριου μου (οδηγο λεωφορειου), 21 χρονια μεγαλυτερο μου, με γαμψη μυτη και μπακοκοιλια.. Ο οποιος μου εδωσε και το πρωτο μου φιλι αλλα μετα θυμηθηκε πως θα τον πανε μεσα για αποπλανηση και εκοψε λασπη! Τι χαρτομαντηλο εχω χαλασει εγω για τον Κωστη!!! :lol::lol::lol:

Μακια σας!! :D

Έλα ρε Φαίη...αμάν ανατρίχιασα, μαμώ τη γεροντοφιλία που σας δέρνει όλες εδώ μέσα! Μόνο ο Σώγιερ ήταν σοβαρή πρόταση (αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρή) ;) από όσες άκουσα απόψε! Αντε και ο Σαγίντ, δε λέω...και ο Άλαν Ρικμαν, καθότι παθιασμένη με τη γηραιά Αλβιόνα, όπως προανέφερα μουχαχα

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Βρε κάργιες!8 σελίδες γράψατε!

Είχαμε κόσμο και έλειπα στη γκομενοσυζήτηση!

σας φιλώ γλυκά, θα σας διαβάζω πολύ και θα γράφω λίγο (το πληκτρολόγιο μου το απαγόρεψε δια ροπάλου!):mrgreen:

περαστικά στα παιδάκια που είναι άρρωστα!

Ζώπυ περαστικά!:(

Ναι τον εχω δει απο αποσταση αναπνοης και ειναι απιστευτος τυπος!!!!!!! Ηατν η δουλεια μου τετοια που εχω δει απειρους του καλλιτεχνικου και της τηλεορασης γενικα.

Είχε έρθει ένα συνεργείο του άλφα σπίτι μας. Ο άντρας μου είχε λάβει μέρος στο κάτι ψήνεται (μη γελάτε, σας βλέπω:P).Και μας έλεγαν ότι η Μενεγάκη είναι πολύ μπιτς, ο Λαζόπουλος εξίσου μπιτς, κι ότι ο Νταλάρας δικαίως μου κάθεται στο λαιμάρι. Κι ο Λαζόπουλος. Από τους πλέον ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά μου κάνει πολύ δήθεν.

Μαρκοπουλακι εγω θελω να δω Γκλετσο απο κοντα πολλη αντρας μου βγαινει..........

Μπλιαχ!

Κι εγώ σκέφτομαι για θέατρο και άλλες δραστηριότητες, αλλά έχω και το θέμα ότι δεν οδηγώ:rolleyes: και δεν μπορώ να πηγαίνω παντού με ταξί. Πάντως ακόμα δεν έχουμε πάει θέατρο, αλλά ψήνομαι τώρα που το λες. Τι είσοδο έχει;

Ελεύθερη;)

Ψιτ Μαρκοπουλακι εχεις κανα κονε με τον Ιατροπουλο τον ηθοποιο.

Ναι βρειστε με αλλα πεθαινω με τετοιους τυπους .Μην ρωτησετε πως πηρα τον μπαμια τον αντρα μου θα σας γελασω χαχαχαχα

Μπλιαχ Χριστέ μου αηδία! Ο πατέρας ενός πολύ καλού μου φίλου του έχει ρίξει ένα ξύλο στην Ασπροβάλτα, πολύ το ευχαριστήθηκα. Καθόλου δε μου αρέσει.

Εμένα μου αρέσουν άντρες τύπου Αιμίλιου Χειλάκη, Τζακ Νίκολσον, με μια τρέλα στο μάτι. Να λες, θα με σκοτώσει, δε θα με σκοτώσει. Μου αρέσουν οι ωραίες φωνές, είχα πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό:cool:. Έχω βίτσιο με τη φωνή. Κανένας όμως ουάου, ή τουλάχιστον δε μπορώ να θυμηθώ. Ουάου, ο άντρας μου και κάτι πρώην, 2.

