Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αερικό επιμένω : εμείς οι δυο, εγώ κι εσύ δεν είμαστε φίλες στο facebook.:mrgreen:

Σιγά καλέ! Πως κάνεις έτσι; Τώρα είμαστε :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα εκανε και κλειδωθηκε επιτελους,ηταν απαραδεκτο. Τωρα ειδα και το θεμα με το κουφετακι που κι αυτο κλειδωθηκε.

Μυγα την τσιμπησε και αρχισε τα μπινελικια στον Αλμακ??? Την γνωμη του ειπε και αρχισε να του σουρει και εγω δεν ξερω τι. Και ολα αυτα για τις τριχες?????????????

Doraki Ι am κουρασμένη ρε όχι προκομένη!!!

Μόλις έφυγαν οι φίλοι... και πάω για ύπνο.

Θα μπω όμως το πρωί να δω τι γίνετε γιατί κάτι για κλειδωμένα θέματα "έπιασα"!!!

Κι επειδή είμαι μία εξοντωμένη μάνα 2τέκνων παρακαλώ καληνυχτίζω. Θα με τσακίσουν πάλι αύριο..

Σας φιλώ γλυκά...

Μαρκοπουλίνο εγώ διαφωνώ στο θέμα με το κουφετάκι... όταν ο άλλος μπαίνει με διάθεση να σε ακυρώσει ως επαγγελματία και με το προσβλητικά ειρωνικό υφάκι του τύπου είναι λογικό να τσιτώσεις και να τα χώσεις.

Το μόνιμο πρόβλημα που έχω εγώ με τους διαχειριστές είναι που ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τρώει κάρτα αυτός που εξαιτίας του γίνονται τα σχόλια! Δηλαδή ο ειρωνευόμενος ή ο πρώτος προσβλητικός!

Διαφημίσεις

ηρθααααααααααααααααα!!!!!

βγηκα με καποιες φιλες απο δω μεσα σημερα.

καλε,ολες για υπνο πατε?????

λευκη γι εγω σε χαιρετησα δεν το ειδες?????

θα το μαθω που θα παει!!!!!!

φαιη κανε μου προσκληση...και οι υπολοιπες παρακαλωωωωωωωωωωωωωωω:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Dwraki πολυ χαιρομαι που περασατε καλα!! Σου εστειλα αιτημα φιλιας στο φατσοβιβλιο!! :D

Νιτσα παλι νωρις - νωρις για υπνο ε?

Zopiron περαστικα και γρηγορα... Ολο ηθελα να στο πω κι ολο εγραφα ασχετα!

Διαβασα κι εγω το θεμα με το κουφετακι. Ενταξει, θεωρω εριστικη την απαντηση του almak αλλα θα μπορουσαν να μη φτασουν ως εκει τα πραγματα. Παντως ρε κοριτσια (και βαζω τον εαυτο μου πρωτο στη λιστα), τα νευρα μας εχουν χτυπησει κοκκινο.. Διαβαζουμε διαφορα κατα καιρους και ειλικρινα δεν ξερω.. Θεωρω πως δεν θα επρεπε να μας επηρεαζουν τοσο αυτα που γραφονται αλλα πραγματικα δεν τα εχω καταφερει.. Και στεναχωριεμαι και τσαντιζομαι και ολα τα συναφη... :(

Τεσπα.. Παω για νανακια!

Φιλακια σε ολες, θα τα πουμε το πρωι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ε ρεεεεε....πως τα καταφερνω τωρα τελευταια και λιγο πριν κλειδωθει το θεμα προλαβαινω και κανω σχολιοο,χαχαχα!!!

Ετσι για να μενει η τελευταια εντυπωση....:mrgreen:

Τι κανετε???Ολες για υπνο ειστε???

Ζωπυρον τι κανει ο αρρωστουλης σου???

Eγω κοριτσια το συμπαθω το κουφετακι αλλα μου φανηκε λιγο υπερβολικη η αντιδραση γιατι ο Αλμακ προσπαθουσε και στις υπολοιπες απαντησεις να αποσυμφορησει την κατασταση παρα τα μπινελικια και δεν βρηκε ανταποκριση. Ειχε διαφορετικη γνωμη και την ειπε με το πρωτο ποστ και αμεσως τον πηραν τα σκαγια. Τελος παντων ατυχη στιγμη.

Διαφημίσεις

καλο βραδυ κοριτσακια.

αυριο παμε στο χωριο.

δεν εχουμε νετ αλλα θα παρω μαζι το λαπτοπ και οταν παμε για καφε θα σας επισκεφτω.

μακιααααααααααααααα!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημερούδια!!! Πώς το πάθατε και δεν γράψατε 9264379 ποστ να'χω για πρωινό διάβαζζζζζζζζμα?????? :tongue::tongue::tongue:

Η Σέβη που θκατά είναι??

Βάλτε ωρέ και λινκ, πού να ψάξω τώρα κλειδωμένα θέματα?? (εμότικον που έχει σταυρώσει τα χέρια, έχει σουφρώσει τα χείλια και κοιτάει πεισμωμένα):tongue:

Γειά σου cultάκι! Η μπέμπα ξυπνάει πρωί πρωί κάθε μέρα, λες και θα αρμέξουμε τις αγελάδες.

Να και το λινκ, το βρήκα!http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79637&highlight=%E5%E3%EA%F5%EC%EF%F3%F5%ED%E7+%F0%E5%F1%EC%E1%ED%E1%ED%F4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...