Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πλέον το πιστεύω πως τουλάχιστον σε εμένα δε παίζει ρόλο η ηλικία γιατί όλοι με αντιμετωπίζουν αλλιώς στο κομμάτι της εξωσωματικής λόγω ΑΜΗ κλπ.

Ειμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά αλλά χωρίς κανένα προφανή λόγο.Παρασκευη παω για υπέρηχο. Εχω ξεκινήσει serpafar. Αύριο θα δω καινούργια ενδοκρινολόγο, τη γυναίκα του Σφακ. Να πάρω γνώμη και από εκεί για την καμπύλη ζαχαρου γιατί σε περίπτωση που θυμάσαι, ο ενδοκρινολόγος που είχα πάει ήταν φιάσκο.

Για το pro ωοθηκών τι γνώμη έχει ο Σφακ; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

http://www.pharmacy-shop.gr/eshop/index.php/catalogsearch/result/?q=origins με μια πρόχειρη ματιά αγγελίνα βρήκα αυτό που έχει σίγουρα.

Σας καληνυχτώ. Κατινάκι θα σου απαντήσω αύριο για το μαλλί, γιατί κουτουλάω!Καληνύχτα σε όλες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, χίλια ευχαριστώ βρε κορίτσια! Άμα έχει καμία δέρμα υψηλών απαιτήσεων, σαν το δικό μου, δηλ. μικτό με τάση για ακμή, θα σας πω ποια προϊόντα λένε από αυτή την εταιρία.

Βίκυ, φυσιολογικά δεν είναι αυτά τα πονάκια? Τι λέει ο γιατρός σου?

Φαίη, απ' το να είναι "ξεπεταγμένος", χίλιες φορές καλύτερα κοιμήσης! ;)

Καληνύχτα Κική!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ολα καλα Αγγελινα!:D

Χτες επεσα για υπνο απο τις 21:30, γιατι δε τη παλευα καθολου!!! Ξυπνησα το πρωι αλλος ανθρωπος! Ξεκουραστηκα!

Σημερα πηγαμε για φαγητο, μετα καφε και μετα σουπερ μαρκετ, μετα ηρθε η κουμπαρα μου και μολις εφυγε!

Αυριο παρομοιο προγραμμα...

Διαφημίσεις

οχι ρε! τιποτα δε νομιζα! σοβαρα τωρα!:D

αντε...για πες! ειχαμε κι αλλες θανατηφορες ατακες? (αν και να πω την αληθεια μου δε το χω παρακολουθησει το θεμα...λιγο διαγωνια διαβασα χτες που τεθηκε ο προβληματισμος απο την κινκα, για να δω περι τινος προκειται....

Ουουουου...όσες θέλεις! Στην αρχή μου φάνηκε αλλιώς, αλλά στην πορεία γελούσα τόσο πολύ, που, τι να σου πω, μου βγήκε πολύ συμπάθεια για την κοπέλα! Έτσι όπως τα γράφει, αν μη τι άλλο, έχει χιούμορ! Άσχετα αν εγώ δεν θα διανοούμουν καν να χρησιμοποιήσω τέτοιο φρασεολόγιο για τον άντρα μου, έστω και με νικ στο ίντερνετ. Γι' αυτό έλεγα και στη ζούπυ χθες, δε μπορώ ούτε στιγμή να τα πάρω στα σοβαρά αυτά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...