Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μια χαζή ερώτηση... τί τεστ υπάρχει για να δει μια γυναίκα αν είναι έγκυος πριν την μηνιαία καθυστέρηση; υπάρχει;

θεωρητική είναι η ερώτηση, δεν θέλω χαζά:cool:. απλά χθες άκουγα διάφορα κ ντράπηκα να ρωτήσω.

δεν ξέρω αν υπάρχουν αξιόπιστα τεστ για πριν την καθυστέρηση

το clearblue ειναι αρκετά ευαίσθητο αλλά πριν...δεν είναι και πολύ αξιόπιστο το αποτέλεσμα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχει, Σέβη, αλλά δε θυμάμαι πώς το λένε. Δείχνει μια εβδομάδα ή 5 μέρες πριν την αναμενόμενη. Είχα δει διαφήμιση, αλλά πάει καιρός.

Κατινάκι, και την έχεις κάνει έτσι με το θηλασμό μόνο, ε? Μπράβο βρε κορίτσια, χίλια μπράβο! Τι γάλα έιναι αυτό το δικό σας! Πω πω, θα ήμουν πολύ περήφανη, η χαζομάνα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κανεις πλακα!!!!!!!!!! Εγω γιατι τοσο καιρο νομιζω οτι εχεις κορη???Οεο???

χαχαχα οχι παιδι μου! τι σου λεω τοσο καιρο! εχω το alter ego του μαριου εδω! και μετα μου ειπες οτι εχει γεννηθει και 14/4 (εμεις 15/4) και λεω....ε ενταξει! δε παιζει! :mrgreen:

εσείς έχετε αγόρια κ σας θύμιζε το σπλάχνο σας, εγώ τί να πω που έχω κορίτσι κ είναι σαν 2 αγόρια μαζί στη δύναμη κ στον τσαμπουκά...

κοιτώντας την ταινία χθες, κοιταζόμασταν με τον άντρα μου... μεγαλώνουμε την Ζήνα!:rolleyes:

υπάρχουν μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη.

μέσα στην εβδομάδα, αν όχι αύριο θα κάνω σορμπέ ή παγωτό φράουλας, παρλιαρος. ξέρω πως μαρμελάδα έχει ο ίδος συνταγή χωρίς ζάχαρη.

εκτός αν δίνεις ζάχαρη.

αβγό τρώτε;

ελιές θέλω κι εγώ να βγάλω από λαιμό. αλλά του χρόνου.

μια χαζή ερώτηση... τί τεστ υπάρχει για να δει μια γυναίκα αν είναι έγκυος πριν την μηνιαία καθυστέρηση; υπάρχει;

θεωρητική είναι η ερώτηση, δεν θέλω χαζά:cool:. απλά χθες άκουγα διάφορα κ ντράπηκα να ρωτήσω.

ζαχαρη οχι δε δινω....θα τις κανω χωρις ζαχαρη τις μαρμελαδες...ελπιζω να μη βγουν αηδια!

Για ποσο καιρο νωριτερα συζηταμε? Η χοριακη δε δειχνει μια βδομαδα μετα τη συλληψη....

Αφού έχετε και δικά σας, ακόμα καλύτερα, Ράννια! Είμαι σίγουρη ότι θα γλείφεται. Και μετά το χρόνο, μπορείς να δοκιμάσεις και μελάκι.

να πω την αληθεια .... το μελι το φοβαμαι παιδια....δλδ, λεω κρατησω την "αποχη" λιγο καιρο ακομα....κανα 6μηνο σιγουρα....(η τρελη η μανα!)...ομως, οταν θα φαει, εχω μια καλη ακρη...ο κουμπαρος μας εχει μελισσι δικο του στο βουνο στα καλαβρυτα και ειναι πολυ αγνο. Και νοστιμοτατο!

Διαφημίσεις

εγώ δεν ήξερα τίποτα από αυτά. είχα ακούσει για χοριακή, αλλά ούτε πότε ούτε πώς.

χθες έλεγαν για τεστ φαρμακείου λίγες μέρες από τη σύλληψη.

έμεινα μακάκας. δεν είχα ιδέα.

με την χοριακή παίζει ναι..αλλά καμιά φορά κάτι πάει να γίνει και ανεβαίνει η ορμόνη και τελικά δεν...και πέφτει πάλι.

Κορίτσια μια συνήθεια είναι όλα. Στην αρχή μου κακοφάνηκε. εγώ χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς τυρι τρέλα μου ήρθε. Τώρα ούτε που το σκέφτομαι...

Ναι εγώ την έκανα έτσι...χαχαχα..είναι λιπαρό αρκετά αν και ελαφρύ!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

εγώ δεν ήξερα τίποτα από αυτά. είχα ακούσει για χοριακή, αλλά ούτε πότε ούτε πώς.

χθες έλεγαν για τεστ φαρμακείου λίγες μέρες από τη σύλληψη.

έμεινα μακάκας. δεν είχα ιδέα.

Για λιγες μερες μετα τη συλληψη....δεν εχω ακουσει καποιο...τουλαχιστον οχι αυτα τα ευρεως διαδεδομενα...πιθανως να υπαρχει καποιο στο εξωτερικο....μου κανει τρομερη εντυπωση παντως, γιατι η ορμονη που ανιχνευει το τεστ (δε θυμαμαι πως τη λενε) παραγεται αφου γινει εμφυτευση του σπερμ/ριου, το οποιο γινεται 8-9 μερες μετα τη συλληψη...

Το θυμαμαι οτι εχουν γενεθλια με μια ημερα διαφορα αλλα δεν ξερω πως μου ειχε καθησει στο μυαλο οτι ειναι κοριτσι ζωηρο μεν σαν τον Μαριο αλλα κοριτσι!!!!

Οποτε τωρα που το καταλαβα να σου ζησει ο γιος βρε και πραγματικα καλες αντοχες σου ευχομαι!!!!!

Διαφημίσεις

Οποτε τωρα που το καταλαβα να σου ζησει ο γιος βρε και πραγματικα καλες αντοχες σου ευχομαι!!!!!

χαχαχαχα...μας βλεπω στο ιδιο κελι στο τρελαδικο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Για λιγες μερες μετα τη συλληψη....δεν εχω ακουσει καποιο...τουλαχιστον οχι αυτα τα ευρεως διαδεδομενα...πιθανως να υπαρχει καποιο στο εξωτερικο....μου κανει τρομερη εντυπωση παντως, γιατι η ορμονη που ανιχνευει το τεστ (δε θυμαμαι πως τη λενε) παραγεται αφου γινει εμφυτευση του σπερμ/ριου, το οποιο γινεται 8-9 μερες μετα τη συλληψη...

β-χοριακή λάγνη νομίζω...

εχω καεί με τα κωλοτεστ (συγνώμη) δεν εμπιστεύομαι.

Η χοριακή 14 μέρες απο την πιθανή σύλληψη είναι ότι πιο αξιόπιστο για μένα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Αερικό, τώρα κατάλαβα. Άστα κοριτσάκι μου νυχτιάτικα, μην πας γυρεύοντας να σαλτάρεις και να μην κλείσεις μάτι. Εγώ το ένα μόνο διαβασα...δεν έχω λόγια.:-(:sad::-(

Αυριο θα το διαβάσω... δώσε λινκς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...