Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φτάσαμε κι εμείς... Θα μπω πιο μετά να σας πω και τις δικές μας περιπέτειες αλλά να ευχηθώ δύο πράγματα:

1. Να είναι δόντια ο πυρετός του Μάριου

2. Να πάει γιατρό επιτέλους η ζωπυρούλα γιατί τελευταία δεν μας τα λέει καλά και θα την χάσουμε πριν προλάβουμε να την γνωρίσουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις φτασαμε!! Περασαμε τελεια!!! Χριστινα ευχαριστουμε παααααααρα πολυ για ολα! Κι οποτε θετε, εμεις το ξανακανουμε!! :D

Το ταλιμπανακι δεν κοιμηθηκε στο αμαξι παρα μονο 20 λεπτα, οποτε θα μπω κι εγω ξανα το βραδυ μολις κανουμε μπανιο και την κοιμισω!

Ελλ πολυ μου αρεσει να 'μαι κορη σου! :D:D Γλυκια μανουλα!!!

Ζουπυ τελειωνε βρε με τους γιατρους, αρκετα το καθυστερησες!

Περαστικα στο Μαριακο της Μαρκοπουλινας και στο ζωπυροπαιδο!

Σεβη μου υπνος??? Τι ειναι αυτο? :lol:

Τα λεμε αργοτερα! Φιλια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλέ... σταματήστε ότι πρέπει να πάρω σβάρνα τους γιατρούς! μερικά μικροπροβληματάκια προκύπτουν - δεν πεθαίνω! μπορεί, απλά να θέλω διακοπές...

γενικά, παρά τα φαινόμενα... είμαι γέρικο σκαρί... ποντοπόρο...

Άντε, καλώς τα μου!:D

Μαρκοπουλάκι, μη φρικάρεις, με αυτόν τον καιρό είναι ό,τι πιο εύκολο να αρπάξει ένα συναχάκι το παιδί. Περαστικά να είναι! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα με τα νέα σου! Εγώ αυτό που σου είπα, το έκανα. ;)

Ζώπυρον, καλά σου λέει το Αερικό. Τι τα σπρώχνεις, πουλάκι μου, μπροστά σου θα τα βρεις μαζεμένα! Άντε και δε θα 'χει τίποτα ο κανακάρης σου, να δεις.

Θα τα πούμε αργότερα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελινα σε ευχαριστω για αυτο που εκανες!!!!!!

Οσο για τον πυρετο αποκλειω να ειναι δοντια γιατι ξεπερασε το 38 και συναχι δεν εχει καθολου, μονο πυρετο κανενα αλλο συμπτωμα.

Εχω ενα θερμομετρο για το κουτελο για να μην τον ξυπναω το βραδυ αλλα το δοκιμασα τωρα και δεν παει καλα δειχνει 40 ενω δεν ειχε το παιδι τοσο. Ξερετε καμια μαρκα αξιοπιστη για κουτελο???? Αυτο που εχω ειναι της Braun αλλα δεν παει καλα.

Προβλεπεται δυσκολο βραδυ.

Διαφημίσεις

Ηρθαμε και εμειιιιιιιις. Μολις επεσε η μικρη αλλα ΔΕΝ κοιματε ακομα. Πηγαμε στην γιαγια Ε (θεια μου βασικα) και ειδαμε ενα τεραστιο κηπο με αμυγδαλιες και λεμονιες και γαζιες και ενα σπιτοδεντρο μεγαλο και γαααααατες πολλες και την Θεια Μ που την λατρεψαμε και μολις ηταν να φυγουμε total meltdown. Μου κρατουσε μουτρα στο αμαξι.....χεχε.....

Ζωπυ στο Αττικο ειμασταν καλοκαιρι καθε 2 μερες.....το ειχαμε δευτερο σπιτι μαζι με τον Εθνικο. Ειναι καταπληκτικο πραγματικα. Και φετος ετσι θα ειμαστε παλι.

Και εμεις αυτο το ΣΚ και ολη την εβδομαδα ΟΛΟ εξω και συνεχεια σε φιλους. Καλομαθε και αυριο μου ζηταει παλι παπακια (κοινως Εθνικο) και μαλλον θα την παω.....μπας και εχω τπτ καλυτερο να κανω.....?

Περαστικα στον Μαριο.....απο δοντια εμενα δεν εχει ανεβασει ΠΟΤΕ πυρετο παντως και η παιδιατρος επιμενει οτι δεν κανουν τα δοντια πυρετο. Ενα 37.3 το πολυ και ΑΝ.....οποτε μηπως κρυωσε πουθενα?

Ζωπυ και εγω λατρευω την θαλασσα αλλα ΠΑΩ ΠΟΤΕ?.....

Αερικο μας ελειψες......

Αγγελινα γεια σου

Σεβη αν θυμηθω θα το ζητησω το αποσμητικο.......

