Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμενα δεν ειναι ο τυπος μου ο Γκλετσος αλλα σαν αυρα και συμπεριφορα αυτο βγαζει βουκολικο αρσενικο απο χωριο που δεν το αφησε πισω το κουβαλα ακομα μετα απο τοσα χρονια.

Ο Αλιαγας ειναι ωραιος αλλα δεν ξερω...κατι δεν μου κολλαει. Νικοπολιδη γουσταρω με 1000 λεμε.....ακριβως για το γριζο μαλι. Εγω δεν σε ρωταω που τους εχεις γνωρισει και αν εχεις ακρες να γνωρισουμε κανενα γιατι ειμαι καμμενη απο χερι και σκατογρια.....αυτα οταν ημουν μπεμπα.......καλα να παθω τωρα.......ναααααα..........αμ πως.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δουλευα με τα μεγαλυτερα ονοματα της δημοσιογραφιας για παρα πολλα χρονια και εχω και ατζεντα που αν την πουλησω καποτε θα γινω πλουσια!!!!!! Χα!!!Χα!!!!

Πουλατει Μαρκοπουλακι εχεις και μια φιλη που εχει εξοδα γεννας:):):):)

Και δεν παιζει μια :-P:-P:-P:-P:-P

χαχαχαχχαχχα δεν παίζεστε! Εγώ τον Ψινάκη τον θεωρώ πανέξυπνο άνθρωπο, ιδιαίτερα ικανό και ευφυή, αλλά ως γκόμενος δεν μου λέει τίποτα, οπότε τον αφήνω σε σας:D.

Μου αρέσει πολύ ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο τύπος που έπαιζε τον Σώγιερ στο λοστ (πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω), τέτοιο στυλ. Βέβαια ο άντρας μου δεν τους μοιάζει, άσχετο.

Ζοπιρόν, πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη έβερ που έσπασε κόκκαλο και δεν το κατάλαβε:shock:

Διαφημίσεις

Ψιτ Μαρκοπουλακι εχεις κανα κονε με τον Ιατροπουλο τον ηθοποιο.

Ναι βρειστε με αλλα πεθαινω με τετοιους τυπους .Μην ρωτησετε πως πηρα τον μπαμια τον αντρα μου θα σας γελασω χαχαχαχα

Ο Αλιαγας απο μακρια δεν μου ελεγε πολλα και εμενα Ελλ αλλα οταν τον γνωρισα ειχε αυτο το κατι που σε λιγωνει!!!!! Θες η Γαλλικη προφορα θες οι τροποι του πολυ τζεντλεμαν και γοητευτικος ο τυπος!!!!!!

Οσο για τον Νικοπολιδη οταν τον γνωρισα ειχε μαζι και τον γιο του και ειχα παθει σοκ με την ομοιοτητα, κομμενο κεφαλι του πατερα του χωρις ασπρα μαλλια κουκλακι θα καψει καρδιες αυτος!!!!!!!!!!

Βρε βικυ τι γουστο ειναι αυτο παιδακι μου??? Κατεβα μεχρι τον Κορυδαλλο και θα βρεις μπολικους!!!!! Χα!!!Χα!!!!!!

Αστα να πανε πρεπει στην προυγουμενη ζωη μου να ειμουν στα κατεργα:)

Διαφημίσεις

Κάποτε είχα ένα γκόμενο φτυστό αυτός

deancain5183.jpg

στο πολύ πιο ωραίο του όμως (αν είναι δυνατόν δηλαδή)... τι να το κάνεις που ήταν πολλά κιλά μακάκας.

λοιπόν Μαρκοπουλάκι on line δημοπρασία για το τηλέφωνο του Ηλία ...... ξεκινάω από τα 1000?................next!!!!!!!!(ελ σε τσάκισα έτσι και δώσεις προσφορά):tongue:

Με τον Σων Κονερι ειχα την τυχη να βγαλω το πρωτο μου αποκλειστικο θεμα απο κωλοφαρδια. Πιτσιρικα ειδικευομενη τοτε επινα κατι ποτα στην Κουμπανιτα και σκαει μυτη ενα αυτοκινητο και βγαινει απο μεσα ο Σων Κονερι μετα της μανταμ και δεν το ηξερε κανενα καναλι οτι ηταν στην Ελλαδα. Πηρα τηλεφωνο και σε 5 λεπτα ειχε φτασει καμερα και πηρα και τα ευσημα απο τυχη καθαρη, εγω να χορεψω ειχα παει.

Ψιτ Μαρκοπουλακι εχεις κανα κονε με τον Ιατροπουλο τον ηθοποιο.

Ναι βρειστε με αλλα πεθαινω με τετοιους τυπους .Μην ρωτησετε πως πηρα τον μπαμια τον αντρα μου θα σας γελασω χαχαχαχα

Και εμενα μου αρεσει ο Ιατροπουλος :D Μην σου πω οτι αυτο το μπρουταλ το εχει και ο δικος μου......γιαυτο μου αρεσε στην αρχη.....αυτο με τραβηξε.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...