Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Έχεις φατσοβιβλίο? Παλ, εσύ? Έχω φώτο εδώ δε θυμάμαι αν σε καμμιά έχω το τωρινό μαλλί μου γιατί τα αλλάζω κάθε 3 και 2, θα το τσεκάρω και θα σου πω.

Η ρίζα είναι καστανό σκούρο, πολύ. Της λορεάλ που βλέπω τώρα στο νετ χρωματολόγιο, είναι το 4άρι περίπου.

Μπα, στα εδώ κομμωτήρια τα συνοικιακά, ένα χρώμα σου περνάνε, μάξιμουμ ένα διαφορετικό στη ρίζα!

Καταρχήν σου δίνω συγχαρητήρια για το θηλασμό!Σε θαυμάζω. Και πιστεύω ότι είναι μανίκι, γι αυτό και αφήνεσαι!

Όμως...πρέπει να σιγά σιγά, κούτσα κούτσα να ξαναπεριποιηθείς!Ειδικά αν πριν το έκανες και αφέθηκες τώρα με το μωρό. Πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάει ότι είναι γυναίκα (σχεδόν ποτέ....δεν είμαστε κι ο Τυραμόλας να τα προλάβουμε όλα). Ειδικά για τα αγοράκια μας πρέπει να είμαστε περιποιημένες! Γιατί θα βρεθεί καμμιά πιο περιποιημένη από εμάς...καταλαβαίνεις, και δε με παρεξηγείς ελπίζω!

Αχ και εσένα σαν τη δική μου!4 μέρες διαφορά έχουμε! Τι μας περιμένει με τις Σκορπίνες!!!

Λοιπόν...πήγα στον αντρούλη καλλιτένχη και ήρθα με τα εξής:

1. Πρέπει να δει το μαλλί για να μπορέσει να προτείνει.

2. Τα χρωματολόγια της κάθε εταιρίας είναι διαφορετικά πχ το 6,8 της λορεαλ είναι διαφορετικό απο το 6.8 της βελα.

3. Το μαλι σου βγαζει ψυχρη ή ζεστή απόχρωση? (είναι σαντρέ όταν το χτυπάει φως ή κοκκινίζει?)

4 εχεις λεπτή τρίχα ή χοντρή ή μέτρια? Γιατί αν έχεις λεπτή με ένα 40αρι οξυζενε θα ανοίξει με κανονική βαφή, αν έχεις χοντρή μπορεί να μην...

5. Προτείνει ξανοιχτικές βαφές αλλά δεν γνωρίζει τι κυκλοφορεί στο εμπόριο 100%, δουλεύουν το χρωματολόγιο τους.

6. Πόσο μάκρος έχει η ρίζα γιατί άλλο χρώμα πρέπει να περαστεί 2 εκατοστά απο τη ρίζα και άλλο παρακάτω. Ο λόγος είναι οτι κοντά στη ρίζα έχει μεγαλύτερη θερμότητα και ανοίγει πιο εύκολα και εκεί γίνονται συνήθως οι διχρωμίες.

7. Για το ρεφλέ εξαρτάται του αποτελέσματος. Δλδ δεν ξέρουν απο την αρχή τι ρεφλέ θα περάσουν. Αν το αποτέλεσμα είναι ένα ξανθό που πορτοκαλίζει λίγο θα περάσουν κάτι που θα σπάσει αυτή την απόχρωση.

8. Δεν ξέρει πως θα ανταποκριθεί το μαλί στο ξάνοιγμα γιατί θέλει συγκεκριμένους χρόνους που θα περάσεις την βαφή. Αν αργήσεις και αρχίζει να ανοίγει η ρίζα μετά θα γίνει αχταρμάς..Επίσης μου είπε αν το περάσεις και πας πάνω απο την κατσαρόλα που έχει ζέστη και μετά βγεις στο μπαλκόνι να καπνήσεις που έχει κρύο δεν εγκυάται το αποτέλεσμα ότι χρώμα και να σου πει.

(κοινώς με έπρηξε...είναι πολύ ψείρας)

Αν ήθελες καστανό οι οδηγίες είναι πιο απλές το ξανθό και δε το ομοιόμορφο είναι πιο περίπλοκο. Επίσης λεει αν δεν σου βγεί θα έρθεις Αθήνα να τον κυνηγάς..

