Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock: ΡΕ ΣΥ ΖΟΠΥ... και γω τοση ωρα με τη ζεττα νομιζα οτι μιλαγα :confused:

O άνθρωπός μου! Φυσ η Ζέττα άλλαξε άβαταρ ευτυχώς :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσααααααα σας έπιασα..

Ήρθα 16.30... έβαλα 1πλυντήριο κι άπλωνα 1άλλο που υπήρχε, έφτιαξα γιουβέτσι και γλυκό μωσαϊκό διότι όπου να ναι περιμένω επισκέψεις κι έκανα μπάνιο τα 2τέκνα και τα τοποθέτησα στα κρεβάτια τους... Α, και στο ενδιάμεσο γιουβέτσι-μπανιο τέκνων σιδέρωσα 1χθεσινό πλυντήριο και..

ΟΥΦ Είμαι πτώμα!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν...

1. Έχω χαλαστεί με το δίπλα ΠΟΛΥ (είδα σήμερα και τον αποκλεισμό στο koufetaki και έχει ολοκληρωθεί η ζοχάδα μου)

2. Μάλλον θα αδιαθετήσω.

3. Έχει πανσέληνο.

4. Τα έχω πάρει ΠΟΛΥ με το κολυμβητήριο της μικρής! Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που πηγαίνουμε και αντί για γκρουπ των 6 είμαστε 7 και υπάρχουν μόνο 6 αποδυτήρια! Και φυσικά επειδή υπερφορτώνουν τα γκρουπ δεν υπάρχει ζεστό νερό να κάνει μπάνιο ούτε το παιδί ούτε εγώ! Επιπλέον 7 γονείς με 7 παιδιά και την εκπαιδεύτρια μέσα στο νερό ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ! Και σκάμε και 85?... Θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο και θα τσακωθώ!

5. Η μικρή είναι μες στην γκρίνια. Περίμενε πως και πως να πάμε κολυμβητήριο και πήγαμε και εκτός του ότι είμασταν πολλά άτομα είχαν και έναν φωτογράφο μέσα στην πισίνα που την κατατρόμαξε και βγήκαμε άρον - άρον γιατί δεν σταμάταγε το κλάμα όσο τον έβλεπε! Μέχρι να μπει αυτός στην πισίνα ήταν σε τρελλά κέφια μιας και είχε να κολυμπήσει 1.5 εβδομάδα

ΕΞΑΛΛΗ; ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Γειά σας κοριτσάκια μου. Εμείς μόλις γυρίσαμε από σ/μ που δώσαμε ένα σκασμό λεφτά. Απόρώ τι πήραμε, ενώ τακτοποιούσα είδα ότι λείπανε κάποια πράγματα που είχα ξεχάσει να τα γράψω.:rolleyes:

Αερικό 85 το μήνα? Απαράδεκτο αυτό με τα αποδυτήρια..

Μαρη Dwraki το κατάλαβες πως γίναμε φίλες στο facebook ή τσάμπα σε χαιρετάω?

Νίτσα you are πολύ προκομένη ρε!

Αερικό επιμένω : εμείς οι δυο, εγώ κι εσύ δεν είμαστε φίλες στο facebook.:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ρε Φαίη τι φάτσα είναι αυτή η μικρή σου?????????? Κουκλί!!!!!! Και πονήρω! :lol::lol::lol::lol:Πολύ μου άρεσε!

Λοιπόν σας αφήνω κοριτσάκια μου πάω να βάλω για ύπνο το μικράκι μου και να ξεραθώ κι εγώ.

Φιλάκια;)

Λοιπόν...

1. Έχω χαλαστεί με το δίπλα ΠΟΛΥ (είδα σήμερα και τον αποκλεισμό στο koufetaki και έχει ολοκληρωθεί η ζοχάδα μου)

Αποκλεισανε το κουφετακι?? :( Μην χαλιεσαι τσαμπα... Σημερα δεν εχω μπει καθολου, δεν παιζει πια αυτο.. Σφιγγεται το στομαχι μου και δεν λεει. Προσπαθησε να το αποφευγεις!

2. Μάλλον θα αδιαθετήσω.

Καλα κουραγια.. Εγω μολις τελειωσα.. Και με την κυστιτιδα ταυτοχρονα μπορεις να καταλαβεις πως ενιωθα.. :?

3. Έχει πανσέληνο.

