Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Δυστυχως μαστογραφια δεν ζητανε πολλοι, ειδικα αν εισαι κατω των 35. βεβαια γι αυτες τις ηλικιες μεχρι και τα 40, χωρις κληρονομικοτητα η καποιο αλλο λογο ανησυχιας, προτεινεται υπερηχος μαστων κι απο τα 40 η μαστογραφια. ο μαστολογος μου (ειναι διευθυντης στο Ελενα) ετσι μου εχει πει τουλαχιστον. εγω δηλαδη μαστογραφια ως τωρα (36) εχω κανει μια φορα κι αυτη στα 35 για να αποσαφηνισουμε ευρημα του υπερηχου. οσο για τη θρομβοφιλια, επισης δεν ειναι στο πρωτοκολλο ολων. ειδικα αν δεν εχεις ιστορικο αποβολων. παλι απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι απο οσους γιατρους εχω περασει, ο τελευταιος μονο μου ζητησε αναλυτικο ελεγχο πριν προσπαθησουμε. παρ ολ αυτα δεν χανεις κατι να κανεις πριν εναν υπερηχο ουτε να ζητησεις εξετασεις θρομβοφιλιας. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ενα θα πω για το λινκ που βαλατε. Εκατομυρια ανθρωποι με Α κεφαλαιο προσπαθουν χρονια και δεν μπορουν να κανουν παιδι, και τερατα οπως αυτος τα εχουν μεσα στα ποδια τους για να βιαιπραγουν πανω τους. Οποιος μου πει οτι ο Θεος εχει λογο που τα κανει θα τον φτυσω. Και οποιος μιλησει για το αλαθητο της φυσης θα τον π@δηξω......δεν ξαναδιαβαζω τετοια.....

Εμεις μολις γυρισαμε απο Εθνικο και παλευουμε να κοιμηθουμε. Περαστικα Harlow στην μικρη και στον Μαριο. Η παιδιατρος μου εχει πει συνεχομενος ακατεβατος πυρετος συνηθως ειναι ιωση......ελπιζω να μην ειναι τπτ αλλο κοπελα μου.

Καλημερα στις υπολοιπες......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μαριος με δεκατα απο το πρωι, ο γιατρος ηρθε δεν εχει ακροαστικα αλλα μου τονισε το ακομα,λαιμος ερεθισμενος λιγο και περιμενουμε την εξελιξη. Μαλλον ιωση αλλα θα το παρακολουθησουμε λεει.

Χμμμμ:roll::roll: Ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέηλ μου στο Τζέφρι.

Βρήκα ένα πρόγραμμα του Ωδείου Βορείου Ελλάδος (κρατικό δεν είναι? ή κάνω λάθος?) για μουσικοκινητική αγωγή από 6 μηνών 10 μαθήματα 45λεπτα...Παίρνω να ρωτήσω....σκέφτομαι ότι εφόσον είναι κρατικό θα είναι δωρεάν...και τι μου λέει? 150 ευρώ το 1 παιδάκι και 130 το δεύτερο:shock:

Πείτε μου πλιζ κρατικό δεν είναι το ωδείο βορείου ελλάδος?Μη σκυλοβρίσω τζάμπα δλδ

Ράνια πρόσεχε τι λες!

Χαχαχαχα Σαμ! Εγώ μια φορά πήρα τον κτηνίατρο να τον ρωτήσω για τους ψύλλους!Και την παιδίατρο και διασταύρωσα απόψεις!

Wktmp2.png

qIogp3.png

μαρκοπουλακι..ετσι ξεκινησε και η γνωστη ιωση της πουκι με την οποια σας ταραξα 5+ μερες... ε σε λιγο 8α ερ8ει και ενα ελαφρυ βηχαλακι και ενα χαρ χαρ...μην ανησυχεις πουλακι...τπτ δεν ειναι

dZJip3.png

Μαριος με δεκατα απο το πρωι, ο γιατρος ηρθε δεν εχει ακροαστικα αλλα μου τονισε το ακομα,λαιμος ερεθισμενος λιγο και περιμενουμε την εξελιξη. Μαλλον ιωση αλλα θα το παρακολουθησουμε λεει.

Περαστικά σας!Διάθεση έχει το πουλάκι μου?Τρώει?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κική για μουσικοκινητική δες και στα προγράμματα του δήμου

καθώς και στις χανθ νομίζω πως βγαίνει πιο φτηνά.

Το ότι είναι κρατικό δεν σημαίνει πως είναι δωρεάν.

Μάρκο Πόλο περαστικά στον μικρούλι σου.

Χμμμμ:roll::roll: Ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέηλ μου στο Τζέφρι.

Βρήκα ένα πρόγραμμα του Ωδείου Βορείου Ελλάδος (κρατικό δεν είναι? ή κάνω λάθος?) για μουσικοκινητική αγωγή από 6 μηνών 10 μαθήματα 45λεπτα...Παίρνω να ρωτήσω....σκέφτομαι ότι εφόσον είναι κρατικό θα είναι δωρεάν...και τι μου λέει? 150 ευρώ το 1 παιδάκι και 130 το δεύτερο:shock:

Πείτε μου πλιζ κρατικό δεν είναι το ωδείο βορείου ελλάδος?Μη σκυλοβρίσω τζάμπα δλδ

από πού το συμπέρανες ότι είναι κρατικό? εγώ είδα την ιστοσελίδα του και έβγαλα ακριβώς το αντίθετο συμπερασμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...