Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Όχι, για 2 λόγους. Ο ένας οικονομικός, ο άλλος γιατί είναι κορίτσι. Μου είπαν, κι η παιδίατρός μου δλδ, ότι τα κορίτσια είναι πιο εππιρεπή(το σκότωσα παιδαγωγέ μου?) σε ουρολοιμώξεις και καλύτερα από Σεπτέμβρη.

Από Σεπτέμβρη όμως οπωσδήποτε και τα 2. Και τώρα ψάχνομαι όπως βλέπεις και για μουσικοκινητικά, οικονομικά.

Του χρόνου, πάλι ΣΚ θα τα πηγαίνουμε, ένας θα μπαίνει με το ένα, ένας με το άλλο. Γιατί ελπίζω ότι θα δουλεύω!

Γενικώς...έχω ένα θέμα... θέλω τα παιδιά μου να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, με τη λογική να παρατηρήσω προς τα που κλίνουν, τι τους αρέσει και να διαλέξουν αυτό που αγαπάνε. Από την άλλη φοβάμαι μήπως μου γυρίσει μπούμερανγκ αργότερα και είναι μπουχτισμένα και δε θέλουν ούτε τα βασικά, βλέπε σχολείο.

Τη Δευτέρα, έχει μια παράσταση με μαριονέτες στο ΄θεατράκι της Χηλής στην Καλαμαριά και θα πάω το γιο μου, να δω αν θα καθήσει, να ξεκινήσω να τον πηγαίνω και κανένα θέατρο ή σινεμά.

Έχεις εμπειρία με τέτοια εσύ από την κόρη σου?

Ψήνεσαι να έρθεις και εσύ στο θεατράκι?

Για το κολυμβητήριο, όντως κι εγώ φοβόμουν τις ουρολοιμώξεις, αν και ξεκινήσαμε όταν η Σοφία ήταν 16 μηνών, πιο πριν δεν το είχα ανακαλύψει. Ευτυχώς όλα καλά.

Κι εγώ σκέφτομαι για θέατρο και άλλες δραστηριότητες, αλλά έχω και το θέμα ότι δεν οδηγώ:rolleyes: και δεν μπορώ να πηγαίνω παντού με ταξί. Πάντως ακόμα δεν έχουμε πάει θέατρο, αλλά ψήνομαι τώρα που το λες. Τι είσοδο έχει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραννια δεν ξερω αν το ειδες στο εγραψα και το πρωι, μολις ππερπατησει ο μικρος σταθερα παρτου την σκουπα της playschool και θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!

ειρηνη δεν εχω διαβασει τιποτα...ακομα ειναι στην φαση που παει τρεχοντας οταν πιανετε απο κατι ή οταν παει μονος του κανει 2-3 βηματακια και πεφτει....πιστευω σε 2 εβδομαδες θα περπαταει κανονικα πλεον!

Την εχετε κι εσεις τη σκουπα? :D

Διαφημίσεις

χαλο! :D

Γεια σου όμορφη

Ναι τον εχω δει απο αποσταση αναπνοης και ειναι απιστευτος τυπος!!!!!!! Ηατν η δουλεια μου τετοια που εχω δει απειρους του καλλιτεχνικου και της τηλεορασης γενικα.

Γιαυτο πες στον αντρα σου να σε παιρνει στα σοβαρα γιατι θα τον δει μπροστα του καμια ημερα και θα του κοπει το χαμογελο!!!!!!!!!

Γιαυτο και εγω εκανα παραγγελια κρεβατι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!!!!!!!!

Κι εγώ έχω δει πολλούς ρεμπεσκέδες του καλλιτεχνικού από κοντά αλλά με αφήνουν αδιάφορη.

Αλλά ο Ηλίας.......................αχ! ο Ηλίας................. πήγε κι έγινε δημοτικός σύμβουλος και δεν βγαίνει στην τιβι πια............γύρνα πίσω Ηλίαααααααααααααααααααααα

χέστηκα για τον άντρα μου... κακό του κεφαλιού του αν δεν με πιστεύει

Η σκουπα ειναι το μονο παιχνιδι απο απειρα που εχει που πραγματικα εβγαλε τα λεφτα της. Τρελαινεται με δαυτην και παιζει καθε ημερα ενω τα υπολοιπα πιο ακριβα δωρα που του εχουν φερει τα εχει χεσμ.....