Ξέρει κομμωτήρια στη Θεσ. γιατί κάνουν σεμινάρια με την εταιρεία καλλυντικών και έχουν και καλές τιμές όχι τα τρελά που υπάρχουν θα βρεί απο Δευτέρα τον γνωστό του και αν θες σου λέω..(ξέρει τι δουλειά κάνουν τους έχει δει απο κοντά να δουλεύουν)

θα δω και φώτο μήπως σε βοηθήσω περίσότερο.

Με τον άντρα μου έμαθα πως η κομμωτική είναι και αυτή μια ολόκληρη επιστήμη και χημεία διαβάζει συνέχεια και τρέχει να ενημερωθεί για τα πάντα. Την είχα πολύ υποτιμιμένη αλλά είναι τελικά πολύ ιστορία..

(καλά παίρνει και το ύφος του επαγγελματία σφιγκόμουν να μην σκάσω στα γέλια)

σου στέλνω πμ το φατσοβιβλίο

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον θηλασμό, έβαζα στόχους.

10 μέρες και βλέπουμε...

μήνα και θα δούμε.

Αντε να σαραντίσει

Εντάξει μέχρι το τρίμηνο..

Κάποια στιγμή ρόλαρε και τώρα λέω όοσοοο πάει

Σκορπίος ο άντρας, σκορπιός ο μπαμπας σκορπιος και η κόρη έχω πήξει...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Για τον θηλασμό, έβαζα στόχους.

10 μέρες και βλέπουμε...

μήνα και θα δούμε.

Αντε να σαραντίσει

Εντάξει μέχρι το τρίμηνο..

Κάποια στιγμή ρόλαρε και τώρα λέω όοσοοο πάει

Σκορπίος ο άντρας, σκορπιός ο μπαμπας σκορπιος και η κόρη έχω πήξει...

Μπράβο και πάλι μπράβο! Και ο δικός μου άντρας Σκορπιός!

Για το φατσοβιβλίο σου έστειλα κι εγώ πμ

Μόλις γύρισε ο γιος μου και πάω να ασχοληθώ!Θα σου απαντήσω πιο αργά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλησπερα ειμαι ΨΩΦΙΑ.....η μικρη ΔΕΝ κοιμηθηκε μεσημερι ως συνηθως μετα τον Εθνικο και εχει μεινει κοκκαλο μεσα απο τωρα. Καλες 7 αυριο....οεο. Διαβαζω σποραδικα τι γραφετε. Επιασα καλλυντικα και ενα εχω να πω.....ΔΕΝ το κατεχω....ειμαι 37 και ΑΝ βαζω μια κρεμα το βραδυ ΟΠΟΤΕ το θυμηθω καλα ειναι....:P.....Και επιασα και αλλο ενα με σπουδες και πανεπιστημια. Εγω σπουδασα Βλακας και κανω διδακτορικο τωρα στην ηλιθιοτητα......σε πολλους τομεις.....ειμαι και multiple major student νταξ Pallantinaki?..........:P

στα αλλα εν μπορω να συμμετεχω μιας και επι του θεματος κουμπουρας......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σαςδιαβαζω. σκραπς κι εγω στα των καλλυντικων.ειμαι πτωμα. η μικρη επαιζε με τα χωατα πρωι και απογευμα πηγαμε και παραλια και ηθελε να μπειστη θαλασσα δραματα! εγω ηθελα να παω ψυχολογια στο ρεθυμνο μολις ειχε ανοιξει τοτε η σχολη αλλα εφυγα απο το σπιτι μια ερα πριν ξεκινησει η χρονιια κι ετσι δεν μπορουσα να παρω δεσμη γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να περαω αφου επρεπε και να δουλευω. μεταπηγα στη διδικτα αποφασισα πως δεν κανω για γραμματεας και μετα δημοσιογραφια (ενω ειχα αποφαισει γραφιστικη δεν πηγα γιατι το ιδιο ειχε διαλεξει ο τοτε γκομενος και μαλιστα την ιδια σχολη και δεν γουσταρα) και τελια μεσα απο τη δημοσιογραφια μπηκα στη γραφιστικη.