Αλλά οι τύποι Γκλέτσου (για τον οποίο έχω ακούσει ότι ξεκίνησε την καριέρα του από κάτι χαμάμ ανδρικά παρέα με το Δαλιανίδη...αν με πιάνετε...αληθεύει Μαρκόπουλο που είσαι και εκ των έσω?) Ιατρόπουλου με απωθούν...τους σνομπάρω...τους βρίσκω δεύτερους....τζάμπα μάγκες πως να το πω...

Με τον Σων Κονερι ειχα την τυχη να βγαλω το πρωτο μου αποκλειστικο θεμα απο κωλοφαρδια. Πιτσιρικα ειδικευομενη τοτε επινα κατι ποτα στην Κουμπανιτα και σκαει μυτη ενα αυτοκινητο και βγαινει απο μεσα ο Σων Κονερι μετα της μανταμ και δεν το ηξερε κανενα καναλι οτι ηταν στην Ελλαδα. Πηρα τηλεφωνο και σε 5 λεπτα ειχε φτασει καμερα και πηρα και τα ευσημα απο τυχη καθαρη, εγω να χορεψω ειχα παει.

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μαρή Πεπίτα, που δούλευες? Και κυρίως γιατί σταμάτησες?

προσωπικά εγώ "σηκώνομαι".... αλλά δεν αφήνω τίποτε όρθιο γύρω μου... πολλές παράπλυερες απώλειες.

Όλοι μου οι φίλοι "ξινή" με ανεβάζουν "ξινή" με κατεβάζουν.

Μια φιλενάδα μου δε την πρώτη μέρα που με γνώρισε (στο ίδιο γραφείο δουλεύμαε) είπε μέσα της "πωπω σε τι μπιτς έπεσα".

μετά με κατάλαβε βέβαια.... αλλά η πρώτη εντύπωση που κάνω στην πλειοψηφία των ανθρώπως είναι της μπιτσο-ξινής.

Έχω μια συνάδελφο, τη φωνάζω Δρακουμέλ. Τη λατρεύω!Απίστευτο παιδί. Όταν τη γνώρισα είπα Χριστέ μου τι ξυνή πως θα συνεργαστούμε!Ε, είναι και γ@μώ τα παιδιά!

Να μαι κι εγώ!

Φαίη, εγώ δε γελάω καθόλου μαζί σου! Χίλιες φορές αυτοί που λες εσύ παρα οι λιγδιάρηδες Κράβιτς-Χειλάκης και οι άνθρωποι των σπηλαίων Ιατρόπουλος-Γκλέτσος! Για να μη μιλήσω και για όλα τα άλλα γερόντια που ακούστηκαν! Όσο για τον Ψινάκη, καλύτερα να κλειστω σε μοναστήρι, παρά να μ' ακουμπήσει αυτή η κινητή εστία μόλυνσης, με όλα αυτά που έχει κάνει!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Φαιη ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι αρκετα ταλαιπωρηθηκες τον τελευταιο καιρο.

Κι εγώ το ίδιο Φαίη!Άντε καληνύχτα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κάνετε? Ετοιμάζω το γιο μου για τον παιδικό!

Λοιπόν, με καθαρό μυαλό, μου αρέσει πολύ ο Μπούμπουρας, τον έτρωγα ωμό, όπως είναι!!!!!!!!

Και, για εμένα, το απόλυτο αρσενικό, για τον οποίο παρατούσα τον άντρα μου ΧΘΕΣ είναι ο Ονούρ...ο χαρακτήρας από το τούρκικο...κόβομαι όμως, και μη γελάτε!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κορίτσια πήρα αυτό

http://tsoonami.gr/deal/15e-gia-tin-syntirisi-toy-klimatistikoy-sas-apo-tin-etaireia-p--stathopoylos--aksias-35e--ekptwsi-57/237

Άμα βάλουμε όλα τα κλιματιστικά που έχουμε στην οικογένεια, μας έρχεται μια χαρά.

