Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

α!καλά !φοβερή απάντηση η κυρία!τι θα έπρεπε να υποθέσεις δήλαδή με το θετικό τεστ?

πάντως κι εμείς τα ζήσαμε αυτα με το γυναικολόγο αυγουστιάτικα. ψάχναμε κι εμείς γιατρό , βρίσκω κι εγώ μια , έφευγε για διακοπές . τη ρωτάω λοιπόν τι πρέπει να κάνω μέχρι να μπορεί να με δει και η απάντηση?- 'κάνε ότι δεν το ξέρεις ότι είσαι έγκυος !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορίτσια διάβασα το κατεβατό για την ψυχολογική βία κ νταουνιάστηκα.

υπάρχει κι άλλο σε αυτό το στυλ, Αγγελίνα;

Ράννι, διάβασε τί έγραψε το κατινάκι ήθελα να πω.

Μάρκο καλό ξημέρωμα,απύρετο. καλά θεός ο Μάριος!

α!καλά !φοβερή απάντηση η κυρία!τι θα έπρεπε να υποθέσεις δήλαδή με το θετικό τεστ?

πάντως κι εμείς τα ζήσαμε αυτα με το γυναικολόγο αυγουστιάτικα. ψάχναμε κι εμείς γιατρό , βρίσκω κι εγώ μια , έφευγε για διακοπές . τη ρωτάω λοιπόν τι πρέπει να κάνω μέχρι να μπορεί να με δει και η απάντηση?- 'κάνε ότι δεν το ξέρεις ότι είσαι έγκυος !!!!

τη καλυτερη απαντηση σου εδωσε βασικα!

γιατι εμενα με μουρλανε εκεινη η αφαιρεμενη! πρωι βραδυ κανονικο γευμα (θα σκασω της λεω!), τα 7 απο τα 14 γευματα κρεας (δε μου αρεσει το κρεας της λεω), μαζι θα τρως σαλατες αλλα εκει που πας να δω που θα βρεις καθαρα λαχανικα, δε θα πινεις, δε θα κανεις μπανιο σε θαλασσα-πισινα(διακοπες παω της λεω!), δε θα κανεις σεξ (καλα...ευχαριστω πολυ! γεια σας! της λεω....) και πολλα πολλα αλλα.... μονο που δε μου ειπε να αγορασω μια αποστειρωμενη καμπινα και να μπω μεσα μεχρι να γεννησω!

το διαβασα βρε...γι' αυτο το εγραψα....αλλα ηταν ατακα αυτη που πεταξε? :P

Διαφημίσεις

τη καλυτερη απαντηση σου εδωσε βασικα!

γιατι εμενα με μουρλανε εκεινη η αφαιρεμενη! πρωι βραδυ κανονικο γευμα (θα σκασω της λεω!), τα 7 απο τα 14 γευματα κρεας (δε μου αρεσει το κρεας της λεω), μαζι θα τρως σαλατες αλλα εκει που πας να δω που θα βρεις καθαρα λαχανικα, δε θα πινεις, δε θα κανεις μπανιο σε θαλασσα-πισινα(διακοπες παω της λεω!), δε θα κανεις σεξ (καλα...ευχαριστω πολυ! γεια σας! της λεω....) και πολλα πολλα αλλα.... μονο που δε μου ειπε να αγορασω μια αποστειρωμενη καμπινα και να μπω μεσα μεχρι να γεννησω!

έλεος πια!πολύυυυ υπερβολική η γιατρίνα!

Σέβη δώσε λινκ το μαρτύριο της σταγόνας μου κάνεις ΚΑΙ εσύ; Λινκ Λινκ Λινκ!

Πάω για νάνι και περιμένω το πρωί να με έχετε ενημερώσει με ΛΙΝΚ! (στην περίπτωση που δεν το καταλάβατε :P )

Φιλάκια!

τι έγραψα??:tongue:

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Το άλλο είναι για σωματική κακοποίηση, κορίτσια. Θα το πάρει σίγουρα κάπου το μάτι σας, σε ειδήσεις, εφημερίδα, μπλογκ.

Σέβη, βάλε ένα λινκ γι' αυτό που λες, γιατί τώρα δεν το βρίσκω.

Για τα τεστ δεν έχω κάτι κακό να πω, προσωπικά. Στον μεγάλο είχα κάνει το πρεντίκτορ την πρώτη μέρα καθυστέρησης, θετικότατο, ήμουν έγκυος. Στον μικρό, το κλίαρμπλου δύο μέρες πριν την περίοδο, αχνό θετικό, πάλι μέσα είχε πέσει. Βασικά και τις δύο φορές έμεινα έγκυος με το που σταμάτησα την αντισύλληψη, γι' αυτό δεν έχω μπει πολλές φορές στη διαδικασία.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καληνυχτα σε οσες αποχωρουν! :D

οτι 5 φορες σου εβγαλε θετικο ενω ηταν αρνητικο....

Καμια ιδεα για δωρο για το μικρο (σε παιχνιδι) που μου ειπε η γιαγια του οτι θελει να του παρει για τη γιορτη του?

Το άλλο είναι για σωματική κακοποίηση, κορίτσια. Θα το πάρει σίγουρα κάπου το μάτι σας, σε ειδήσεις, εφημερίδα, μπλογκ.

Σέβη, βάλε ένα λινκ γι' αυτό που λες, γιατί τώρα δεν το βρίσκω.

Αν είναι αυτό που φαντάζομαι έχω να πώ οτι έκανα εμετό και έκλαιγα για 2 ώρες..

πρέπει να σβηστούν τα ίχνη του και να μην το συζητάνε στο φόρουμ.

Δλδ τι να αναλύσεις πάνω στο θέμα??

ymO6p2.png

sL3vp2.png

ποιο ειναι αυτο το θεμα ρε παιδια? για βαλτε κανα λινκ....

Εγώ προσωπικά ούτε να ξαναδιαβάσω τον τίτλο δεν θέλω..δεν χρειάζεται να χάλάσεις τη διάθεση σου..άσε να πούμε τπτ να ανεβουμε

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...