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες!

καλήσπέρα!για καλλυντικά μιλάτε έ??είμαι παντελώς άσχετη!ούτε κραγιόν δεν ξέρω να βάζω καλά καλα!καμιά κρεμούλα το βράδυ και ΑΝ το θυμηθώ.

πως πάει το τριήμερο? εμείς και σήμερα το ρίξαμε στις βολτούλες.μια χαρά περάσαμε, το φχαριστήθηκε και ο μικρός πολύ, ειδαμε και ένα σκυλάκι και άρχισε να του κάνει χαρες, πολύ γέλιο.

σε λίγο θα κάνουμε μπανάκι και ύπνο μετά. θα τα πούμε πιο βραδυ

Καλησπέρα στις αλλοπρόσαλλες!

Λοιπόν κορίτσια κι εγώ προ παιδιών ήμουν πολύ κοκέτα. Άβαφη, ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα δεν πήγαινα. Μόνο το μανικιούρ δεν με απασχολούσε, από το όλο πακέτο, γιατί έχω μικρά χέρια-δαχτυλα-νύχια, και δε δείχνει ιδιαίτερα. Ζηλευω φρικτά τις γυναίκες με δάκτυλα πιανίστριας και γαλλικό μανικιούρ!

Απο καλλυντικά, σχεδόν όλες τις μάρκες τις έχω δοκιμάσει και το πρόβλημά μου είναι ότι ποτέ μου δεν βρήκα μια σειρά από μια εταιρία και να μου ταιριάζουν όλα τα προϊόντα. Αναγκάζομαι και παίρνω άλλο ξεβαφτικό, άλλη λοσιόν, άλλη κρέμα και ουτω καθεξής. Τα τελευταία χρόνια τα έχω ρίξει στα φαρμακευτικά, και μπορώ να πω ότι είμαι πιο ικανοποιημένη, ειδικά σε σχέση ποιότητας-τιμής. Μεγάλη αποκάλυψη ήταν τα Origins. Λίγο ακριβούτσικα, αλλά καταπληκτικά. Περισυ σταμάτησαν να τα έχουν τα φαρμακεία και δεν ξέρω πού αλλού μπορώ να τα βρω. Μήπως έχετε καμία ιδέα? Θα σας ευγνωμωνώ αιώνια! Τα αντικατέστησα με τα NUXE. Κι αυτά καλά μου κάθησαν, αλλά όχι σαν τα άλλα.

Επίσης, ένα κατάλοιπο από τις εγκυμοσύνες είναι η δυσανεξία μου στις κολώνιες...ποια, εγω! :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπερα!

Πριν λιγο επιστρεψαμε απο την απογευματινη μας βολτα... Βασικα τα 'χω παρει λιγακι και που αλλου θα τα ελεγα? Στις "αλλοπροσαλες"!! :-P

Πηγαμε και ειδαμε το μπαμπα μας που ηταν σκοπια οπως σας ειπα.. Και τον πετυχαμε εξω απο το υπουργειο με ενα σουργελο που και καλα ειχε χαθει και ηθελε να της δωσει ο Βασ. πληροφοριες πως θα βγει απο Μεσογειων στη λεωφορο Μαραθωνος (το οποιο ειναι μια ευθεια ε? :roll:).. Και ολο τον ακουμπαγε τυχαια, και ολο δεν καταλαβαινε και ηθελε να της τα ξαναεξηγησει απο την αρχη και ολο χαζογελαγε και στο τελος τον ακουμπησε "τυχαια" στο μπρατσο για να τον ευχαριστησει... :evil::evil::evil::evil: Και ο δικος μου ρε παιδια χαμπααααααααρι! Καλα κανω και τον λεω "κοιμηση"... Αφου οταν του το ειπα γυρισε και μου ειπε "ποια μωρε? Η καημενη που ειχε χαθει? :shock:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

E, δεν χαίρεσαι, Φαίη μου? Φαντάζεσαι να τον πετύχαινες να...ανταποκρίνεται? Ή μήπως σου φάνηκε ότι σου σφυρίζει δήθεν στο αδιάφορο?

Γεια σου Βίκυ! Πώς πάει η εγκυμοσύνη?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...