Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Σεβ! Που τα εκανες ολα αυτα? Σε δερματολογο?

καλημέρα Ράνι. ναι σε δερματολόγο. πρώτη φορά που έκανα καθαρισμό κ αφιέρωσα τόσο χρόνο.

Καλησπερα και απο εμενα σε ΟΛΑ τα κοριτσια!! :D

Σεβη κι εγω πρεπει να παω δερματολογο επειγοντως... Η απλη ενυδατικη επαψε να με καλυπτει κι εμενα (τρεχω προς τα 25 με γοργους ρυθμους) και εχουν αρχισει και "σπανε" τα ματια μου στις ακρες!

Δεν θυμαμαι ποια ρωτησε τι θα κανουμε το Πασχα.. Εμεις κλασσικα εδω! Ο Βασ. ομως εχει αδεια 11 μερες το Μαϊο και κοιταμε μπας και βρουμε κανενα φθηνο πακετο διακοπων.. Αν δεν, θα κατεβουμε στους δικους μου και μετα κανα 2ημερο (στη χειροτερη) στα πεθερικα!

Αυτα προς το παρον!

έτσι που το περιγράφεις, πιο πολύ για έλλειψη ύπνου μου ακούγεται παρά για σπάσιμο.

περισσότερος ύπνος κ πολύ νερό, χυμούς.

είσαι πιτσιρίκι εσύ.

όχι στα πεθερικά ρε, κρίμα!

Εγώ είχα πάρα πολύ ξηρό δέρμα. Και σώθηκα κυριολεκτικά, από την κλινίκ. Το 3-step είναι κορυφαία εφεύρεση!

Ειδικά για τις πανάδες, το καλοκαίρι και αντιηλιακή στην πόλη απαραίτητα!

για πανάδες υπάρχει θεραπεία σε δερματολόγο.

για το θρη στεπ της κλινίκ, έχω να πω τα χειρότερα. υπάρχουν πολύ καλύτερα κ φθηνότερα προϊόντα στο φαρμακείο, αφού σου προτείνει ο δερματολόγος βάσει των δικών σου αναγκών.

τί κάνετε; εγώ βαριέμαι να κάνω το ο,τιδήποτε, αλλά με περιμένουν οι δουλειές...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους!!!

Ωραία μέρα και σήμερα..αλλά ο δικός μου δουλεύει πάλι και είμαι μόνη σαν το λεμόνι..

Θα την κάνω όμως, θα πάω την μικρή στη γιαγιά της και θα ξεπορτίζω λίγο.

Με άφησε να κοιμηθώ και σήμερα μετά απο 1,5 εβδομάδα και είμαι φρέσκια φρέσκια!:D

katinaki μου!!!!!!!! ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθα Ράνια μου! :tongue::tongue:

ymO6p2.png

sL3vp2.png

παιδια το κατινακι ειναι φιλη μου!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: απο ο,τι θα ειδατε κι εσεις ειναι γαμω τα παιδια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κολλητη απο τις ιντερνετικες αγορες!

ασχετο, αλλα δε προλαβα να το πω, γιατι δε μπηκα πολυ το τριημερο. Οι γονεις μου πηγαν βουλγαρια, 3 βραδια με 120 ευρω το ατομο...καλο ε?

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Εγώ το πιάνω πάλι από τα καλλυντικά. :rolleyes: Είχα δοκιμάσει το three step της Clinique, πριν από χρόνια όμως. Το σαπούνι μου φάνηκε ΟΚ, η λοσιόν τέλεια (ακόμα αυτήν χρησιμοποιώ) και η ενυδατική δεν μου έστρωσε καθόλου, όπως και καμία άλλη κρέμα αυτής της εταιρείας.

Αυτή τη θεραπεία που λέει η Σέβη θα την ξεκινήσω κι εγώ το φθινόπωρο. Αν θυμάμαι καλά, η δερματολόγος μου είχε πει 30 ευρώ η συνεδρία. Εσύ Σέβη τόσα έδινες ή λιγότερα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

και γω ξέρω κατινάκι! της έχω δώσει μπιμπερό Ζωίτσας...κατινάκι δεν μου είπες αν τα βολεύτηκες.......

Ειρηνάκι μου ναι εχεις δει τον αντρούλη μου εσύ!!

Δεν σου έστειλα μνμ μετά? Αν όχι ήμουν στη λοχεία τότε και συγχώρεσε με :oops::oops:

Τότε με έσωσε!!!Εβγαζα με το θήλαστρο γιατι είχα αφόρητους πόνους και το ζεσταίναμε τα ξημερώματα ήταν τέλεια..μετά τέρμα τα μπουκάλια!!

Αλλά το έχω στη μαμά και όποτε την αφήνω ζεσταίνει το γάλα και βολεύεται αυτή!

Λίγο καθυστεριμένη αναφορά αλλά ήμουν σίγουρη οτι σου είχα στείλει μνμ.:-(

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...