Σοβαρα? Πρωτη φορα που δεν με επηρεαζει.. Μαλλον δεν εχω χρονο ουτε για αυτο πια... :lol:

4. Τα έχω πάρει ΠΟΛΥ με το κολυμβητήριο της μικρής! Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που πηγαίνουμε και αντί για γκρουπ των 6 είμαστε 7 και υπάρχουν μόνο 6 αποδυτήρια! Και φυσικά επειδή υπερφορτώνουν τα γκρουπ δεν υπάρχει ζεστό νερό να κάνει μπάνιο ούτε το παιδί ούτε εγώ! Επιπλέον 7 γονείς με 7 παιδιά και την εκπαιδεύτρια μέσα στο νερό ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ! Και σκάμε και 85?... Θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο και θα τσακωθώ!

Απλα απαραδεκτο! Να τους τα ψαλλεις και να κοιταξεις για αλλου! Κριμα παντως γιατι η σελιδα τους στο ιντερνετ ειναι πολυ δελεαστικη.. Οκ, να δινεις τοσα λεφτα το μηνα αλλα τουλαχιστον να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους!

5. Η μικρή είναι μες στην γκρίνια. Περίμενε πως και πως να πάμε κολυμβητήριο και πήγαμε και εκτός του ότι είμασταν πολλά άτομα είχαν και έναν φωτογράφο μέσα στην πισίνα που την κατατρόμαξε και βγήκαμε άρον - άρον γιατί δεν σταμάταγε το κλάμα όσο τον έβλεπε! Μέχρι να μπει αυτός στην πισίνα ήταν σε τρελλά κέφια μιας και είχε να κολυμπήσει 1.5 εβδομάδα

ΕΞΑΛΛΗ; ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Η μικρη εχει απολυτο δικιο που εχει γκρινια, αλλα αντε να της το δωσεις να το καταλαβει.. Δεν εννοω πως δεν καταλαβαινει, απλα αν κρινω απο τη δικια μου, αμα στραβωσει με κατι, παει και τελειωσε.. Καλα, σημερα βρηκε και αυτος να ερθει? Ημαρτον πια... :roll:

Ασκησεις ηρεμιας Αερικουλι... Την ειχες δει την ταινια? Τραγουδα μαζι μου "I feel pretty..." :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε Φαίη τι φάτσα είναι αυτή η μικρή σου?????????? Κουκλί!!!!!! Και πονήρω! :lol::lol::lol::lol:Πολύ μου άρεσε!

Λοιπόν σας αφήνω κοριτσάκια μου πάω να βάλω για ύπνο το μικράκι μου και να ξεραθώ κι εγώ.

Φιλάκια;)

Φαινεται παιδι μου... Τωρα εγω για εσενα και τη μπεμπα σου τι να πω??

ΚΟΥΚΛΕΣ!!! :D:D:D

Σημερα η Μαρια ειπε κατι και με αφησε με το στομα ανοιχτο... Ειλικρινα δεν το πιστευα! Πηγα να της δωσω ενα τοστακι και εκεινη την ωρα ειχε στα χερια της ενα μπλοκ ζωγραφικης. Παει να πιασει το τοστ και μου λεει "Κ(ρ)ατα (λ)ιγο" :shock::shock::shock: Το ειπε μονο μια φορα, μετα οσο και να την παρακαλεσα δεν το ξαναπε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ασκήσεις ηρεμίας έχω κάνει σήμερα! Η μικρή είχε γκρίνια και στο αυτοκίνητο γιατί της λείπει ο μπαμπάς της και ήταν συνέχεια μπαμπά μπαμπά και κάτι άλλο (μιο) που δεν καταλάβαινα τι είναι! Μεγάλο κόλλημα με αυτό το μίο που δεν ξέρω τι είναι :rolleyes:

Ευτυχώς ο πατέρας της σήμερα τα παράτησε όλα και ήρθε στο κολυμβητήριο όπου φυσικά την βάλαμε στον παιδότοπο μέχρι τις 8.05 και μετά την πήραμε με το ζόρι! Τουλάχιστον τον χόρτασε γιατί ήταν εκεινος μαζί της συνέχεια μέσα. Τελικά όμως την πόναγαν και τα δόντια της! Στο μπάνιο του έχωσε μια δαγκωνιά όλη δικη του! Της έδωσα ντεπόν, κάναμε σκιπ το λαδάκι την ντύσαμε, την τάισα και κοιμήθηκε! Και ήπιε και όλο το γάλα! Και πόναγε, και πείναγε! Ελπίζω να μην την τσακίσει και σήμερα ο βήχας!

Όσο για τις προόδους της Μαρίας άντε καλή αρχή :lol: Εμείς είμαστε στο "πα(ρ)το"!

Α επίσης κλειδώθηκε το θέμα με την αυτοκτονία (καλώς κλειδώθηκε). Για να δούμε... πόσες κάρτες θα πέσουν εκεί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...