Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι γραψατε παλι ρε? μιση ωρα ελειψα και γεμισαν 5 σελιδες! :D

Άσε Ράννια, λύσσαξαν οι χολέρες. Κι εγώ όταν είδα 7 σελίδες από το μεσημέρι, γούρλωσαν τα μάτια μου. Και μετά μου βγήκαν για να τις διαβάζω! :lol: Ευτυχώς ήταν το θέμα ενδιαφέρον. :cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Να ρωτηξω και κατι ομως κι αν το δειτε το πρωι απαντηστε μου τοτε..

Περαν απο τον ερπη του στοματος και τον ερπητα των γεννητικων οργανων μπορει να κολλησει ερπη και αλλο οργανο; Π.χ. μπορει να βγαλει εξανθημα (ερπητοειδες) το ματι;

για μάτι δεν ξέρω, αλλά υπάρχει ο έρπης ζωστήρ, στη μέση και την κοιλιά

Ναι και είναι πολύ επικίνδυνο αν παραμεληθεί. Το έχουν πάθει ο πατέρας μου και ο γιος μιας φίλης μου. Πες μου ότι δεν το έπαθε η κόρη σου, πληζ!

Δεν το επαθε η κορη μου δοξα το Θεο..

Βασικα το 2006 με κολλησε ο αντρας μου ερπη (στα γεννητικα οργανα).. Εκεινον τον ειχε κολλησει αλλη αλλα δεν εκδηλωσε συμπτωματα ποτε. Οποτε δεν ηξερε πως εχει, οποτε με κολλησε.. :( Ειχα κανει θεραπεια τοτε και μου ειχε πει και ο γυναικολογος μου αλλα και ο αφροδισιολογος στο Συγγρου πως οποτε πεφτει το ανοσοποιητικο μου ισως κανει επανεμφανιση.. Δεν ειχα ομως αλλο κρουσμα μεχρι πριν παθω οσα επαθα τον περασμενο μηνα με τις ιγμοριτιδες/λαρυγγυτιδες/ωτιτιδες/τραχειοφαρυγγυτιδες/γαστρεντεριτιδες/ιλιγγους.. Την περασμενη εβδομαδα εμφανισα 2 εξανθηματα τα οποια και υποχωρησαν μεσα σε 3 μερες μονα τους. Απλα σημερα με τσουζει το ματι μου και με εζωσαν τα φιδια καθως δειχνει να εχει ενα μικρο σπυρακι στο σημειο που τσουζει (εξωτερικα). Οχι σαν αυτο του ερπη, απλα με ολα αυτα φοβαμαι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Η αδερφη μου ειχε βγαλει ερπη στην πλατη

νομιζω οτι παντου μπορεις να βγαλεις. Απλα δε ξερω αν μετακινειται! δλδ αν βγαζεις στο στομα, θα βγαζεις στο στομα. Για να βγαλεις καπου αλλου (οργανα πχ) καποιος πρεπει να σε κολλησει....αλλα ολα αυτα δεν ειναι σιγουρα....

Διαφημίσεις

Φαιη ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι αρκετα ταλαιπωρηθηκες τον τελευταιο καιρο.

Ευχαριστω Μαρκοπουλινα μου!:D

gM4vp2.png

Aπο τις 6 το απογευμα Αγγελινα μου, ακομα δροσερος ειναι τωρα.

Γιατι βρε Αγγελινακι που ξερεις σιγουρα τι εχει κανει στην ζωη του ο Ψινακης???

Α, πολύ καλά πάτε! Το περνάει ελαφριά, ό,τι κι αν είναι, μπράβο Μάριε! Πολύ μεγάλη υπόθεση να μη σε ζορίζει το παιδί με αρρώστιες, Ειρηνάκι μου, άκου κι εμένα την καμένη. :-(

Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα για τον άνθρωπο, αλλά αφού στην ουσία έχει παραδεχτεί δημόσια ότι πάει με άντρες, αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει. Βάλε κι εκείνη τη φωνή τη φούστικη που τη σέρνει...τι να σου πω...κάνει κατακόρυφο η λίμπιντο! :shock: Επειδή ήξερα και τα προσωπικά γούστα του άλλου του ηθοποιού που δολοφονήθηκε, ποτέ δεν μπόρεσα να τον δω σαν τον βαρύ γκόμενο που έπαιζε.

Και δεν έχω τίποτα με τους γκέι, μην παρεξηγηθώ, έτσι? Ξέρεις ποιον συμπαθώ πολύ? Τον μελαχρινό το σεναριογράφο από τους Δύο Ξένους. Πολύ θα με άρεζε, αν ήταν στρέιτ και δεν είχε βάλει και τόσα κιλά εσχάτως.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Παω κι εγω για νανακια κοριτσακια!!

Σας φιλω ολες και ευχομαι να εχουμε ησυχο βραδυ κι εμεις και τα ταλιμπανακια μας!! :D

Ο συζυγος σχολαει στις 6 το πρωι.. Ειπε θα με ξυπνησει να τον τριψω και να του βαλω εμπλαστρο (ταλαιπωρειται με μια ψυξη ο καψερος)! Οποτε αν δεν ξυπνησει και το ταλιμπανακι απο τις 6 που θα μας ακουσει, θα τα πουμε πιο μετα το πρωι!

Ονειρα γλυκα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Για να μετακινείται κι εγώ δεν έχω ακούσει. Αλλά καλού κακού πήγαινε να στο δούνε, Φαίη. Αλήθεια, με όλα τα άλλα πώς πας?

Καληνύχτα Μαρκοπουλίνα. Μακάρι να το πάτε σερί απύρετοι ως το πρωί!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ο Τολης? πωπω βιτσια που εχεις αγγελινα! χειροτερα απο της Φαιης! :tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

Ρε εγω ειμαι αξεπεραστη! Φτανει να σας πω πως στα νιατα μου ειχα ριξει τονους δακρυ για εναν συναδελφο του πατριου μου (οδηγο λεωφορειου), 21 χρονια μεγαλυτερο μου, με γαμψη μυτη και μπακοκοιλια.. Ο οποιος μου εδωσε και το πρωτο μου φιλι αλλα μετα θυμηθηκε πως θα τον πανε μεσα για αποπλανηση και εκοψε λασπη! Τι χαρτομαντηλο εχω χαλασει εγω για τον Κωστη!!! :lol::lol::lol:

Μακια σας!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...