Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχαχχα δεν παίζεστε! Εγώ τον Ψινάκη τον θεωρώ πανέξυπνο άνθρωπο, ιδιαίτερα ικανό και ευφυή, αλλά ως γκόμενος δεν μου λέει τίποτα, οπότε τον αφήνω σε σας:D.

Μου αρέσει πολύ ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο τύπος που έπαιζε τον Σώγιερ στο λοστ (πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω), τέτοιο στυλ. Βέβαια ο άντρας μου δεν τους μοιάζει, άσχετο.

Ζοπιρόν, πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη έβερ που έσπασε κόκκαλο και δεν το κατάλαβε:shock:

νατην η γυναικα με το σωστό γούστο!!!!!!!!Σωωωωωωωωωωωωγιερρρρρρρρρρρρ!

Διαφημίσεις

Εσυ ετσι απποπροσαλη που εισαι μονο διδυμος θα μπορουσες να εισαι!!!!! Φοβερη τρελα εσενα επρεπε να λενε Αερικο!!!!!!!! Διπλωματισα και παντως καιρου τυπος!!!

Ο καλος σου στο ιδιο μηκος κυματος πιο ευαιστητος ομως και παθιασμενος με μια ροπη προς την καταθλιψη και στο να κλεινεται στον εαυτο του!!!!! Πεισματαρης αλλα και διεκδικητικος ταυτοχρονα. Απολυτος γενικα αλλα τον ισορροπει ο Τοξοτης που ειναι πιο εσωτερικο ζωδιο και πιο ευελικτο συνηθως.

ναι ρε γαμώτο,αυτό το στυλάκι με τον πληγωμένο και μόνο καουμπόυ..... μπλιαξ, ο πρωήν άντρας ήταν έτσι.............ούτε γκόμενα να'τανε δεν "πληγωνότανε" έτσι...............χαβ μερσι δηλαδή.

Μαρκοπουλακι ξερεις απο ζωοδια?Ο δικος μου ειναι ταυρος με τοξοτη κι εγω διδυμος με διδυμο τι παιζει?

Θα σου πω εγω....εσυ εισαι για το Δαφνι παντως.....ο αντρας σου δεν ξερω....Διδυμος με διδυμο (η Παναγια η λαμπρη).....:shock::shock:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εσυ ετσι απποπροσαλη που εισαι μονο διδυμος θα μπορουσες να εισαι!!!!! Φοβερη τρελα εσενα επρεπε να λενε Αερικο!!!!!!!! Διπλωματισα και παντως καιρου τυπος!!!

Ο καλος σου στο ιδιο μηκος κυματος πιο ευαιστητος ομως και παθιασμενος με μια ροπη προς την καταθλιψη και στο να κλεινεται στον εαυτο του!!!!! Πεισματαρης αλλα και διεκδικητικος ταυτοχρονα. Απολυτος γενικα αλλα τον ισορροπει ο Τοξοτης που ειναι πιο εσωτερικο ζωδιο και πιο ευελικτο συνηθως.

Καλα ε μεσα επεσες πωπωωωωωωωωωωωωωω:shock:

Την αγριαδα και τα υπολοιπα παρελκομενα τα θες πριν τον γαμο βρε γιατι δεν εχουν διαρκεια, η θλιψη στο ματι και η ευαισθησια μενουν ακομα και οταν ολα τα αλλα εντονα ληξουν!!!!

Αυτο το μαθημα το πηρα νωρις απο τον γαμο των γονιων μου και απεφυγα τα ατοπηματα.

Μωρηηηηηηηηη!!!!! Πουλας τον αντρα σου για τον Ψινακη??? Χα!!!Χα!!!!! Φωτο πρωτα να δω αν αξιζει τον κοπο!!!!!!!!!!!!

Μην τα δει μοναχα θα κλαιω μεχρι να πεθανω.....!:shock:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...