Φιλια σε ολες.....ελπιζω να ξαναμπω παλι αργοτερα ειμαι με φοβερο πονοκεφαλο και ο ωμος μου ΑΚΟΜΑ με ποναει.....μαλλον ο τραυματισμος δεν ηταν και τοσο ελαφρις οσο νομιζα......

Φιλακια στην 'κορη' μου την Φαιη.....;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μαρκοπουλινα κι εμεις το ιδιο ειχαμε για το κουτελο (της Braun) και με τις κλ@π@ρχιδιες που εδειχνε το πεταξε ο αντρας μου στα σκουπιδια.. Και εκανε και 40 ευρα γαμωτι...

Καλη υπομονη για τη νυχτα σας!

Εμεις μολις τη βαλαμε, αφου πλυθηκαμε πατοκορφα να φυγουν τα χωματα, καναμε μασαζ, κοψαμε νυχια, βαλαμε καθαρα πυζαμακια, στεγνωσαμε και τα μαλλια. Εφαγε ενα βαθυ πιατο τραχανα (αφου δεν ειχε φαει σχεδον τιποτα για να παιζει με την Κωνσταντινα) και τωρα ουτε καν ακουγεται απο μεσα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αγγελινα σε ευχαριστω για αυτο που εκανες!!!!!!

Οσο για τον πυρετο αποκλειω να ειναι δοντια γιατι ξεπερασε το 38 και συναχι δεν εχει καθολου, μονο πυρετο κανενα αλλο συμπτωμα.

Εχω ενα θερμομετρο για το κουτελο για να μην τον ξυπναω το βραδυ αλλα το δοκιμασα τωρα και δεν παει καλα δειχνει 40 ενω δεν ειχε το παιδι τοσο. Ξερετε καμια μαρκα αξιοπιστη για κουτελο???? Αυτο που εχω ειναι της Braun αλλα δεν παει καλα.

Προβλεπεται δυσκολο βραδυ.

Προτεινω braun για το αυτι. 3 δευτερα ΑΚΡΙΒΗΣ μετρηση σε συγκριση με τον ποπο. Το εχω κανει πολλαπλες φορες. Φοβερο θερμομετρο. Η παιδιατρος μας το ειχε συστησει. Απλα ειναι λιγο τσιμπημενο εδω. Απο ιντερνετ συμφερει να το παρεις.

http://braunthermoscanearthermometer.net/?p=8

Προτεινω braun για το αυτι. 3 δευτερα ΑΚΡΙΒΗΣ μετρηση σε συγκριση με τον ποπο. Το εχω κανει πολλαπλες φορες. Φοβερο θερμομετρο. Η παιδιατρος μας το ειχε συστησει. Απλα ειναι λιγο τσιμπημενο εδω. Απο ιντερνετ συμφερει να το παρεις.

http://braunthermoscanearthermometer.net/?p=8

και γω αυτό έχω..ευχαριστημένη 100%

Διαφημίσεις

Αυτο εχω βρε Ελλ αλλα μου εδειχνε 40 ενω το παιδι ειχε 38 μισο. Οχι τιποτα αλλο ξυπναει και με το παραμικρο ο δικος μου και νευριαζει και αντε να ξανακοιμηθει μετα.

Αυτο εχω βρε Ελλ αλλα μου εδειχνε 40 ενω το παιδι ειχε 38 μισο. Οχι τιποτα αλλο ξυπναει και με το παραμικρο ο δικος μου και νευριαζει και αντε να ξανακοιμηθει μετα.

βρε μαρκοπουλάκι αλλάζεις τα ανταλλακτικά συχνά? δεν γίνεται αυτό, το έχω τσεκάρει με νοσοκομειακό όταν είχε αμυγδαλιτιδα η Ζωίτσα.....

Δυο κολπακια γιατι ειναι ΦΟΒΕΡΑ ευαισθητο θερμομετρο. ΑΝ εχει βρωμια στην μυτη του θα σου δειξει αλλα ντ'αλλον. Μου το εχει κανει και εμενα. Με κερι στην μυτη που δεν το ειχα δει (ειχε κανει ενα ελαφρι φιλμ κεριου) μου εδειχνε 38.2 ενω ειχα 36.6. Οποτε ΚΑΛΟ καθαρισμα στην μυτη πριν μετρησεις στο αυτι. Και επισης την κλιση του χεριου σου προσεχε να ειναι σωστη. Αν τα κανεις σωστα αυτα τα δυο ειναι ακριβειας σε δεκατα. Δλδ ποπος 37.4, αυτι 37.2-37.3 Πολλαπλες φορες το εχω συγκρινει για να ειμαι σιγουρη οτι παει καλα. Αλλα σου ξαναλεω αν ειναι βρωμικο αστα να πανε.....θα σου βγαλει οτι να΄ναι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...