Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κάτι σε Παρθένος σου κάνει? (στο'πα δεν θα με "πιάσεις" με τίποτε)

H μανα μου και η κουνιαδα μου και η κοπελα που με βοηθαει στο σπιτι την ξερω χρονια .....:D Την κουνιαδα μου την παω με χιλια.....την μανα μου ποτε δεν την πηγα.......:tongue:. Την Β με αλλα χιλια.......εισαστε ωραιοι τυποι ομως. Πολυ της ταξης......αλλα και ολιγον αυτοκαταστροφικοι ε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω οι παρθενοι εχουν παθος με την ταξη

Αμα δεις το σπίτι μου δεν θα πιστεύεις με ΤΙΠΟΤΑ ότι είμαι Παρθένος.

Το γραφείο μου αντιθέτως είναι σαν να΄χει περάσει επιθεώρηση από στρατηγό... δεν ξεφεύγει τίποτε (όταν έχω τις καλές μου)

Δεν εχει το θλιμενο ο ντοκτορ πλακα κανεις??? Σαν κουταβι που ψαχνει φως στα χαμενα ειναι και εγω τρεχω να τον σωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα μου φαινεται οτι σε τσιμπισε λαβρακι μου. Το θλιμμενο ειναι cover up μανουλα μου. Απο πισω κρυβεται ο λυκος.....γρουμφφφφφφ.......:D:D:D

Διαφημίσεις

H μανα μου και η κουνιαδα μου και η κοπελα που με βοηθαει στο σπιτι την ξερω χρονια .....:D Την κουνιαδα μου την παω με χιλια.....την μανα μου ποτε δεν την πηγα.......:tongue:. Την Β με αλλα χιλια.......εισαστε ωραιοι τυποι ομως. Πολυ της ταξης......αλλα και ολιγον αυτοκαταστροφικοι ε?

το ολίγον μ' έρεσε..............κινητή Φουκοσίμα είμαστε ρε φούστη μου

πωπω γκομενοσυζητηση....

εγω κόβω φλέβα για μπρουσ γουιλις...

και σαγιντ αχχ σαγιντ.

και το γκομενάκι του πριζον μπρεικ δεν με χαλάει καθόλου..

Ποιες είναι Τοξοτίνες είπαμε?

Μάρκο πόλο ο μικρός καλύτερα?

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Οχι βρε λες να παντρευομουνα καποιον με ξινιλα??? Απλα οι Παρθενοι σε ενα νεο περιβαλλον ειναι παντα αυτοι που ειναι πιο διακριτικοι και τους παιρνει χρονο να χαλαρωσουν αλλα οταν συμβει αυτο ειναι οι καλυτεροι στο διαλογο. Στο λεω γιατι ετσι ειναι ο καλος μου και μου αρεσε παντα αυτη η εσωτερικοτητα που εχει μερικες φορες σαν μικρο παιδι που θελει χρονο!!!!!

το ολίγον μ' έρεσε..............κινητή Φουκοσίμα είμαστε ρε φούστη μου

ναι οντως.....αμα σας παρει απο κατω δυσκολα σηκωνεστε.....:(:(.....παραμενετε να μου αρεσετε παντως......;) Την ξινιλα που την ειδες χρυσο μου κοριτσι παντως? σε ξαναρωτησα......και πιο πριν......

Διαφημίσεις

και όσο αν ακούγεται τρελλό... αχ Dr. House!

ΝΑΙ!!!!! πράγματι το alter ego σου!

Μου τα χαλασες Παλλαντιν τωρα, θλιψη και εσωτερικοτητα ειπαμε οχι να ειναι και σε μαυρο χαλι!!!!!

καλά, άμα σε παγιδεύσουν οι κακοί σε ένα σκοτεινό υπόγειο και έρθει ο Σαγιντ με τα μπράτσα του και σκίσει τα σχοινιά και σε σηκώσει σαν πούπουλο αγκαλιά, εσύ να μην τον ερωτευτείς:-P

sawyer_and_sayid.jpg

Σώγιερ & Σαγίντ

τώρα αυτό γιατί το έκανες; όταν τους βλέπω μαζί με πιάνει ταχυκαρδία:-P

ναι οντως.....αμα σας παρει απο κατω δυσκολα σηκωνεστε.....:(:(.....παραμενετε να μου αρεσετε παντως......;) Την ξινιλα που την ειδες χρυσο μου κοριτσι παντως? σε ξαναρωτησα......και πιο πριν......

προσωπικά εγώ "σηκώνομαι".... αλλά δεν αφήνω τίποτε όρθιο γύρω μου... πολλές παράπλυερες απώλειες.

Όλοι μου οι φίλοι "ξινή" με ανεβάζουν "ξινή" με κατεβάζουν.

Μια φιλενάδα μου δε την πρώτη μέρα που με γνώρισε (στο ίδιο γραφείο δουλεύμαε) είπε μέσα της "πωπω σε τι μπιτς έπεσα".

μετά με κατάλαβε βέβαια.... αλλά η πρώτη εντύπωση που κάνω στην πλειοψηφία των ανθρώπως είναι της μπιτσο-ξινής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...