Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

λάθος του πατέρα που το άφηνε έστω και για τόσο λιγο!

Ο πατέρας, όπως σου είπα είναι ένα παιδί...Είχε ερωτευτεί τρελλά τη συγκεκριμένη κοπέλα. Την παντρεύτηκε. Όλως περιέργως δεν έμπλεξε ποτέ, ενώ η κοπέλα ήταν από πάντα μπλεγμένη, από πριν τον γνωρίσει. Κατά καιρούς καθάριζε...

Ξέρεις, και εμένα η πρώτη μου σκέψη είναι η ίδια με τη δική σου...όμως...δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες...έίναι ένα παιδί, τώρα είναι 26, ήταν ακόμη πιο μικρός, ερωτεύτηκε, τυφλώθηκε, από την αρχή ήξερε ότι πιθανόν το παιδί να μην είναι δικό του, ήταν ήδη στα χωρίσματα και στην επιμέλεια...η κοπέλα ήταν υιοθετημένη, δεν πήρε ποτέ αγάπη από τους θετούς της γονείς, πήρε μόνο πολύ χρήμα...

Όλα αυτά με κάνουν λέω ότι αυτή η σκέψη είναι του απέξω(και δε βγάζω την ουρά μου, κι εγώ την έκανα)...βέβαια, συνήθως του απέξω,που δεν εμπλέκεται συναισθηματικά είναι και πιο αντικειμενική, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Μάρα, το σκέφτομαι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί το παιδί θα μεγαλώσει με το μπαμπά του, με τους παππούδες, που φαίνονται πολύ καλή οικογένεια. Κι ο πατέρας του τον αγαπάει πολύ. Από την άποψη ότι, μήπως είναι καλύτερα να ωραιοποιηθεί η εικόνα της μητέρας του στα μάτια του, για την ψυχούλα του παιδιού δλδ, κατά πόσο θα το άντεχε ψυχικά να ζει με μια μητέρα σε τέτοια κατάσταση, πολλά πολλά....

Και πάλι βέβαια, τα λέω απέξω έτσι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κικίτσα σε τετοια θέματα δεν υπάρχει ωραιοποιηση....μπορούσε να του έχει συμβεί το χειρότερο όπως συνέβη στο βρεφάκι αυτό στη Χαλάστρα....

και καλά ο πατέρας κάποια κοινωνική υπηρεσία δεν υπάρχει μαμώ το φελέκι μου?

ρε κικίτσα σε τετοια θέματα δεν υπάρχει ωραιοποιηση....μπορούσε να του έχει συμβεί το χειρότερο όπως συνέβη στο βρεφάκι αυτό στη Χαλάστρα....

και καλά ο πατέρας κάποια κοινωνική υπηρεσία δεν υπάρχει μαμώ το φελέκι μου?

Κοινωνική υπηρεσία, στην Ελλάδα, χαχαχαχαχαχα καλό...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Άσε ρε φούστη μου, 1000 χρόνια πίσω είμαστε!

Χθες μου έλεγε ο ξάδερφος της μάνας μου, ότι σκέφτηκαν για υιοθεσία. Πάει να ρωτήσει. Τι δουλειά κάνεις του λένε?Οικοδόμος λέει. Περιουσία?Όχι, Ενοίκιο. Δεν έχει παιδί!Δλδ το παιδάκι θα περάσει καλύτερα στο ίδρυμα από ότι με τον οικοδόμο και την πωλήτρια στο ενοίκιο:evil:

Κάπου είχα διαβάσει ότι στη Σουηδία δεν υπάρχουν ορφανοτροφεία!Το κράτος φροντίζει άμεσα το παιδί. Πρώτα αν είναι εφικτό να συνδεθεί η φυσική οικογένεια, έπειτα απευθείας σε ανάδοχη ή υιοθεσία!Ξέρεις τι σημαντικό είναι να μην ιδρυματοποιείται καθόλου το παιδί?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κοινωνική υπηρεσία, στην Ελλάδα, χαχαχαχαχαχα καλό...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Άσε ρε φούστη μου, 1000 χρόνια πίσω είμαστε!

