Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

Ναι από το Γεννεσις Αθηνών που είμαι μου είπαν για το μητέρα. Θα πάρω τώρα να ρωτήσω. Ευχαριστώωωω

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουυυυυ λαλα! Θανατος!.......ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το στυλ κοιματε μεσα τωρα......και μου εχει βγαλει τον καρκινο.......στο κρεββατι ομως ρε φιλε ειναι πω πω.......τι αντρας ηταν αυτος ρε συ? Εβλεπα ποδοσφαιρο ΜΟΝΟ για να τον χαζευω......

κοίτα πριν 15 χρόνια κοιμόμουνα παρέα με τον "πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας" στην ελληνική του version...........μέχρι που το χανουμάκι (εγώ) ξύνπησε και τον έστειλε πίσω στα United Arab Emirates.

καλός κι αυτός !βρωμάει αρσενικό !

Εισαι και εσυ της 'μυρωδιας' εσυ? Τεστοστερονιλα ονομαζεται και ολα και αραιωνει στα μαγαζια εχω παρατηρησει τωρα τελευταια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Βρε Αερικό μου ακόμα δεν σε χαλαρώσαμε λίγο με τα χαζά μας; :D

Να πούμε και για τη Μπεζαντάκου πας και τα καταφέρουμε;

Ήμαρτον! Όχι άλλο τρας κορίτσια! Πρέπει να είμαστε το μοναδικό θρεντ στο φόρουμ που μπορείτε ταυτόχρονα να μιλάτε για πολιτική και για τσοντόβιες :shock:

Αερικο εχεις δικιο.. Αλλα ψυχραιμια!

To καλό είναι ότι το βρήκα... από τον καλό μου ;)

ρε αγαπεςε μια ασχετη ερωτηση. ενας ΚΑΛΟΣ ιδιωτικος στα8ξκοσ ποσο παει το μηνα ο μαλλίς?

Εμείς δίνουμε 430 χωρίς σχολικό Μάρα στο Χολαργό.

Γενικώς...έχω ένα θέμα... θέλω τα παιδιά μου να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, με τη λογική να παρατηρήσω προς τα που κλίνουν, τι τους αρέσει και να διαλέξουν αυτό που αγαπάνε. Από την άλλη φοβάμαι μήπως μου γυρίσει μπούμερανγκ αργότερα και είναι μπουχτισμένα και δε θέλουν ούτε τα βασικά, βλέπε σχολείο.

Είναι πολύ μικρά για πολλές δραστηριότητες... συμβουλέψου και κανένα παιδαγωγό μικρών ηλικιών ;)

κοριτσάκια μου καλησπέρα!

πρωί πρωί με την αυγούλα, πήγα ορθοπεδικό : μετά από εξέταση και ακτινογραφίες - τραυματισμός του... τριγώνου των χόνδρων (αν θυμάμαι καλά) και ράισμα της ωλένης!:shock:

θεραπεία : φάρμακα και περικάρπιο για ακινητοποίηση του καρπού και της παλάμης και πλήρης ξεκούραση του (δεξιού) χεριού!! κι επειδή - όπως μου είπε - με κόβει... ατίθαση... με απείλησε πως αν δεν τηρήσω αυστηρά τις οδηγίες του, τουλάχιστον επί 10ημέρου, θ' αναγκαστεί να μου ακινητοποιήσει όλο το χέρι από τον ώμο με νάρθηκα για ν' αναγκαστώ να το βάλω σε πλήρη ακινησία!!!:cool:!

αιτία όλων αυτών? υπερκόπωση και τραυματισμός (που δεν θυμάμαι)!:roll:

κι επειδή είμαι... πολύ συνεπής ασθενής, εγώ ξεκίνησα τη μέρα μου από τις 7 το πρωί, γύρισα πριν 1 ώρα και τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο κι εγώ και ο μικρός!:confused:

σας φιλώ γλυκά, θα σας διαβάζω πολύ και θα γράφω λίγο (το πληκτρολόγιο μου το απαγόρεψε δια ροπάλου!):mrgreen:

περαστικά στα παιδάκια που είναι άρρωστα!

Να θυμάσαι ότι ο χρόνος συγκόλλησης των οστών είναι 1 μέρα για κάθε χρόνο ηλικίας!!!! Αν κάνεις μαμακίες διπλασσιάζεται!

και συνεχίζω το διάβασμα γιατί ξεκ0λ08ηκατε!

Λακουβα το ματι Χαρλοου αλλα πολυ αρσενικο παλιακο!!!!

Πες μου ότι σου βρίσκεται πρόχειρος και ο Αντόνιο Μπαντέρας και θα σου βγάλω το extension τρίχα τρίχα να δεν μου δώσεις τηλέφωνο.:tongue:

Α και για τον Ψινάκη που λέτε... είναι αυθεντικός γιατί με το παρά του μαμά και την κυρά του ;) Δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως... αντιθέτως οι άλλοι έχουν να χάσουν από αυτόν.

Διαφημίσεις

Ελλ για να μην σε παιδευει αλλο αυτο το παλιοαρσενικο στειλτο απο εδω βρε, να του εξηγησω εγω τι παει να πει Κριαρι!!!!!!!!!!!!

Μα να σου πω που σε ειδα κιολας οτι δεν θα του κατσει και ασχημα! Μα καθολου. Αν και ονειρο ειναι το Rio de Janeiro....οχι τπτ λιγοτερο ετσι? :!::!::!: Θα στο κανω συμφωνια. Αν τον ξαποστειλω θα στον στειλω πακετο αλλα θα αλλαξω νουμερο και δεν θα ξαναμπω στο parents......μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.......οκ?

Οκευ Ελλ δεν τον θελω για γαμο ετσι κιαλιως, το στεφανι μου εγω δεν το αλλαζω με τιποτα!!!! Απλα για ανταλλαγη εμπειρων το ηθελα αυτο το ατιθασο αγορι!!!!!!!!!

Ανταλλαγη ε?......χμ.....για να δουμε......το τηλεφωνο του Ψινακη παιζει στην ανταλλαγη? (για σενα δουλευω Χαρλοου)......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...