Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θα σου πω εγω....εσυ εισαι για το Δαφνι παντως.....ο αντρας σου δεν ξερω....Διδυμος με διδυμο (η Παναγια η λαμπρη).....:shock::shock:

Σκιαχτηκες καλε?:-P

Πως δεν ειμαι και πολλη καλα ειναι στανταρακι αυτο παντος:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι κατα βαθος τον λατρευεις που σε παιδευει! Εναν μαζοχισμό τον εχεις από το ζούδι

εδιτ: για την Ελλη ήταν αυτό (έτρωγα κι έγραφα με ένα χέρι και με προλαβαίνατε :P )

Κοιταξτε που θα το κανω επαγγελμα στο τελος και μαζι με τα τηλεφωνα θα πλουτισω!!!!!!!!!

Σε μένα δεν θα πέσεις μέσα με τίποτε, έχω τρελλάνει ψυχολόγο εμένα που με βλέπεις

Μην τα δει μοναχα θα κλαιω μεχρι να πεθανω.....!:shock:

Βρε σοβαρα το λες τωρα??? Πλακα εκανα μην το γυρισουμε στο κλαμα τωρα. Σορρυ κυριουλη το παιρνω πισω, εκει θα μεινεις στην καλη σου που κατα βαθος αγαπιεστε!!!!!!!

Γιατι κατα βαθος τον λατρευεις που σε παιδευει! Εναν μαζοχισμό τον εχεις από το ζούδι

εδιτ: για την Ελλη ήταν αυτό (έτρωγα κι έγραφα με ένα χέρι και με προλαβαίνατε :P )

Τον Υδροχοο λες ή τον Σκορπιο.....βρε ασε μας κατω.....:P:p:tongue::tongue:.....(παλι με τα ζωδια θα αρχισουμε το βλεπω)......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μην τα δει μοναχα θα κλαιω μεχρι να πεθανω.....!:shock:

Σώπα καλό μου.

Μην σου πω ότι θα στροφάρει ανάποδα και θα δει τι έχει δίπλα του.

Αχ! ρε συ Ελ..."χώστου" κανα φούσκο να συνέρθει.

Γατί μαρή χαρλοου; Μια χαρά παιδί είσαι! Τι να πει κι εκείνη η άρια (που χάθηκε; ) που θέλει μεταφραστή ο περισσότερος κόσμος μαζί της;

Τον Υδροχοο λες ή τον Σκορπιο.....βρε ασε μας κατω.....:P:p:tongue::tongue:.....(παλι με τα ζωδια θα αρχισουμε το βλεπω)......

Δεν ξέρω από ποιο είναι αλλά το γράφεις... στο μέτωπο :P

Διαφημίσεις

Σε μένα δεν θα πέσεις μέσα με τίποτε, έχω τρελλάνει ψυχολόγο εμένα που με βλέπεις

Για σενα θελω να ακουσω.....τι θα πει η Ειρηνη. Οχι ειλικρινα....:D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...