Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις για τα ΣΜΝ εκανα και TSH και επαθα σοκ βγηκε 5.79 (1/2). Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω και πως ηταν να κανω ΕΤ το Σαββατο αλλα μας παιρνει να παμε κ για Δευτερα.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Το μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα? οκ, τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..ο ενδοκρινολογος απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο π θα κανω επαναληψη εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην αγωνεσαι Αγγελινα τα παιδια εξελισσονται συνεχως και μπορει να δεις το ευαιστητο σου μεθαυριο διαφορετικο και να τριβεις τα ματια σου, αλλωστε και εγω ειμαι της αποψης οτι η ηρεμη δυναμη υπερτερει παντα!!!!!!!!!!!

Παρηγοριέμαι μόνο, γιατί κι εγώ τέτοια σκατοευαίσθητη ήμουνα και κατέληξα όρκα. Ούτε κι αυτό μου αρέσει βέβαια, αλλά το προτιμώ από το προηγούμενο. Οι γυναίκες όμως, όσο να 'ναι, έχουν άλλες άμυνες...τους άντρες τους φοβάμαι, είναι αλήθεια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αερικακι εχετε ανοιχτη προταση για το καλοκαιρι να ερθετε και στο εξωτικο Μεσολογγι να κανουμε και τους αρραβωνες χα!!!!ΧΑ!!!!!

Εκει να δεις αγροτια και χωμα η χαρα της Κωτιτας θα παει συννεφο το μυστρι και το πυλοφορι παρεα με τον γαμπρο!!!!!

Ραννια ειμαι σιγουρη οτι η δικια σου ειναι η κοριτσιστικη εξελιξη του Ντενις του τρομερου!!!!!

Διαφημίσεις

Ραννια ειμαι σιγουρη οτι η δικια σου ειναι η κοριτσιστικη εξελιξη του Ντενις του τρομερου!!!!!

Ελπιζω πως οχι! Καθ' οτι γιος! χαχαχαχαχααχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

κατερίνα περαστικά.

αυτή η αλλαγή ώρας μας τάραξε το μεσημέρι κ το βράδυ κι εμάς.

αστα...ακόμη παλεύω και δεν θέλει και στήθος να ξεραθεί την έχει πιάσει μίρλα..την παρέδωσα στον μπαμπά. εχω επίσημα ρεπό τώρα :-P

Καλησπέρα Κατινάκι. Σε τι έχει αλλεργία το μωρό? Η δικιά σου είναι στο άβατάρ σου, ε? Άμα φρατζολάκι όμως, να τη χαίρεσαι!

Ε ναι μαγουλο βερίκοκο...

Δεν ξέρουμε ακριβώς ακόμη. Περιμένω να γίνει 6-7 μηνών να πάμε σε αλλεργιολόγο μήπως βγάλουμε άκρη. Την πειράζουν πάρα πολλα για την ώρα. Να φανταστείς απο κρέας μπορώ να φάω μόνο κοτόπουλο και αρνί τπτ άλλο. Αν φάω πχ χοιρινό ξεκινάει τρελούς κολλικούς και σπαράζει και μετά κάνει αίμα στα κακά και πολλά άλλα σπυρια κτλ...

Κάνω αποχή απο πάααααρα πολλά οι τροφές που τρωω είναι μετρημένες στα δάκτυλα.

Να το χαιρεσαι το φραντζολακι σου Κατινακι και περαστικα στο ματακι σας.

Ευχαριστούμε μαρκοπουλάκι!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

παρα πολυ καλη ιδεα! Μπορω να κανω ροδακινο, βερυκοκο ή φραουλα, που τα εχουμε ολα δικα μας!

Καλα....κι εγω αυτο ακριβως του ειπα του δικου μου! "Σου θυμιζει καποιον?"χεχε

αρα, απο γαλα....οσο θελει...μαλιστα! :)

Για τυρια θα μιλησω με τον παιδιατρο μετα τις 15/4 που χρονιζουμε....

εσείς έχετε αγόρια κ σας θύμιζε το σπλάχνο σας, εγώ τί να πω που έχω κορίτσι κ είναι σαν 2 αγόρια μαζί στη δύναμη κ στον τσαμπουκά...

κοιτώντας την ταινία χθες, κοιταζόμασταν με τον άντρα μου... μεγαλώνουμε την Ζήνα!:rolleyes:

υπάρχουν μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη.

μέσα στην εβδομάδα, αν όχι αύριο θα κάνω σορμπέ ή παγωτό φράουλας, παρλιαρος. ξέρω πως μαρμελάδα έχει ο ίδος συνταγή χωρίς ζάχαρη.

εκτός αν δίνεις ζάχαρη.

αβγό τρώτε;

ελιές θέλω κι εγώ να βγάλω από λαιμό. αλλά του χρόνου.

μια χαζή ερώτηση... τί τεστ υπάρχει για να δει μια γυναίκα αν είναι έγκυος πριν την μηνιαία καθυστέρηση; υπάρχει;

θεωρητική είναι η ερώτηση, δεν θέλω χαζά:cool:. απλά χθες άκουγα διάφορα κ ντράπηκα να ρωτήσω.

Αφού έχετε και δικά σας, ακόμα καλύτερα, Ράννια! Είμαι σίγουρη ότι θα γλείφεται. Και μετά το χρόνο, μπορείς να δοκιμάσεις και μελάκι.

Αερικό, τώρα κατάλαβα. Άστα κοριτσάκι μου νυχτιάτικα, μην πας γυρεύοντας να σαλτάρεις και να μην κλείσεις μάτι. Εγώ το ένα μόνο διαβασα...δεν έχω λόγια.:-(:sad::-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Κατινακι μου γεια σου! :D

Ραννιώ...καλησπέρα!!

καλώς τη συνονόματη!

περαστικά στο μικρό σου

κι ο δικός μου ήταν περίεργος στον ύπνο σήμερα. λες να φταίει η αλλαγή της ώρας ε?

ναι πολύ πιθανό τώρα προ ολίγου πήγε στο κρεβάτι και κανονικά κοιμάται 10.30 - 10.45

Τι καιρό κανει κάτω?

ymO6p2.png

sL3vp2.png

σεβούλα έχω ακούσει οτι η χοριακή μπορεί να δείξει και μια εβδομάδα περίπου μετά τη σύλληψη, δεν ξέρω αν αληθεύει όμως.

παρεπιπτόντως , θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω αν υπάρχει κάποιο τέτοιο τέστ γιατί παίζει και να..:shock:

Αερικακι εχετε ανοιχτη προταση για το καλοκαιρι να ερθετε και στο εξωτικο Μεσολογγι να κανουμε και τους αρραβωνες χα!!!!ΧΑ!!!!!

Εκει να δεις αγροτια και χωμα η χαρα της Κωτιτας θα παει συννεφο το μυστρι και το πυλοφορι παρεα με τον γαμπρο!!!!!

Αυτό καλή μου το κρατάω για ΣΚ! Για παραπάνω δύο ταλιμπάν μαζί δεν λέει :lol: πόσο μάλλον δε... αρραβωνιασμένοι :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...