Χθες μου έλεγε ο ξάδερφος της μάνας μου, ότι σκέφτηκαν για υιοθεσία. Πάει να ρωτήσει. Τι δουλειά κάνεις του λένε?Οικοδόμος λέει. Περιουσία?Όχι, Ενοίκιο. Δεν έχει παιδί!Δλδ το παιδάκι θα περάσει καλύτερα στο ίδρυμα από ότι με τον οικοδόμο και την πωλήτρια στο ενοίκιο:evil:

Κάπου είχα διαβάσει ότι στη Σουηδία δεν υπάρχουν ορφανοτροφεία!Το κράτος φροντίζει άμεσα το παιδί. Πρώτα αν είναι εφικτό να συνδεθεί η φυσική οικογένεια, έπειτα απευθείας σε ανάδοχη ή υιοθεσία!Ξέρεις τι σημαντικό είναι να μην ιδρυματοποιείται καθόλου το παιδί?

αμ εγω που εχω περιουσια και απο 3 μεριες κιολας? δουλευω πολύ λέει.... και δνε ειναι καλό για το παιδι λεει... το να ξυπνάει ομως το 3χρονο και να αναρωτιεται γιατι δεν το παιρνει κανεις.. ειναι καλύτερο όπως και να το δεις...

dZJip3.png

ποια κοινωνικη υπηρεσια ακριβως κουλτακι? αυτη που δεν αφηνει εμενα να υιο8ετησω?

Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί σκέφτεσαι υιοθεσία?

Εσύ κιουλτ?

Γιατί υπάρχει φόρουμ και το έχω διαβάσει και το σκέφτομαι κι εγώ όταν ξεπαιδιάσω ολίγοντι, είτε υιοθεσία ή αναδοχή, όχι όμως για να νιώσω τη μητρότητα, αλλά για να κάνω ένα καλό...πως να το πω...για να σώσω μια ψυχούλα.

Και στο φόρουμ είχα διαβάσει μανούλες χωρίς παιδιά που προσπαθούν να υιοθετήσουν και έλεγαν ότι οι οικογένειες που είναι για υιοθεσία είναι υπεραρκετές για τα παιδιά στα ιδρύματα, είναι η γραφειοκρατία που τα καθυστερεί. Κι ότι αν μια μανούλα θέλει να υιοθετήσει, όπως εγώ, που μάλιστα λέω ότι δε με νοιάζει να είναι βρέφος, ας είναι και 4-5 χρονών, δε με καίγεται καρφί γιατί έχω νιώσει μανούλα με βρεφάκι,καλύτερα είναι να υιοθετήσει ή ένα παιδάκι με πρόβλημα, ή από τρίτη χώρα που πεινάει.

Και είδα ότι ίσως έχουν ένα δίκιο. Βέβαια, παιδάκι με πρόβλημα μου είναι δύσκολο να υιοθετήσω. Από τρίτη χώρα δεν έχω πρόβλημα. Υπάρχουν και διαμεσολαβητές, δε θυμάμαι αν είναι μόνο ιδιώτες, μόνο δημόσιοι, ή και τα δύο που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Αν θες σου δίνω λινκ.

Σου τα λέω όλα αυτά, υποθέτοντας ότι δε σε νοιάζει να πάρεις βρεφάκι από κούνια, μπορεί να λέω βλακεία.

Εγώ πχ μετά που το ένιωσα με το γιο μου, δε με ένοιαζε να ξαναμείνω έγκυος. Ήθελα το δεύτερο για το πρώτο. Δεν είναι όμως όλοι το ίδιο.

αμ εγω που εχω περιουσια και απο 3 μεριες κιολας? δουλευω πολύ λέει.... και δνε ειναι καλό για το παιδι λεει... το να ξυπνάει ομως το 3χρονο και να αναρωτιεται γιατι δεν το παιρνει κανεις.. ειναι καλύτερο όπως και να το δεις...

Πες τα!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί σκέφτεσαι υιοθεσία?

Εσύ κιουλτ?

θα είμαι ειλικρινής...φυσικά θέλω να σώσω μια ψυχούλα αλλά θα ήθελα και ένα αδερφάκι για την μικρή....

