Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι θεραπεία είναι αυτή? Καθαρισμός?

Εγώ θέλω απεγνωσμένα λειζερ..επειδή είμαι τεμπέλα και βαριέμαι..αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να πάω σε δερματολόγο ή σε κέντρο.

Η κουμπάρα μου πάει στο Υγεία και είναι ευχαριστημένη αλλά δεν τελαίνεται κιολας.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι σαν πήλιγκ με μικροκρύσταλλους. Αφαιρεί την εξωτερική επιδερμίδα με τα νεκρά κύτταρα, τις πανάδες, τα σημάδια ακμής και τις πρώτες ρυτίδες. Πρέπει να γίνει όμως σε περίοδο χωρίς ηλιοφάνεια, γιατί αφήνει το δέρμα λίγο ερεθισμένο και ευαίσθητο τον πρώτο καιρό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημερα στα γρηγορα. Σημερα θα ερθουμε απο σενα Κατινακι Θρακομακεδονες, αλλα απογευμα.

Τι θες εσυ Φαιη? Σπας στα ματια λες? Πλησιαζεις τα 25....? ενα τουφεκι ρε παιδια.....Μην την ακουει ΚΑΜΙΑ σας. Η φραπα της ειναι σιδερωμενο πιπινι mode......Μιας και σου ριχνω 13 χρονακια λεω απο εδω και περα να σε φωναζω κορη μου......οποτε κορη μου ΜΗΝ λες βλακειες απο τα 25 γιατι αμα πλησιασεις προς 40 θα αυτοκτονησεις....! :D

Φιλακια σε ολες σας.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ειρήνη, περαστκά στην Ζωίτσα. της βάζεις κατι για τα χτυπήματα; η δικιά μου έχει συλλογή στα γόνατα. όλο μελανιές κ ένα καρουμπαλάκι, το οποίο δεν έχει φύγει εδώ κ μια εβδομάδα.

Αγγελίνα, εγώ δεν έκανα μόνο καθαρισμό, έκανα πολλά μαζί.

έδωσα 80 την πρώτη φορά, 30 την επόμενη. αλλά τα φάρμακα πανάκριβα βρε παιδί μου.

μου έδωσε κ θεραπεία για την τριχόπτωση, βιταμίνες κ ένα σκέυασμα φαρμακευτικό.

μετά τον καθαρισμό με τους μικροκρυστάλλους, έβαζα μια κρέμα, φτηνή, για ξεφλούδισμα. χάλι μαύρο. ούρουκ χάη.

άσε τα σημάδια.

αργότερα έβαζα μια επουλωτική φρέζυ ντερμ.

πάντως η επίσκεψη είναι 30 ευρά.

αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι το αποσμητικό μου, της μάκρο βίτα, από ορυκτό κρύσταλλο, χωρίς παραμπέν, χωρίς επιβλαβείς προσμείξεις αλουμινίου. τέλειο. να το πάρετε από φαρμακείο, είναι σούπερ. καμία σχέση με ό,τι έχετε βάλει ως τώρα.

Ωχ ωχ ωχ, κι εγώ χάλια θα γίνω, είμαι σίγουρη. Και φοβάμαι μην πάω για καλύτερα και στο τέλος καταλήξω χειρότερα! Μόνο στην εγκυμοσύνη είχα δέρμα τέλειο και απαστράπτον. :-( Πού είναι κι αυτή η Νίτσα να μας πει τι έκανε και πώς της βγήκε?

Αυτό το αποσμητικό το έχω κι εγώ στα υπόψιν, Σέβη.

Η Ζώπυρον δεν φάνηκε,ε? Ελπίζω να γυρίζουν έξω και να μην αρρώστησε το παιδί τελικά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισα και εγω, ελπιζω να περασατε καλα και το ζοπιρακι να ειναι μια χαρα.

Γυρισα πιο κουρασμενη απο οτι πηγα παροτι ηταν και οι γονεις μου εκει. Οταν ειναι με παρα πολλα ατομα ο Μαριος και ειδικα με τους παπουδες που τους χορευει στο ταψι εγω δεν τον αναγνωριζω δεν με ακουει καθολου και βγαινει εντελως απο το προγραμμα του και γινεται εντελως κακομαθημενος.