Να περπατησει σταθερα πρωτα και μετα παρτην.

Για πες τι εβαλες ρε Ραννια εχω και μια βλακεια στον εγκεφαλο.............

ηταν ενα θεμα που ειχε ανοιξει μια κοπελα καμια 40αρια χρονων που μετα απο 2 παιδια (20 χρονων περιπου το καθενα) ξαναεμεινε εγκυος και ελεγε οτι ειχε φρικαρει, και τι θα κανει μετα απο τοσα χρονια που τα χει ξεχασει κλπ κλπ, και μπηκε αφου ειχε γεννησει και ελεγε οτι ΠΕΤΑΕΙ!!!!:D

Τωρα δε ξερω πως να το βρω, απλα ειχε βγει προχτες πανω πανω στα θεματα και ειπα να στο δειξω. Γιατι οταν μας ειχες πει οτι εμαθες οτι εισαι εγκυος...κλπ κλπ.

Αυτα....παει περασε τωρα βεβαια....:D

Αρσενικο βαρυ οντως απο κοντα ο Γκλετσος αλλα στο πιο βουκολικο αν σου αρεσει!!!!!!

Ε! όχι και βαρύ αρσενικό ο Απόστολος ρε κορίτσια...............πολύ στο γιαλατζί βαρύ με πάει...........είναι και ξανθός......πως να πω ένα ξανθό άντρα βαρύ? Δεν μου βγαίνει λέμε.

(Ωραία γκομενοσυζήτηση απόψε)

Διαφημίσεις

Η σκουπα ειναι το μονο παιχνιδι απο απειρα που εχει που πραγματικα εβγαλε τα λεφτα της. Τρελαινεται με δαυτην και παιζει καθε ημερα ενω τα υπολοιπα πιο ακριβα δωρα που του εχουν φερει τα εχει χεσμ.....

Να περπατησει σταθερα πρωτα και μετα παρτην.

Καλα, δε μου κανει καμια εντυπωση που του αρεσε του δικου σου! :tongue: Εδω σε αλλα κι αλλα και μοιαζουν, σε αυτο θα διεφεραν?:tongue::D

Λοιπον, απο δω και περα σε ΟΛΑ τα θεματα θα συμβουλευομαι εσενα! Αφου το εργο το χεις ξαναδει! :D

Εγω με τους μοναδικους που εμεινα ροφος απο ολους οσους εχω γνωρισει ηταν ο Αλιαγας ο οποιος ειναι απιστευτα γοητευτικος και ξερει πως να φερθει σε μια γυναικα και απο ομορφια αρκει να μην μιλαει φοβερος ειναι και ο Νικοπολιδης!!!!! Τον αδικει η τηλεοραση απο κοντα ειναι απιστευτα ομορφος ειδικα τα γκριζα του μαλλια κολαση!!!!!!!!!!!!!

.....αχ! ο Ηλίας................. πήγε κι έγινε δημοτικός σύμβουλος και δεν βγαίνει στην τιβι πια............γύρνα πίσω Ηλίαααααααααααααααααααααα

χέστηκα για τον άντρα μου... κακό του κεφαλιού του αν δεν με πιστεύει

Που? Να ξερω να περναω απο εκει.....ρε φιλε ειναι οντως γλυτζιφουρι (που λεει και η μπεμπα) το παληκαρι ετσι? Με κολασατε με δαυτον τωρα βραδυατικα......Τον Γλετζο τον εχω δει και εγω και εχω αλλαξει πεζοδρομιο......δεν μου λεει τπτ.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Και εμενα δεν ειναι ο τυπος μου ο Γκλετσος αλλα σαν αυρα και συμπεριφορα αυτο βγαζει βουκολικο αρσενικο απο χωριο που δεν το αφησε πισω το κουβαλα ακομα μετα απο τοσα χρονια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...