Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοριτσακια εμενα παλια μου αρεσαι και ενας γειτονας γαμω τα παιδια 1.90 μελαχρινος κολαση αλλα μετακομισαι.Οταν το ειπα στον αντρα μου.Μου λεει το εξεις θεικο ε θα καταλαβαι ο χριστιανος πως τον χαλβαδιαζες βαρεθηκαι και μετακομισαι χαχαχαχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμενα μου αρεσει ο Ιατροπουλος :D Μην σου πω οτι αυτο το μπρουταλ το εχει και ο δικος μου......γιαυτο μου αρεσε στην αρχη.....αυτο με τραβηξε.....

Καλα ο ανθρωπος ειναι κολαση Ελ:)

Αν ηταν να τα πουλαγα θα το ειχα κανει ηδη βρε!!!!!! Αυτα ειναι η προικα μου και δεν μου παει καρδια να δωσω πουθενα τα στοιχεια αλλων,μονο σε συναδελφους τα δινω αν ειναι αναγκη.

Με τον Σων Κονερι ειχα την τυχη να βγαλω το πρωτο μου αποκλειστικο θεμα απο κωλοφαρδια. Πιτσιρικα ειδικευομενη τοτε επινα κατι ποτα στην Κουμπανιτα και σκαει μυτη ενα αυτοκινητο και βγαινει απο μεσα ο Σων Κονερι μετα της μανταμ και δεν το ηξερε κανενα καναλι οτι ηταν στην Ελλαδα. Πηρα τηλεφωνο και σε 5 λεπτα ειχε φτασει καμερα και πηρα και τα ευσημα απο τυχη καθαρη, εγω να χορεψω ειχα παει.

Εχεις δει και τον Σον Κονερι βρε!?......τι να σου πω.......:shock::shock::shock::shock::shock:

Χαρλοου δεν ρεει ο παρας ματια μου. Εχει γκαγκανιασει μιας και η μανα παρατησε την δουλεια της (ναααααα)......οποτε κοιτα τι θα κανω. Θα σε αφησω να ξεπαραδιαστεις και μετα θα σε παρω απο πισω για να σε κεντραρω που θα τον συναντησεις......:P Και μετα θα ειναι μονομαχια ΚΥΡΙΩΝ νταξ?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Αν ηταν να τα πουλαγα θα το ειχα κανει ηδη βρε!!!!!! Αυτα ειναι η προικα μου και δεν μου παει καρδια να δωσω πουθενα τα στοιχεια αλλων,μονο σε συναδελφους τα δινω αν ειναι αναγκη.

Κι εγώ δημοσιογράφος είμαι ρε.... ξέχασα να στο πω

IsgqjlqWo5o

Αχ Ηλίααααααααααααααααααααααααααα

Βρε παρανοικες αυτον θα τον κοιταξετε βραδυ και θα σκιαχτειτε!!!!!

Δεν το βλεπεις το ματι εσυ.....ξερεις τι σου λεει οταν σε κοιταει......?

Αμα σε πιασω σ'εσκισα......ρε βραδυατικα μπελας που με βρηκε.......:rolleyes:

Εχουν δει τα ματακια μου πολλα και απιστευτα, βιβλιο θα εγραφα με ολα οσα εχω ζησει. Αλλα αυτα πλεον ανηκουν σε μια αλλη ζωη μακρυνη και αποφασισα να κλεισω το κεφαλαιο.

Διαφημίσεις

Χαρλοου δεν ρεει ο παρας ματια μου. Εχει γκαγκανιασει μιας και η μανα παρατησε την δουλεια της (ναααααα)......οποτε κοιτα τι θα κανω. Θα σε αφησω να ξεπαραδιαστεις και μετα θα σε παρω απο πισω για να σε κεντραρω που θα τον συναντησεις......:P Και μετα θα ειναι μονομαχια ΚΥΡΙΩΝ νταξ?

ότι πεις............να τον πηδήξω θέλω , όχι να το παντρευτώ:P

Εχουν δει τα ματακια μου πολλα και απιστευτα, βιβλιο θα εγραφα με ολα οσα εχω ζησει. Αλλα αυτα πλεον ανηκουν σε μια αλλη ζωη μακρυνη και αποφασισα να κλεισω το κεφαλαιο.

Κοίτα κι εγώ έχω κλείσει πολλά κεφάλαια.............αλλά ένα ριβιού που και που δεν χάλασε ποτέ κανέναν.

Πες για τον Ηλία ρε συ.............ξεκίνα με το τηλ. του.

ότι πεις............να τον πηδήξω θέλω , όχι να το παντρευτώ:P

χαχαχαχα.......μα και εγω! Μπορει να μας βολεψει και τις δυο.....αν και αμφιβαλλω αν θα θελει αλλα λεμε τωρα......:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...