για πέστε γνώμες

Διαφημίσεις

Κικη δουλευα σε μεγαλο καναλι στις ειδησεις αλλα και σε εκπομπες και σταματησα γιατι χορτασα συν οτι ηθελα πολυ ενα παιδι και με τα εξαντλητικα ωραρια που ειχα εκανα ζημια στην υγεια μου και επρεπε καποια στιγμη να αποφασισω τι ηταν πιο σημαντικο να κυνηγησω το ονειρο να κανω παιδι η να παραμεινω σε αυτον τον χορο και αποφασισα το πρωτο.

Κικη δουλευα σε μεγαλο καναλι στις ειδησεις αλλα και σε εκπομπες και σταματησα γιατι χορτασα συν οτι ηθελα πολυ ενα παιδι και με τα εξαντλητικα ωραρια που ειχα εκανα ζημια στην υγεια μου και επρεπε καποια στιγμη να αποφασισω τι ηταν πιο σημαντικο να κυνηγησω το ονειρο να κανω παιδι η να παραμεινω σε αυτον τον χορο και αποφασισα το πρωτο.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για το σύστημα...πολλές που απομυθοποιούν το ''όποιος είναι μέσα στη σόουμπιζ παίρνεται με ότι κυκλοφορεί και απαραίτητα παίρνει ντραγκς'' μέχρι και ιστορίες για το αντίθετο.

Πχ μια φίλη της ξαδέρφης του άντρα μου, πήγε να δουλέψει στον Παπαδάκη και λέει ότι της την είχε πέσει ο Μονεμβ. που είχε για οικονομικό.

Από την άλλη η Ράνια η Κωστάκη, που είναι φίλη μου από Θεσσαλονίκη (ε ρε ένδοξες στιγμές που έχουμε ζήσει στα νιάτα μας!Τι ξεσαλώματα!) μου λέει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχει και αυτό το κομμάτι, αλλά δεν είναι όλοι.

Μου έλεγε επίσης, ότι αυτοί που παίρνουν ντραγκς, ούτως ή άλλως θα τα έπαιρναν, δεν έχει να κάνει με τη σόουμπιζ.

Θυμάμαι, συζητούσα μαζί της την περίπτωση Μουρατίδη. Ήταν ήδη Αθήνα η Ράνια στον κισ εφ εμ. Και μου έλεγε ότι είναι σαν την περίπτωση Κορομηλά. Υπήρξαν μεγάλα αστέρια στα νιάτα τους, μύθοι. Κάποια στιγμή έπαψε να περνάει η μπογιά τους. Όμως, λέει, αυτή η αποδοχή του κόσμου, το χειροκρότημα, είναι ναρκωτικό...και δεν παίρνουν χαμπάρι ότι απλά πρέπει να αποχωρήσουν και κάνουν ότι βλακεία τους κατέβει για να διατηρήσουν την αναγνωρισιμότητα.

Εδώ εκείνη λέει, που τι είναι, ο τελευταίος τροχός της αμάξης, και έλλειπε 1 μήνα από το ραδιόφωνο λόγω μιας εγχείρησης που είχε κάνει και είχε πάθει λαλά χωρίς τα μηνύματα που έπαιρνε στο ραδιόφωνο.

Πάντως η εικόνα της Μενεγάκη, σε σχέση τουλάχιστον με αυτά που μας είπε το συνεργείο του άλφα,δεν έχει καμμία σχέση. Με τίποτα δε θα την περνούσα για μπιτς.

Για την Καγιά, άλλοι φίλοι μου που είναι Αθήνα μου έχουν πει ότι είναι πολύ προσιτή, πολύ σούπερ.

Για την Καραβάτου, έχω άποψη από τον καιρό που ήταν Θεσσαλονίκη, και είναι κακή:cool:

Και ναι, έχω όρεξη για πρωινό κουτσομπολιό:tongue:

Α, και του Ρουβά δεν του το χα με τίποτα το γάμο και το παιδί.Με την καμμία όμως.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...