Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι βρε λες να παντρευομουνα καποιον με ξινιλα??? Απλα οι Παρθενοι σε ενα νεο περιβαλλον ειναι παντα αυτοι που ειναι πιο διακριτικοι και τους παιρνει χρονο να χαλαρωσουν αλλα οταν συμβει αυτο ειναι οι καλυτεροι στο διαλογο. Στο λεω γιατι ετσι ειναι ο καλος μου και μου αρεσε παντα αυτη η εσωτερικοτητα που εχει μερικες φορες σαν μικρο παιδι που θελει χρονο!!!!!

Δεν είναι διακριτικοί... παρατηρητικοί είναι... μετράνε πρώτα... κόβουν φάτσες... ιδιοσυγρασίες... και προσαρμόζονται ;)

καλά, άμα σε παγιδεύσουν οι κακοί σε ένα σκοτεινό υπόγειο και έρθει ο Σαγιντ με τα μπράτσα του και σκίσει τα σχοινιά και σε σηκώσει σαν πούπουλο αγκαλιά, εσύ να μην τον ερωτευτείς:-P

Αν το κάνει αυτό ο Μπαντέρας την άλλη μέρα θα υποβάλω αίτηση διαζυγίου μιλάμε:D:D:D:D

προσωπικά εγώ "σηκώνομαι".... αλλά δεν αφήνω τίποτε όρθιο γύρω μου... πολλές παράπλυερες απώλειες.

Όλοι μου οι φίλοι "ξινή" με ανεβάζουν "ξινή" με κατεβάζουν.

Μια φιλενάδα μου δε την πρώτη μέρα που με γνώρισε (στο ίδιο γραφείο δουλεύμαε) είπε μέσα της "πωπω σε τι μπιτς έπεσα".

μετά με κατάλαβε βέβαια.... αλλά η πρώτη εντύπωση που κάνω στην πλειοψηφία των ανθρώπως είναι της μπιτσο-ξινής.

Κακως το πιστευεις αυτο, εγω δεν το ενιωσα τουλαχιστον ειλικρινα!!!!!! Ισως εχω συνηθισει απο τον αντρα μου χα!!!ΧΑ!!!!

τώρα αυτό γιατί το έκανες; όταν τους βλέπω μαζί με πιάνει ταχυκαρδία:-P

Έμαθα ΚΑΡΠΑ σήμερα! Είσαι σε καλά χέρια :D

Διαφημίσεις

αλλά η πρώτη εντύπωση που κάνω στην πλειοψηφία των ανθρώπως είναι της μπιτσο-ξινής.

Δεν σε εχω δει στην δουλεια. Σε ειδα σε χαλαρη φαση μονο και μια φορα. Δεν ειχα ομως τετοια εντυπωση. Καμια σχεση........καλο βραδυ.....περαστικα στην κορη σου.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν είναι διακριτικοί... παρατηρητικοί είναι... μετράνε πρώτα... κόβουν φάτσες... ιδιοσυγρασίες... και προσαρμόζονται ;)

καλά εδώ κι αν έπεσες έξω , με μένα τουλάχιστον.

από παρατηριτικότητα σκίζω...........κάτω του μηδενός.

Μόνο στο "προσαρμόζομαι" με βρίσκεις.

Με την γκομενοσυζήτηση ξέχασα να σας πω:

http://www.pnoe.gr/default.asp?siteID=1&pageid=3&langid=1

Τέλειο όμως! Μπορεί το βράδυ να έχω εφιάλτες με όσα άκουσα ότι μπορεί να πάθουν τα παιδιά αλλά τουλάχιστον ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω!

καλά εδώ κι αν έπεσες έξω , με μένα τουλάχιστον.

από παρατηριτικότητα σκίζω...........κάτω του μηδενός.

Μόνο στο "προσαρμόζομαι" με βρίσκεις.

Εγώ πάντως αυτό "παρατήρησα" σε εσένα ;)

Σωστο οπως ακριβως το περιεγραψες ετσι ειναι και ο καλος μου ενω εγω βουρ κατευθειαν στο ψαχνο χωρις μελετη η προστασια.

Διαφημίσεις

Σωγιερ ναι!!!! Σαιντ μπα δεν θα παρω, να με αφησει στην ησυχια μου πεστου δεν θελω να σωθω............

Εγω δεν θελω να με σωσει κανενας τους.....προτειμω τωρα που το σκεφτομαι να με σωσει ή αυτος.......κατεβειτε λιγο πιο κατω ντε.......

http://simplywallpaper.net/desktop/severus-snape-from-harry-potter-and-the-deathly-hallows-movie.html

η αυτος και τελος......

http://poisongirlforyou.buzznet.com/user/photos/blackie-lawless/?id=56872691

τους αλλους περαν του Ψινακη και του Ιατροπουλου κρατηστε τους.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Είναι τετράωρο το ΚΑΡΠΑ μόνο! Που περιλαμβάνει και πνιγμό από αντικείμενα (γιατί είναι άλλη αντιμετώπιση) αλλά τρομερά ενδιαφέρον! Θα ζητήσουμε και το ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ από τον σταθμό!

Με την γκομενοσυζήτηση ξέχασα να σας πω:

http://www.pnoe.gr/default.asp?siteID=1&pageid=3&langid=1

Τέλειο όμως! Μπορεί το βράδυ να έχω εφιάλτες με όσα άκουσα ότι μπορεί να πάθουν τα παιδιά αλλά τουλάχιστον ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω!

πολύ χρήσιμα αυτά τα σεμινάρια. καλό είναι να ξέρει κανείς κάποια πράγματα( (αχρείαστα να ναι!). είχα κάνει παλιά κάποια σεμινάρια στον ερυθρό σταυρό αλλά επειδή έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα θέλω να ξανακάνω. αξίζει τον κόπο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...