Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα σταθώ εδώ:

ποτε δεν είναι αργά!!!!!!

εγώ στα γεράματα, μετά από 5ετή σχολή + 2 χρόνια μεταπτυχιακό, μπήκα στο παιδαγωγικό. Ξερεις πόσα ΙΕΚ υπάρχουν για να σπουδάσεις αισθητική, ή μανικιούρ ή ό,τι άλλο θέλεις; Αν σου αρέσει, και είσαι καλή, είναι πολύ καλή επένδυση θεωρώ.

έδιτ: δεν έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο δηλαδή;;

Μωρέ δίκιο έχεις εσύ, αλλά!Ποιος θα κάνει μπέιμπισίτινγκ? Γιατί τα ιεκ αισθητικής είναι απογευματινά. Επίσης πρέπει απαραίτητα να δουλεύω, δε μπορούμε να ζήσουμε μόνο με του Λ.

Ναι, ποτέ δεν πήγα πανεπιστήμιο. Και το χρεώνω στη μάνα μου. Κι εκείνη δλδ εκεί το χρεώνει. Με πίεζε πάρα πολύ να σπουδάσω.

Όμως: Πρώτον, δεν υπήρχε καμμιά σχολή να μου αρέσει και να μου γεμίζει το μάτι. Η μόνη που μου άρεσε κατόπιν, και είπα ότι αν υπήρχε τον καιρό που έδινα, θα την κυνηγούσα, είναι αυτή που πήγε ο αδερφός μου:δάσκαλος ειδικής αγωγής.

Δεύτερον, δυστυχώς, η μητέρα μου δε γνώριζε από σωστό εππαγγελματικό προσανατολισμό. Βλέπεις, ότι όλη μέρα βάφομαι, χτενίζομαι, ντύνομαι, αυθεντική Σμυρνιά:tongue: Ότι μου αρέσει. Οδήγησε με ρε άνθρωπε σε κάτι ανάλογο!

Βέβαια, όταν στα 19 δούλευα σε κομμωτήριο ρεσεψιόν, μου είπε να πάω κομμώτρια, αλλά εγώ ήδη δούλευα μέρα νύχτα, έβγαζα πολύ καλά χρήματα τότε και τα μυαλά ήταν ήδη πάνω από το κεφάλι.

Παλ, τι σπούδασες και το γύρισες στο παιδαγωγικό, και γιατί?

Γιατί σου φαίνεται παράξενο που δεν πήγα πανεπιστήμιο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική συμφωνώ με το πωλητής-καλλυντικό. Ναι έχω θέμα ακμής αλλά μην φαντατείς οτι είμαι ένα σπυρί ολόκληρη απλά ακόμη και μετά απο τόσα χρόνια βγάζω ακόμη που και που.

Στην εγκυμοσύνη ήταν τέλεια, εγω δεν θέλω κρέμες, τις ορμόνες της εγκυμοσύνης θέλω. Το πρόσωπο μου είχε λάμψει ούτε στίγματα δεν έβγαζα και ήταν πάντα ενυδατωμένο και κρέμα να μην έβαζα ήταν μια χαρα.

Μετά....πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Εχω να βάψω τα μαλιά μου 1,5 χρόνο...τα βάφω δλδ απο εκεί που τελειώνει η ρίζα και κάτω στο φυσικό μου με σκοπό να βγει όλο το φυσικό γιατί τα είχα σκίσει λίγο...Ο αντρούλης είναι κομμωτής και με κυνηγάει όλη την ώρα με τα μαλλιά και εγώ ρε παιδί μου...βαριέμαι δεν το έχω το άθλημα :tongue:

Την ώρα της εφαρμογής της βαφής έχω μια ενόχληση μετά όχι.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Δεύτερον, δυστυχώς, η μητέρα μου δε γνώριζε από σωστό εππαγγελματικό προσανατολισμό. Βλέπεις, ότι όλη μέρα βάφομαι, χτενίζομαι, ντύνομαι, αυθεντική Σμυρνιά:tongue: Ότι μου αρέσει. Οδήγησε με ρε άνθρωπε σε κάτι ανάλογο!

Πες τα ρε Κική. Αυτό το πράμμα δλδ οτι ΠΡΕΠΕΙ να σπουδάσεις μπλα μπλα δεν μπορώ να το καταλάβω.

Εχεις κλίση κάπου οι γονείς ας καυευθήνουν το παιδι εκέι να το κάνει τουλάχιστον καλά και σωστά.

Και εγώ που σπούδασα τι νομίζεις οτι ασκώ αυτά που έκανα. Ενα χαρτί έχω απλά για να το δείχνω. Βέβαια ήταν δική μου επιλογή και να σπυδάσω αλλά και το αντικείμενο των σπουδών οπότε δεν μπορώ να το χρεώσω πουθενά.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Παλ, τι σπούδασες και το γύρισες στο παιδαγωγικό, και γιατί?