και αφού δεν γίνεται με φυσιολογικό τρόπο γιατί σώνει και καλά πρέπει να το γεννησω εγώ? και να επωμιστώ για άλλη μια φορά τις παρενέργειες των φαρμάκων κοκ?

δεν είμαι τόσο εγωίστρια ώστε να θέλω σώνει και καλά να διαιωνίσω το είδος μου...άλλωστε το έχω κάνει ήδη

Διαφημίσεις

κικιτσα θελω να υοπ8ετησω πανω κατω για τους ιδιους λόγους που αναφερεις κ εσυ..πλας του οτι ειμαι και λιγο ταμπελα για να ξαναμπω στο τριπακι φουσκωνω ιδρώνω :P ειναι και τα νευρολογικά στο σοι του άντρα μου... γενικά με τα ιδια μας τα γονίδια oyte βρεφακι kaigomai na υιο8ετησω ουτε κανενα ξανθομαλουσικο με γαλανα μάτια.. δεν κανω ευγονική.. ευκαιρεια σε ενα παιδάκι να ζησει καλύτερα θελω να δώσω και το project Βαφτιστηρια πλέον δεν με καλύπτει :P ας ειναι και ρωσακι ας ειναι και ρουμανάκι ας είναι και λαπωνάκι...

dZJip3.png

βασικα πριν γεννησω την πουκι ειχα τις βαφτιστηρες μου, τα αναδοχακια μου γενικά..ε μετα την γεννα δεν με καλυπτουν πλέον μονο αυτα... δλδ πολλύ 8α γουσταρα ενα 5χρονο να κοβει βολτεσ με πατινι μεσα στο σπιτι :P

dZJip3.png

θα είμαι ειλικρινής...φυσικά θέλω να σώσω μια ψυχούλα αλλά θα ήθελα και ένα αδερφάκι για την μικρή....

και αφού δεν γίνεται με φυσιολογικό τρόπο γιατί σώνει και καλά πρέπει να το γεννησω εγώ? και να επωμιστώ για άλλη μια φορά τις παρενέργειες των φαρμάκων κοκ?

δεν είμαι τόσο εγωίστρια ώστε να θέλω σώνει και καλά να διαιωνίσω το είδος μου...άλλωστε το έχω κάνει ήδη

κικιτσα θελω να υοπ8ετησω πανω κατω για τους ιδιους λόγους που αναφερεις κ εσυ..πλας του οτι ειμαι και λιγο ταμπελα για να ξαναμπω στο τριπακι φουσκωνω ιδρώνω :P ειναι και τα νευρολογικά στο σοι του άντρα μου... γενικά με τα ιδια μας τα γονίδια oyte βρεφακι kaigomai na υιο8ετησω ουτε κανενα ξανθομαλουσικο με γαλανα μάτια.. δεν κανω ευγονική.. ευκαιρεια σε ενα παιδάκι να ζησει καλύτερα θελω να δώσω και το project Βαφτιστηρια πλέον δεν με καλύπτει :P ας ειναι και ρωσακι ας ειναι και ρουμανάκι ας είναι και λαπωνάκι...

http://www.hostingphpbb.com/forum/index.php?mforum=yiothesiaanadox ρίξτε μια ματιά, μπορεί να βοηθηθείτε.

Κι εγώ δεν έχω χειρότερο από εγκυμοσύνη.

Αν με άφηνε ο άντρας μου δε θα έκανα δεύτερο, θα το υιοθετούσα.

Κιουλτ, πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται και απορρίπτεις να συμβεί απλά?

Wktmp2.png

qIogp3.png

http://www.hostingphpbb.com/forum/index.php?mforum=yiothesiaanadox ρίξτε μια ματιά, μπορεί να βοηθηθείτε.

Κιουλτ, πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται και απορρίπτεις να συμβεί απλά?

39..αλλά δεν είναι θέμα ηλικίας..και τη Ζωίτσα με εξωσωματική την έκανα....

γιατί λοιπόν να μην είναι πιο απλό να υιοθετήσω ένα παιδάκι από το να τρέχω στους γιατρούς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...