Με εσκασε κυριολεκτικα γιατι δεν ηθελε να φαει τιποτα και παροτι εξοχη κοιμηθηκε ελαχιστα και ξυπναγε ολο το βραδυ για να βγει εξω στον κηπο. Οποτε καταλαβαινετε οτι ουτε εκει κοιμηθηκα.

Κατινακι καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!

Οσο για καλλυντικα εγω ειμαι εντελως ασυνεπης και δεν χρησιμοποιω σχεδον τιποτα. Αγοραζω κατα καιρους διαφορα οταν με πιανει η κριση μου αλλα σπανια τα βαζω λογω αμελειας.

Για μακιγιαζ μου αρεσει να περνω διαφορα αλλα ειμαι ασχετη στο να τα χρησιμοποιω οποτε και αυτα τα κανω συλλογη. Οταν αποφασισω να βαφτω βαζω μονο κονσιλερ κραγιον ρουζ και νιωθω περηφανη για το δημιουργημα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλωσόρισες Μαρκοπουλάκι! :D

Τα ίδια παθαίνω κι εγώ στο χωριο και γι' αυτό δεν θέλω καθόλου να πηγαίνω. Βγαίνει από το πρόγραμμά του, οι παππούδες τον στουμπώνουν γλυκά και παγωτα και αναγκάζομαι εγώ να γίνομαι η κακιά και να τρέχω να συμμαζεύω τα ασυμμάζευτα. Άσε που έχει παντού σκάλες και τον κυνηγάμε γιατί τις ανεβοκατεβαίνει συνέχεια. Μου βγαίνει η ψυχή ανάποδα σε ένα 24ωρο. Χίλιες φορές στο σπίτι μου, που έχω τη βολή μου, τη σειρά μου και την ησυχία μου. Το γέλιο το πολύ είναι που θέλει ο άντρας μου να πάμε για Πρωτομαγιά καναδυο μέρες. Και τώρα δεν είναι ένα το παιδί, αλλά δύο! :mad::-x:-x

Μήπως σας έχω ξαναναφέρει πόσο μα πόσο πολύ μου τη δίνουν οι γιορτές και οι αργίες? :mrgreen:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

πήγαμε στη βουλιαγμένη. φαγαμε στο ρακάδικο.η Ζωίτσα κυρία πια εντελώς μόνη τρώει..έφαγε πατατοσαλάτα, τυρί σαγανάκι και κοτοπουλο..στο τέλος χτύπησε και χαλβά..μετά πήγαμε στο νότος καφέ στη βούλα..φοβερό μερος για τα παιδιά αλλά καφέ ήπιαμε εναλλάξ..κυνηγάγαμε στις κουνιες τη ζωίτσα..

αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι το αποσμητικό μου, της μάκρο βίτα, από ορυκτό κρύσταλλο, χωρίς παραμπέν, χωρίς επιβλαβείς προσμείξεις αλουμινίου. τέλειο. να το πάρετε από φαρμακείο, είναι σούπερ. καμία σχέση με ό,τι έχετε βάλει ως τώρα.

είχα πάρει ένα τέτοιο όταν θηλαζα. Δεν είχα μείνει κ πολύ ευχαριστημένη ρε γμτ :(

Διαφημίσεις

Εμεις γυρναμε τωρα. Αγνωστο ποτε θα φτασουμε γιατι με τπ που βγηκαμε απο ωρωπο στην εθνικη εχει την τρελη κινηση το μονο καλο ειναι πως η μιρη κοιμαται γιατι ηρθε η φαιοοικογενεια και το μεσημερι ξεσαλωσαν τα ταλιμπανακια. Αποκορυφωμα ηταν που συγκαηκε η κωνσταντινα γιατι απο το παιχνιδι και το τρεχαλητο σιγα μην την πηραμε ειδηση οτι εκανε κακα. θεωρητικα και το αλλο ταλιμπανακι κοιμαται στο αλλο αυτοκινητο. ελπιζω να μην βρυοακιασουν το βραδυ και τα δυο. φιλια και ελπιζω να τα πουμε το βραδυ.

Ωχ πακετο η κινηση αλλα αφου κοιμαται παλι καλα Αερικο μου. Εμεις φυγαμε πρωι γιατι ο Μαριος σηκωθηκε 6 η ωρα το πρωι οποτε τον αφησαμε να παιξει λιγο και μετα φυγαμε για να μην ταλαιπωρηθει.