Γιατί σου φαίνεται παράξενο που δεν πήγα πανεπιστήμιο?

Ειδικής αγωγής το σκεφτόμουν σοβαρά, περνούσα, αλλά τελευταία στιγμή φοβήθηκα ότι θα με πίεζε ψυχολογικά και το γύρισα σε δημοτικής εκπαίδευσης.

Σπουδασα ηλεκτρολόγος μηχανικός στο πολυτεχνείο και έκανα μεταπτυχιακό σε πληροφοριακά συστήματα. :rolleyes: Πράγματα που δεν με ενδιέφεραν, απλά στα 18 μου δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι με ενδιαφέρει. Επίσης έπεσα στην κλασική παγίδα ότι οι μαθητές που βγάζουν πάνω από 19 πρέπει να πάνε ή πολυτεχνείο, ή ιατρική:rolleyes:

είχα την εντυπωση ότι σπούδασες, ίσως γιατί πλέον οι περισσότεροι σπουδάζουν συν ότι ο λόγος σου είναι γενικά καλά οργανωμένος

είχα την εντυπωση ότι σπούδασες, ίσως γιατί πλέον οι περισσότεροι σπουδάζουν συν ότι ο λόγος σου είναι γενικά καλά οργανωμένος

αυτό με το λόγο το έχουν όσοι εχουν σπουδάσει?

να τρεξω να κρυφτω δλδ...χαλαω την φημη σας...:-P:razz::-P

(αστειέυομαι ετσι...)

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

εγώ είμαι η καλύτερη...εφαρμοσμένα μαθηματικά!

είχα λατρεία με τα μαθηματικά αλλά δεν ήθελα να ακολουθήσω τα παιδαγωγικά...αλλά την επιστήμη (το τούβλο)

και τι κέρδισα να έχω ένα πτυχίο απο μια σχολή που στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι σημαίνει, να μην μπορώ να δώσω για παιδαγωγός (τα τελευταία 3 χρόνια μπορούμε μετά απο αγώνα των συμφοιτητών μου) και έμεινα με την...επιστήμη στο χερι...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κική συμφωνώ με το πωλητής-καλλυντικό. Ναι έχω θέμα ακμής αλλά μην φαντατείς οτι είμαι ένα σπυρί ολόκληρη απλά ακόμη και μετά απο τόσα χρόνια βγάζω ακόμη που και που.

Στην εγκυμοσύνη ήταν τέλεια, εγω δεν θέλω κρέμες, τις ορμόνες της εγκυμοσύνης θέλω. Το πρόσωπο μου είχε λάμψει ούτε στίγματα δεν έβγαζα και ήταν πάντα ενυδατωμένο και κρέμα να μην έβαζα ήταν μια χαρα.

Μετά....πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Εχω να βάψω τα μαλιά μου 1,5 χρόνο...τα βάφω δλδ απο εκεί που τελειώνει η ρίζα και κάτω στο φυσικό μου με σκοπό να βγει όλο το φυσικό γιατί τα είχα σκίσει λίγο...Ο αντρούλης είναι κομμωτής και με κυνηγάει όλη την ώρα με τα μαλλιά και εγώ ρε παιδί μου...βαριέμαι δεν το έχω το άθλημα :tongue:

Την ώρα της εφαρμογής της βαφής έχω μια ενόχληση μετά όχι.

Καταρχήν: ΖΗΛΕΥΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ που έχεις άντρα κομμωτή!Τι να λέμε!!!!!!

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να σου πω τπτ για μαλλιά!

Όσο για την εγκυμοσύνη...σε εμένα είχε εξαφανιστεί το μουστάκι. Ενώ το βγάζω μηνιαίως εκτός εγκυμοσύνης, στην εγκυμοσύνη ούτε 1 φορά!

Νομίζω ότι χρειάζεσαι έναν καλό δερματολόγο, μην πειραματιστείς δλδ με κρέμες.

Τέλος, λόγω έλλειψης χρημάτων θα βάψω τα μαλλιά μου σπίτι, και λέω να σε εκμεταλλευτώ:tongue:. Έχουν από κάτω ανταύγειες και ένα καστανό ανοιχτό, και μια ρίζα καστανό σκούρο 3 μηνών. Θέλω να τα βάψω ξανθά, δε με πειράζει να μην είναι πολύ ανοιχτά, αρκετά όμως και δε θέλω να κιτρινίζουν.

