Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χέσε με σου λέω και μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω μιλάμε, ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο.

Στο μόνο πράγμα που "θολώνω" στ'αλήθεια είναι σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά.

Θεωρώ ότι είμαι ικανή να εγκληματίσω χωρίς κανένα ελαφρυντικό περί "θολώματος". Θα έχω σώας τα φρένας για το τι κάνω έτσι και έπεφτε κανένα τέτοιος στα χέρια μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χέσε με σου λέω και μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω μιλάμε, ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο.

Στο μόνο πράγμα που "θολώνω" στ'αλήθεια είναι σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά.

Θεωρώ ότι είμαι ικανή να εγκληματίσω χωρίς κανένα ελαφρυντικό περί "θολώματος". Θα έχω σώας τα φρένας για το τι κάνω έτσι και έπεφτε κανένα τέτοιος στα χέρια μου.

Ποσο δικιο εχεις.......

Νομίζω φιλενάδα πως δεν υπάρχει μάνα που να μην θέλει από ένα λεπτό μαζί του για να του δείξει τι εστί βερύκοκο! Δεν υπάρχει λέμε καν σαν εικόνα στο μυαλό μας αυτό!

Εδώ για πλάκα μου είπε ο πεθερός μου (για να με πειράξει γιατί ξέρει τις απόψεις μου) "δώσε της και καμία στο στόμα αν χρειαστεί" και τον κοίταξα με τέτοιο ύφος που βιάστηκε να συμπληρώσει "έλα έλα πλάκα κάνω φυσικά!"...

Ψάχνω το άλλο θέμα για την ψυχολογική βία και δεν το βρίσκω! Ζώπυρον χρειάζομαι τα φώτα σου όταν μπεις και ελπίζω να είσαι και καλά!

Ομολογώ τη θλιβερή αδυναμία του ανθρώπινου μυαλού μου να συλλάβει μια αρμόζουσα τιμωρία για μια τέτοια πράξη. Ό,τι κι αν βάλω με το νου μου, όσο ακραίο κι αν είναι, μου φαίνεται απελπιστικά ανεπαρκές. Ευτυχώς που πιστεύω και παρηγοριέμαι με τη σκέψη των αιώνιων βασανιστηρίων των κολασμένων. Στο πιο βαθύ πηγάδι. Να καταριέται κάθε ώρα και στιγμή την αιωνιότητα της ψυχής του. Αυτό και τίποτα λιγότερο, γιατί αλλιώς, όσο και να τον βασανίσεις εσύ, στο τέλος θα πεθανει και θα λυτρωθεί.

Γιατί λέω τέτοια πράγματα, τέτοια ώρα? Με έπιασε το μακαβριο. Φτάνει.

Μαρκοπόλο, μια τέτοια ίωση είναι και θα δεις. Ζόρι μεγάλο, αλλά περνάει χωρίς επιπλοκές.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!!! Απλα δεν αντεχω να τον βλεπω να υποφερει. Ολο το βραδυ που ανεβηκε ο πυρετος βογγαγε και ηθελε να κραταει το χερακι μου σφιχτα συνεχως.

Αχ το μανάρι μου...μα τι γλυκά που είναι τα ψυχούλια μας!!!

και εμένα όταν κλαεί και την παίρνω αγκαλιά χώνει την μουρίτσα της στο λαιμό μου και μετά μου πιπιλάει τα μάγουλα...λιώνω λέμε...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

aloooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

τι κανετε τσουπρες... ο μαριουλης ειναι αδιάθετος?? τα υπολοιπα μωρά καλά?

υγ. δεν ξερω τι να πω για το περισταιτκο στην χαλαστρα..ειλικρινά δεν ξερω τι να πω που συνηθως ειμαι λαλιστατη....

dZJip3.png

Καλημέρα καλημέρα!

Τι κάνετε?

Ειρήνη καμμιά ιωσούλα θα είναι, μην ανησυχείς. Διάθεση έχει?Διάθεση για φαγητό?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85381

Το ότι είναι ναρκομανής δεν είναι άλλοθι κιουλτάκι!

Το είχα διαβάσει και δεν έχω λόγια...

Εδώ στην Καλαμαριά προσφάτως πέθανε μια μανούλα ναρκομανής από ναρκωτικά...άφησε ένα παιδάκι 20 μηνών περίπου σαν το γιο μου. Ο μπαμπάς δεν είναι ναρκομανής έχει πλήρη αντίληψη, είναι πολύ καλό παιδί...σκεφτείτε ότι του είχαν πει να κάνει DNA τεστ για να βεβαιωθεί, γιατί η ζωή της κοπέλας ήταν κάπως και είπε όχι. Δεν έχει σημασία, το μεγαλώνω, είναι δικό μου. Κι είναι μικρότερος από μένα, 26 27 χρονών.

Τελοσπάντων, που θέλω να καταλήξω. Οι γονείς ήταν χωρισμένοι και το μωρό κατά καιρούς ήταν με τη μαμά. Έχει μπει ο μπαμπάς μέσα στο σπίτι και το έχει βρει να τρώει τα κακά του... Όταν πέθανε η μαμά, αναρωτήθηκα μήπως είναι για καλό για το παιδί...ντρέπομαι που το λέω...αλλά ειλικρινά το σκέφτομαι, ότι ίσως είναι για καλύτερα...

Wktmp2.png

qIogp3.png

καμια φορά λες... μηπως αυτο το παιδακι, το Χ παιδακι 8α ηταν καλύτερα να ειναι ορφανό μπήπως και το υιοθετησει καμια οικογενεια που 8α το αγαπαει κλπ κλπ...απο το να ζει ετσι όπως ζει....

dZJip3.png

Εδώ στην Καλαμαριά προσφάτως πέθανε μια μανούλα ναρκομανής από ναρκωτικά...άφησε ένα παιδάκι 20 μηνών περίπου σαν το γιο μου. Ο μπαμπάς δεν είναι ναρκομανής έχει πλήρη αντίληψη, είναι πολύ καλό παιδί...σκεφτείτε ότι του είχαν πει να κάνει DNA τεστ για να βεβαιωθεί, γιατί η ζωή της κοπέλας ήταν κάπως και είπε όχι. Δεν έχει σημασία, το μεγαλώνω, είναι δικό μου. Κι είναι μικρότερος από μένα, 26 27 χρονών.

Τελοσπάντων, που θέλω να καταλήξω. Οι γονείς ήταν χωρισμένοι και το μωρό κατά καιρούς ήταν με τη μαμά. Έχει μπει ο μπαμπάς μέσα στο σπίτι και το έχει βρει να τρώει τα κακά του... Όταν πέθανε η μαμά, αναρωτήθηκα μήπως είναι για καλό για το παιδί...ντρέπομαι που το λέω...αλλά ειλικρινά το σκέφτομαι, ότι ίσως είναι για καλύτερα...

λάθος του πατέρα που το άφηνε έστω και για τόσο λιγο!

an kai δειχνει γαιδουρια, ειλικρινα σημερα θα ηθελα να ασχοληθω με πιο πεζα και υλικά θέματα... περασα και ωραιο 4ημερο... δεν μπορώ τώρα να με πιασει κατα8λιψαρα...ΠΑΛΙ...ειμαι και επιρεπης

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...