Το κακο ειναι οτι τον επιασα πριν και μου φανηκε ζεστος και του εβαλα θερμομετρο και ειχε 37 και 7. Να κρυωσε η δοντια??? Αν και αυτος ποτε δεν εχει κανει πυρετο απο δοντια.

Ελπιζω να μην ανεβει αλλο γιατι ηδη αγχωθηκα.

καλησπέρα φιλενάδες μου!

θα προσπαθήσω να τα πω συνοπτικά ::rolleyes:

1) ο πισινός μας (της ζωπυρο-οικογένειας) πήρε πολύ αέρα αυτές τις μέρες (όπως θα έλεγε και η γιαγιά της αγγελίνας)!

τα καταφέραμε και...

~ χθες μονοήμερη, ακριβώς πάνω στη θάλασσα (λάδι μιλάμε...) μέχρι δύσεως του ηλίου (τι μαγεία ρε κορίτσια η θάλασσα, πόσο με ηρεμεί, χάνομαι μέσα της...)

~ και αμέσως μετά, το βράδυ, σε σπίτι καλών φίλων!

~ σήμερα (παρ' ότι ήθελα να κοιμηθώ δέκα ώρες ακόμη...), από το πρωί ως το μεσημέρι, στο αττικό ζωολογικό πάρκο (για πρώτη φορά!) = εντυπωσιάστηκα, κυρίως από τα ζώα της σαβάνας! βέβαια, έχω και κάποιες ενστάσεις, κυρίως για τα δελφίνια... αλλά θα τα πούμε άλλη στιγμή! και με κούρασε ο πολύς κόσμος, μιλάμε για ορδές ούνων τώρα... (και σε ποσότητα και σε συμπεριφορά...)

~ και μετά, φαγητό στη μάνα μου όπου... τελικά...΄εξελίχθηκε καλά!

παράπλευρες απώλειες :

- το ζωπυρόπαιδό μου αφού ξεσάλωσε (στη κυριολεξία όμως!) είναι συναχωμένο και βήχει ελαφρά... ελπίζω να την σκαπουλάρουμε όπως και στα τελευταία 1-2 κρυώματα που την βγάλαμε σχεδόν στο πόδι...

- τώρα εγώ η γεροντομαούνα... κάποια στιγμή φόραγα λεπτή βαμβακερή μπλούζα με στενό μακρύ μανίκι και με κάποιο μαγικό τρόπο... με τσίμπησε κάτι στο μπράτσο... δεν ξέρω τι... περιέργως δεν κατάλαβα... που ο πόνος που ένοιωσα (και νοιώθω, μαζί με τρομερή φαγούρα) και το καρούμπαλο που μου έχει αφήσει, με κάνουν να σκέφτομαι ότι πρέπει να ήταν σφίγγα καμικάζι...

επίσης..., εδώ και μια εβδομάδα νοιώθω τον καρπό του δεξιού χεριού δύσκαμπτο κι ελαφρώς πονεμένο... σήμερα, ο καρπός τουμπανιάστηκε και πονάει πάρα πάρα πολύ! μου τον έδεσε ο ζώπυρος με επίδεσμο (και νοιώθω μια μικρή ανακούφιση) αλλά νομίζω πως αύριο πρέπει να πάω ορθοπεδικό - δεν μπορώ ούτε το κλειδί στη μίζα του αυτοκινήτου να γυρίσω!

παρ' όλα αυτά (με σακατεμένο δεξί χέρι από σφίγγα και πρόβλημα καρπού), κατάφερα και μπήκα και σας έγραψα (τσούκου τσούκου...) γιατί... μου λείψατε...

αν είμαι καλά, θα τα ξαναπούμε το βράδυ! καλή επάνοδο σε όσους επιστρέφουν!

υ.γ. 1) γλυκέ μου - σχεδόν 25χρονε - φλεβάρη που... αρχίζεις κι έχεις... ρυτιδούλες..., τι να πω... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! (τα μούτρα μου κοροιδεύω...)

2) κικίτσα, είπες κάποια στιγμή πως σου τηλ η γραμματέας του τζέφρυ για την επιστολή που είχες στείλει? ωραία... εκτός από το καλό μάρκετινκ λοιπόν, επί της ουσίας δεσμεύτηκε για κάτι...?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...