Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Καλά είμαι γενικά!!νυσταζω αρκετά από την προγεστερόνη και ψυχολογικά είμαι ήρεμη..ακόμα!! Εσύ;; 

Κ εγώ καλά είμαι για την ώρα χαχα.Με ποιανει κ μένα η προγεστερόνη,αλλά το βράδυ μου φέρνει αϋπνία.Όλα τ ανάποδα σε μένα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο Μαριος δεν κανει πυρετους συχνα οποτε ειναι και η πρωτη φορα που πηγα να το χρησιμοποιησω καινουργιο ειναι οποτε δεν ειναι βρωμικο μηπως το εβαλα με λαθος κλιση.

Τωρα που το ξαναεβαλα μου εδειξε σωστα μαλλον, 37 και 6 με ντεπον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Μαριος δεν κανει πυρετους συχνα οποτε ειναι και η πρωτη φορα που πηγα να το χρησιμοποιησω καινουργιο ειναι οποτε δεν ειναι βρωμικο μηπως το εβαλα με λαθος κλιση.

άντε πάλι καλά το παιδί!

δεν είναι για το κούτελο! μόνο στο αυτί μπαίνει!

Ακριβως! Το δικο μου ηταν για κουτελο και ηταν σκαρτο!

Μαρκοπουλινα αν ειναι αυτιου γιατι το μετρας απο το μετωπο?:confused:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Λεει στο βιβλιαρακι την σωστη κλιση χεριου για να πεσει το infrared στο τυμπανο και να δειξει σωστα. Επισης αλλη εναλλακτικη φοβερη ειναι αυτο πανω πανω

http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=89

Φοβερα γρηγορο....γυρω στα 7 δευτερα και μπορεις να το βαλεις στον ποπο του ευκολα μιας και δεν κανει αιωνες ή στην μασχαλη. Παλι πολυ καλο και ακριβειας. Ολα αυτα τα εχω συγκρινει και με το κλασσικο υδραργυρου που φυσικα μετα το ξεφορτωθηκα γιατι δεν θελω τετοια στο σπιτι πλεον. Περαστικα κοπελα μου.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω ειμαι χειροτερη και απο την Μαρα με τους πυρετους, δυο φορες εχει κανει ο Μαριος απο τοτε που γεννηθηκε και θεωρουμαι πρωταρα, το συναχι δεν με αγχωνει ο πυρετος πολυ. Ματι δεν θα κλεισω και αποψε.

Αν βαλω θερμομετρο στον ποπο του Μαριου ενω κοιμαται θα μας ακουσει ολη η γειτονια. Εδω στο αυτι του το εβαλα τωρα και μουγκριζε.

Στην αρχη Φαιη στο αυτι του το εβαλα αλλα μου εδειχνε αλλα νταλον και εβαλα και στο κουτελο. Η κλιση του χεριου παιζει ρολο μαλλον τωρα το καταλαβα. Βαζω και το ψηφιακο αν χρειαστει στο χερακι που ειναι αξιοπιστο, απλα για να μην του σπαω τα νευρα συνεχεια.

Ευχαριστω βρε κοριτσια|!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ραννια ειχαμε αγορασει και απο αυτο οπως καταλαβες ο αντρας μου ειναι φρικιο με οτι κυκλοφορει σε θερμομετρο αλλα μολις του την βαζαμε την εφτυνε, καταλαβαινε την διαφορα. Ασε που μια φορα την δοκιμασαμε μονο γιατι εχει να κανει πυρετο απο περυσι σχεδον. Και ελεγα οτι την γλυτωσαμε φετος.

Eγώ πήρα όταν γεννήθηκε ο μεγάλος το no touch baby της chicco και ακόμα με αυτό πορεύομαι. Είναι μετώπου και με έχει βολέψει πολύ. Περαστικούλια του και πάλι! Μην περιμένεις το κλασσικό τριήμερο...αύριο παιδίατρο!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

περαστικά στο μαρκοπουλάκι.

ζώπυρον φρόντισε την πάρτη σου.

εμείς φυλάμε σκοπιά. η μικρή μου ήπιε το γάλα της κοιμισμένη κ όταν τελείωσε... ξύπνησε. τώρα είναι στο πάρκο της κ παίζει. ό,τι να ' ναι αυτό το παιδί.

σας είπα που λέει γειά σε; τρέλα είναι.

δεν λέει γειά σου, λέει γειά σε, γειά σι.

κ στον ύπνο της χθες παραμιλούσε "μπέλα" "μπέλα". οι παρενέργειες του χωριού... έκανε πολλή φωτοσύνθεση!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...