Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σέβη δώσε λινκ το μαρτύριο της σταγόνας μου κάνεις ΚΑΙ εσύ; Λινκ Λινκ Λινκ!

Πάω για νάνι και περιμένω το πρωί να με έχετε ενημερώσει με ΛΙΝΚ! (στην περίπτωση που δεν το καταλάβατε :P )

Φιλάκια!

Φαγώθηκες...πάρτο το λινκ, να δούμε τι θα καταλάβεις, μαρή! Και μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα! Ενότητα επικαιρότητα, θέμα "δεν το χωράει το μυαλό ανθρώπου". Το άνοιξε η ol_ko.

Καληνύχτα σε όλες. Μακάρι εξελιχθούν καλά τα πράγματα, Μαρκοπόλο μου. Θα περιμένουμε αύριο νέα σας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κατινάκι, εγώ που το διάβασα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω το ραντεβού με την ομοιοπαθητικό μεθαυριο στη Θεσ/νίκη, γιατί δεν μπορεί να μας πάει ο άντρας μου και φοβάμαι να πάω με το παιδί μόνη μου με το ΚΤΕΛ. Φαντάσου. Και οι πρώτες αντιδράσεις μου ήταν παρόμοιες με τη δική σου. Και συμφωνώ με αυτό που λες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

του αρεσει η μουσικη, ο χορος(παρα πολυ αυτα τα δυο) να σπαει πραγματα :tongue:, να σκουπιζει, να μου τραβαει τα μαλλια :tongue:, να παταει τη μυτη απο τον ξαδερφο του για να κανει μουσικη οπως ο αρκουδος του :tongue: ....ολο κατι τετοια κουλα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτο μου φαινεται ...."λιγο"...κατι πιο υπερπαραγωγη? :D ειχα δει κατι τετοιο στην αρχη....αλλα μου φαινεται θα το βαρεθει γρηγορα...

m1891345pp_0539387.jpg

μετα σκεφτηκα lego Κλπ, αλλα λεω μηπως ειναι μικρος ακομα για κατι τετοιο....

Διαφημίσεις

Κατινάκι, εγώ που το διάβασα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω το ραντεβού με την ομοιοπαθητικό μεθαυριο στη Θεσ/νίκη, γιατί δεν μπορεί να μας πάει ο άντρας μου και φοβάμαι να πάω με το παιδί μόνη μου με το ΚΤΕΛ. Φαντάσου. Και οι πρώτες αντιδράσεις μου ήταν παρόμοιες με τη δική σου. Και συμφωνώ με αυτό που λες.

Αγγελινάκι άστο...μονο που μου έρχεται στο μυαλό τραβάω αντανακλαστικά τα μαλλιά μου...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ράννια να σκουπίζει??

χαχαχα υπάρχει και μια ηλεκτρική σκουπα της πλεισκοολ αν δεν κάνω λάθος που την πιάνουν και σκουπίζουν και καλά και όσο τσουλάει λέει ατάκες...

εχει γέλιο αλλά μπορεί να την βαρεθεί γρήγορα!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ράννια να σκουπίζει??

χαχαχα υπάρχει και μια ηλεκτρική σκουπα της πλεισκοολ αν δεν κάνω λάθος που την πιάνουν και σκουπίζουν και καλά και όσο τσουλάει λέει ατάκες...

εχει γέλιο αλλά μπορεί να την βαρεθεί γρήγορα!

σοβαρα μιλας???????? αυτο θα παρω!!!!!!!! αμα βρεις κανα λινκ...ριξε!

ναι ρε! ξερεις τι γινεται με τις σκουπες? ο κακος χαμος! μια μερα ειχε παρει τη σκουπα του τζακιου και του ρθε να σκουπισει το τζακι! ολη η σταχτη πανω του και στο χαλι!!!!! ασε με την ηλεκτρικη τι γινεται!!!!

Το αφήνω, το αφήνω. Κακώς το έπιασα, δηλαδή.

Ράννια, όχι λέγκο! Είναι πολύ μικρός ακόμα κι έχουν μικρά κομμάτια! Τα ΕLC έχουν μακράν τα καλύτερα παιχνίδια, για μένα. Έσυ που το 'χεις με τις ιντερνετικές αγορές, ψάξτο λίγο και δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Λοιπόν, καληνύχτα κι από μένα. Η Παναγία να φυλάει τα παιδάκια μας κι εμάς. Καλό ξημέρωμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καληνυχτα Αγγελινα....

Κατινακι μου, παω κι εγω...θα κοιταξω αυριο για τη σκουπα! μα καλα υπηρχε τετοιο πραγμα? θα σωθω ο ανθρωπος λεμε!

elc, εχει ελλαδα?

καληνυχτα!

Διαφημίσεις

Για το 15μηνο το είχα διαβάσει πριν φύγω. Για το 10χρονο επίσης... και οντως δεν το χωράει ανθρώπου νους!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Και μακάρι να μην ακούσουμε άλλες τέτοιες ειδήσεις!

Ράννια το τραπεζάκι εμείς το παίξαμε πολύ εκεί γύρω στο χρόνο. Παίζουμε ακόμα και με το πιάνο! Και επίσης η μουσική καρέκλα της fisher price μπορεί να του αρέσει. Τσέκαρέ τα.

Καλημέρα

Εμείς έχουμε μια ωραιότατη γαστριτιδα που οσονούπω σκάει σε γαστρεντερίτιδα.

Σηκώσαμε μέχρι και 40 πυρετό, αφού δεν μπορούσε να πάρει αντιπυρετικά, τα ξέρναγε σε λίγο.

Το πλυντήριο δουλεύει υπερωρίες καθώς τα πάντα είναι χάλια......ευτυχώς έχω το αυτόματο σιδερωτήριο... τη μάνα μου.

Θέλω άδεια επ΄αόριστον μιλάμε.

Άντε καλή βδομάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...