Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Απυρετος ακομα ο Μαριος ευτυχως μακαρι να μην ανεβει ξανα καθολου αποψε και να γινει περδικι το παληκαρι μου!!!!

μακάρι να μην ανέβει καθόλου ο παλιοπυρετός!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ θα την κάνω σε λίγο! Α και ζώπυρον... το ράισμα... αν δεν κάτσεις καλά... εύκολα γίνεται σπάσιμο :P Μήπως να κοιταζόσουν για οστεοπόρωση; Με ανησυχεί που δεν θυμάσαι να χτύπησες!

θες να πεις ότι είμαι γριά?:twisted:

και πως συνδέεται η οστεοπ με αμνησία?:roll:

καληνύχτα, πάω νάνι:rolleyes:

Δεν συνδέεται με την αμνησία μαρή παλιόγρια που έχεις και άνοια! Με το ξαφνικό ράισμα χωρίς χτύπημα συνδέεται!

Πάω κι εγώ για νάνι και εύχομαι ο γαμπρός μου να παραμείνει απύρετος για το καλό της συμπεθέρας μου :D

Μάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

καληνύχτα σε όλες, θα την πέσω κι εγώ λίγο για απόγευμα γιατί ξυπνήσαμε αχάραγα σήμερα οικογενειακώς και το νταβελάκι μου τώρα αποφάσισε να κοιμηθεί!

ες αύριον λοιπόν!

xxxx

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!

Φαίη, εγώ δε γελάω καθόλου μαζί σου! Χίλιες φορές αυτοί που λες εσύ παρα οι λιγδιάρηδες Κράβιτς-Χειλάκης και οι άνθρωποι των σπηλαίων Ιατρόπουλος-Γκλέτσος! Για να μη μιλήσω και για όλα τα άλλα γερόντια που ακούστηκαν! Όσο για τον Ψινάκη, καλύτερα να κλειστω σε μοναστήρι, παρά να μ' ακουμπήσει αυτή η κινητή εστία μόλυνσης, με όλα αυτά που έχει κάνει!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κι εγω κανω το τελευταιο τσιγαρακι και την κανω προς τα ενδοτερα..

Να ρωτηξω και κατι ομως κι αν το δειτε το πρωι απαντηστε μου τοτε..

Περαν απο τον ερπη του στοματος και τον ερπητα των γεννητικων οργανων μπορει να κολλησει ερπη και αλλο οργανο; Π.χ. μπορει να βγαλει εξανθημα (ερπητοειδες) το ματι;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να μαι κι εγώ!

Φαίη, εγώ δε γελάω καθόλου μαζί σου! Χίλιες φορές αυτοί που λες εσύ παρα οι λιγδιάρηδες Κράβιτς-Χειλάκης και οι άνθρωποι των σπηλαίων Ιατρόπουλος-Γκλέτσος! Για να μη μιλήσω και για όλα τα άλλα γερόντια που ακούστηκαν! Όσο για τον Ψινάκη, καλύτερα να κλειστω σε μοναστήρι, παρά να μ' ακουμπήσει αυτή η κινητή εστία μόλυνσης, με όλα αυτά που έχει κάνει!

:lol::lol::lol: Γεια σου ρε Αγγελινακι!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγω κανω το τελευταιο τσιγαρακι και την κανω προς τα ενδοτερα..

Να ρωτηξω και κατι ομως κι αν το δειτε το πρωι απαντηστε μου τοτε..

Περαν απο τον ερπη του στοματος και τον ερπητα των γεννητικων οργανων μπορει να κολλησει ερπη και αλλο οργανο; Π.χ. μπορει να βγαλει εξανθημα (ερπητοειδες) το ματι;

Ναι και είναι πολύ επικίνδυνο αν παραμεληθεί. Το έχουν πάθει ο πατέρας μου και ο γιος μιας φίλης μου. Πες μου ότι δεν το έπαθε η κόρη σου, πληζ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...