-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!
Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις για τα ΣΜΝ εκανα και TSH και επαθα σοκ βγηκε 5.79 (1/2). Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω και πως ηταν να κανω ΕΤ το Σαββατο αλλα μας παιρνει να παμε κ για Δευτερα.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Το μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα? οκ, τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..ο ενδοκρινολογος απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο π θα κανω επαναληψη εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα..
Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..
Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg)..
Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..
-
ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)
-
Θέματα
-
- 9.596 απαντήσεις
- 1.036.867 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 484.942 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 135.660 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.186.853 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.975 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.596 απαντήσεις
- 1.036.867 εμφανίσεις
-
- 1.869 απαντήσεις
- 80.624 εμφανίσεις
-
- 1.839 απαντήσεις
- 243.533 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 442 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 69 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 35 εμφανίσεις
-
Adroferti S.O.S
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 0 απαντήσεις
- 30 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 628 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 2.601 εμφανίσεις
-
- 28.312 απαντήσεις
- 3.554.500 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα