Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλά, ο Μαριούλης νομίζω θα έκανε όλες τις νταντάδες αμέσου δράσεως να σκίσουν τα πτυχία τους επί τόπου! Εκτός συναγωνισμού το παιδάκι σου, Μαρκοπουλάκι μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι όμως έδειξε να το καταλαβαίνει Έλλη μου :) Θα δείξει την επόμενη φορά ;) που ελπίζω να αργήσει... απλώς σε εκείνη τη φάση είχα δύο επιλογές... ή θα φώναζα ή θα την έβαζα "τιμωρία"... προτίμησα τη δεύτερη :D

Ελπίζω να είσαι απλά κουρασμένη... καλή ξεκούραση!

Και εγω του εξηγουσα Αερικακι αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν τον αγγιζε καν η διαδικασια. Οντως στην ηλικια που ειστε ακομα πιανει πιο πολυ ο αποπροσανατολισμος ακομα και σε εμας πιανει καλυτερα απο την τιμωρια.

Αν την εβλεπε πρωτη φορα την νταντα Αγγελινα θα της κυριος οταν παραγνωριζεται ξεφευγει.

Αλλα αυτος παντα ξερει τι θελει και πως να το αποκτησει οι αλλοι ζοριζονται γυρω του, και εκει γινεται η μαχη για τα ορια που προσπαθω καθημερινα να βαζω.

Χθες κοιτουσε τον Ντενις τον τρομερο ο καλος μου και μου λεει ολος καμαρι δεν σου θυμιζει πολυ το παιδι μας????? Παρολη την ζωηραδα του ειναι φιλοτιμο παιδακι και αυτο προσπαθω να του θυμιζω καθημερινα.

Διαφημίσεις

Θα σου πω το κλισέ, Μαρκοπόλο μου. Σκέψου πως είσαι τυχερή, από την άποψη ότι, με αυτόν τον χαρακτήρα, το παιδί σου δε θα λυγίσει στη ζωή του, όποιες δυσκολίες κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Οι δυναμικοι χαρακτήρες είναι επένδυση για το μέλλον! :D Δεν ξέρεις κι εμείς με τα ευαίσθητα τι ζόρια τραβάμε...:(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

με τον αποθηλασμο παμε καλα (νομιζω) ...κοψαμε τελειως τον βραδυνο και παιρνει μονο μπουκαλι (πινει 270-300...μηπως ειναι πολλα?????)

σε καμια βδομαδα θα κοψουμε και τον απογευματινο. Επειδη κρεμες δε θελω να δωσω, σκεφτομαι να του κοβω μια μπανανα μικρα μικρα κομματακια να τα τρωει μονος του, γιατι του αρεσει αυτο (μαζευει τα ψιχουλα απο το τραπεζακι του και τα τρωει) και μαζι κανενα κριτσινι ή φρυγανια....καμια αλλη ιδεα? Τραχανα, που βλεπω οτι παιζει πολυ, δε θελω να δωσω, γιατι τον εχουμε σαν κυριο γευμα μια φορα τη βδομαδα....

υπάρχει τυρί κρέμα Δομοκού. το βρίσκεις στα ψυγεία σε κυπελάκι μπλε. θεϊκό. βάλτο πάνω σε ψωμί, πρόσθεσε κ ντοματούλα κομμένη κ δίνε του λίγο λίγο.

θα σου έλεγα κρέμες σπιτικές, αλλά η μία έχει αυγό κ λίγη ζάχαρη, η δε άλλη έχει μέλι.

εγώ έδινα κ δίνω ακόμα γιαούρτι τοτάλ με μέλι. το τρώει όλο. σκέτο με τίποτα. κανένα άλλο γιαούρτι.

τοστ με κασέρι. δεν το βάζω στην τοστιέρα, το βάζω στο φούρνο μικροκυμάτων. κασέρι λογάδι παίρνω. έχει φάει κ γκούντα νουνού στην αδερφή μου. γενικώς τα τυριά της αρέσουν. είναι ποντίκι σαν τη μαμά...

κρέμες τις holle. τις θεωρώ πολύ καλές.

για τα ενδιάμεσα ρυζογκοφρέτες.

το πολύ κ το λίγο στο γάλα είναι σχετικό. άμα πεινάει το μωρό, κι αν η παιδίατρος είναι ενήμερη, όλα ο.κ.

Καλησπερα ομορφιες.

Εχω νευρα με τον αντρα μου θελω να τον σκυλοβρισω αλλα βαριεμαι.

Καλυτερα δεν ειναι να τον γραφω ομως ?

Του σπαω πιο πολλη τα νευρα

σωστή!

Απλα να ξερεις οτι σε αυτη την ηλικια δεν εχουν αισθηση του χρονου οποτε αμφιβαλω αν καταλαβε την εννοια καρεκλακι. Ουτε στην δικια μου το κανω γιατι ουτε αυτη καταλαβαινει το καρεκλακι. Οταν κανει κατι λαθος προς στιγμην απλα την επιπλειτω και μετα της τραβαω την προσοχη αλλου. Ειναι πιο σωστο πιστευω για αυτες τις ηλικιες. Σοβαρη φωνη χαμηλη και εντονη να καταλαβει οτι εγινε λαθος και αλλου μετα......αυτο με το καρεκλακι γενικα πιστευω ειναι νωρις να το καταλαβουν.....(μια ιδεα.....μονο)....και φευγω δεν ειμαι καλα νομιζω....καλο βραδυ.....
'γιατί πουλί μου;

γειά σε όλες!

Καλησπέρα κοριτσόπουλα!

Καλώς ήρθατε οι εκδρομιόβιες..και περαστικα!

εμείς τρέχαμε να βρούμε φαρμακείο γιατί η μικρή απο την αλλεργία έβγαλε σπυριά γύρω απο το μάτι και μέσα κοκκίνισε πολύ και τρέχαμε για κολλήριο...καταραμένη αλλεργία :mad:

Κατα τα άλλα εχει φρικάρει με την αλλαγή ώρας και δεν κοιμάται με τπτ..τα νεύρα μου...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγωνεσαι Αγγελινα τα παιδια εξελισσονται συνεχως και μπορει να δεις το ευαιστητο σου μεθαυριο διαφορετικο και να τριβεις τα ματια σου, αλλωστε και εγω ειμαι της αποψης οτι η ηρεμη δυναμη υπερτερει παντα!!!!!!!!!!!

Άντε, μπράβο Ράννια. Πώς το πήρε, γενικά?

Εμένα η άποψή μου για το γάλα είναι: δίνουμε όσο θέλει το παιδί. Για να πίνει τόσο, θα πει ότι τόσο έχει ανάγκη. Τώρα για το απογευματινό...μια μπανάνα μόνο, λίγο δεν είναι? Μήπως καμια φετούλα με μέλι?

Μια χαρα....σα να ....ψιλοχεστηκε κιολας να το πω? δεν ειδα καμια αλλαγη...πολυ ευκολα!

Σωστα, νομιζα πως είχε χρονίσει Λίγη μαρμελάδα, τότε? Βιολογική ή σπιτική?

παρα πολυ καλη ιδεα! Μπορω να κανω ροδακινο, βερυκοκο ή φραουλα, που τα εχουμε ολα δικα μας!

Χθες κοιτουσε τον Ντενις τον τρομερο ο καλος μου και μου λεει ολος καμαρι δεν σου θυμιζει πολυ το παιδι μας????? Παρολη την ζωηραδα του ειναι φιλοτιμο παιδακι και αυτο προσπαθω να του θυμιζω καθημερινα.

Καλα....κι εγω αυτο ακριβως του ειπα του δικου μου! "Σου θυμιζει καποιον?"χεχε

υπάρχει τυρί κρέμα Δομοκού. το βρίσκεις στα ψυγεία σε κυπελάκι μπλε. θεϊκό. βάλτο πάνω σε ψωμί, πρόσθεσε κ ντοματούλα κομμένη κ δίνε του λίγο λίγο.

θα σου έλεγα κρέμες σπιτικές, αλλά η μία έχει αυγό κ λίγη ζάχαρη, η δε άλλη έχει μέλι.

εγώ έδινα κ δίνω ακόμα γιαούρτι τοτάλ με μέλι. το τρώει όλο. σκέτο με τίποτα. κανένα άλλο γιαούρτι.

τοστ με κασέρι. δεν το βάζω στην τοστιέρα, το βάζω στο φούρνο μικροκυμάτων. κασέρι λογάδι παίρνω. έχει φάει κ γκούντα νουνού στην αδερφή μου. γενικώς τα τυριά της αρέσουν. είναι ποντίκι σαν τη μαμά...

κρέμες τις holle. τις θεωρώ πολύ καλές.

για τα ενδιάμεσα ρυζογκοφρέτες.

το πολύ κ το λίγο στο γάλα είναι σχετικό. άμα πεινάει το μωρό, κι αν η παιδίατρος είναι ενήμερη, όλα ο.κ.

αρα, απο γαλα....οσο θελει...μαλιστα! :)

Για τυρια θα μιλησω με τον παιδιατρο μετα τις 15/4 που χρονιζουμε....

αέρας ανανέωσης έχει πέσει στις ΑνΑλ?

αερικό, μήπως εμείς έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να κανονίσουμε καμιά κούρα?

Εμ κάτι πρέπει να κανονίσουμε... εγώ θέλω να βγάλωκαι κάτι ελιές από το πρόσωπο αλλά τώρα προέχει ο οδοντίατρος!

Που ειναι η Κικη να σου πει (ή ηταν η κικνατζου?:tongue:), δεν ειναι σκορδαλια κοπελια.....ειναι μους πατατας με εσανς σκορδου....κατουρηθηκα λεμε.....:D

Με αυτο μαμήθηκα στα γέλια και με κοίταγαν όλοι καλά καλά :roll:

1) Πάσχα θα φύγετε?

2) καλοκαίρι, ποιά περίοδο φεύγετε συνήθως (συνεχόμενα ή σπαστά) - που πάτε (εξοχικό ή αλλού) - μόνοι ή με παρέα (γονείς - φίλους)?

1) Πάσχα στην Ερέτρεια

2) Διακοπές στην ερέτρεια αν και δήλωσα στον καλό μου πως αν πάρουμε τρεις εβδομάδες διακοπές τη μεσαία θα πάμε στο Κοπανάκι στην ξαδέρφη μου!! Δεν θα το αντέξει κανείς μας τρεις εβδομάδες συνεχόμενα με όλα τα προηγούμενα ΣΚς εκεί!

Έλλειψη χρημάτων στάση διακοπών δηλαδή!

Σημερα με πηρε το πρωι και μου ειπε οτι ακουσε πυρηνικους φυσικους να λενε στην ΤΒ οτι πρεπει το επομενο τριημερο να κλειστουμε μεσα με κλειστα παραθυρα και να μην ανοιξουμε καθολου για να ερθει και να φυγει το ραδιενεργο νεφος. Και οταν μετα ανοιξουμε οτι πιανουμε να πλενουμε χερια γιατι αλλιως θα μολυνθουμε. Ο αντρας μου δε μην πει κατι η μανα του αμεσως και εκεινος. Και του λεω ναι θα σκαψουμε ενα λαγουμι να μπουμε μεσα αλλα μην νομιζεις οτι θα εισαι ασφαλης. Θα σου κατεβει μεσα απο την γη στο νερο που θα πινεις.......!....ειδα και επαθα να βγουμε εξω σημερα. Δεν θα αντεχα πεθερα τοσο πολυ. Για λιγο θα παμε.......

Διάβασα στην πεθερά μου αυτό που είπε η δική σου και σταυροκοπιόταν :lol: και δεν είναι και ιδιαίτερα θρήσκα!

εμένα, μ' έχουν συγκλονίσει δυο θέματα δίπλα με κακοποίηση (σωματική και ψυχολογική) των κοριτσιών που τ' άνοιξαν...

τόσο... που αποφεύγω ν' απαντήσω...

Αυτό εννοούσα Αγγελίνα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...