ΕΡωτήσεις:Τι βαφές να πάρω?Κόλεστον σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω τι νούμερα, να κάνω μίξη. Να πάρω από σούπερ μάρκετ, ή από είδη κομμωτηρίου? Το ρεφλέ γίνεται με βαφή και νερό, σωστά? Πως μπορώ να το κάνω σπίτι μετά τη βαφή για να μην κιτρινίζει?

Α ρε που είναι οι καιροί που τα έσκαγα στο ζακ ντε σαζ!

Πες τα ρε Κική. Αυτό το πράμμα δλδ οτι ΠΡΕΠΕΙ να σπουδάσεις μπλα μπλα δεν μπορώ να το καταλάβω.

Εχεις κλίση κάπου οι γονείς ας καυευθήνουν το παιδι εκέι να το κάνει τουλάχιστον καλά και σωστά.

Και εγώ που σπούδασα τι νομίζεις οτι ασκώ αυτά που έκανα. Ενα χαρτί έχω απλά για να το δείχνω. Βέβαια ήταν δική μου επιλογή και να σπυδάσω αλλά και το αντικείμενο των σπουδών οπότε δεν μπορώ να το χρεώσω πουθενά.

Η μαμά μου πίστευε ότι η γυναίκα πρέπει να σπουδάσει για να κάνει εύκολη δουλειά. Ο άντρας δεν πείραζε! Επίσης η μάνα μου δε βάφεται ποτέ. Δε βάζει κρέμες, καμμία σχέση με μένα!

Όμως, ειλικρινά, το έχω πάρα πολύ στο νου μου, να παρατηρήσω τα παιδιά μου προς τα που κλίνουν και να τα καθοδηγήσω. Πιστεύω, ότι μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει περίπου αυτό που θέλει και να βγάζει χρήματα από αυτό, απλά θέλει πολύ ψάξιμο. Πχ, κόρη φίλης ήθελε να γίνει ψυχολόγος. Πείναι μαύρη αν δεν έχεις μπακράουντ. Τελικά σπούδασε δάσκαλος ειδικής αγωγής;) Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Επίσης, όνειρό μου είναι, να περάσω στα παιδιά μου ότι η γνώση είναι δύναμη κι ελευθερία. Να μη σπουδάσουν δλδ απλά για επαγγελματική αποκατάσταση ή γιατί πρέπει (χέστηκα τι πρέπει) αλλά γιατί θα αγαπάνε τη γνώση.

Και σε αυτό έχω σύμφωνο τον Λευτέρη. Έναν υδραυλικό που διαβάζει φόκους περιοδικό, όλο τον νταν μπράουν κτλ!

Ειδικής αγωγής το σκεφτόμουν σοβαρά, περνούσα, αλλά τελευταία στιγμή φοβήθηκα ότι θα με πίεζε ψυχολογικά και το γύρισα σε δημοτικής εκπαίδευσης.

Σπουδασα ηλεκτρολόγος μηχανικός στο πολυτεχνείο και έκανα μεταπτυχιακό σε πληροφοριακά συστήματα. :rolleyes: Πράγματα που δεν με ενδιέφεραν, απλά στα 18 μου δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι με ενδιαφέρει. Επίσης έπεσα στην κλασική παγίδα ότι οι μαθητές που βγάζουν πάνω από 19 πρέπει να πάνε ή πολυτεχνείο, ή ιατρική:rolleyes:

Χα!Σε αυτό το λάθος πήγε να πέσει ο αδερφός της φίλης μου. Τρέλλα με τη φυσική. Έδινε ιατρική μόνο και μόνο γιατί ήταν μαθητής του 20.Αλλά διάβαζε πάρα πολύ φυσική, τρελαινόταν!Τελικά σπούδασε φυσικός, ήταν στην Αμερική πρόσφατα καθηγητής πανεπιστημίου, με τη θεωρία του χάους είχε ασχοληθεί, και τώρα είναι στο στρατό της Γαλλίας, μελετάει για καύσιμο από νερό, κάτι τέτοιο.

Ήμουν μια πάρα πολύ καλή μαθήτρια, μέχρι που ξέσπασε η εφηβεία. Πήγαινα και θέατρο, ήθελα να γίνω και ηθοποιός (απανωτά τα εγκεφαλικά στο σπίτι!). Γενικώς ήμουν πολύ έξυπνο παιδάκι, και με θεωρώ έξυπνο άνθρωπο. Αλλά κοντραρίστηκα πολύ με τη μάνα μου στην εφηβεία και ιδού τα αποτελέσματα!

Έγραφα πάντα πολύ καλές εκθέσεις. Κι όταν ήμουν 15 16 χρονών, ένας γκόμενος που είχα τότε μου έλεγε:μιλάς σα να γράφεις έκθεση!Και ένας φίλος μου με κορόιδευε!Μου έλεγε ότι απο βραδίς ανοίγω το λεξικό, ψάχνω άγνωστες λέξεις και το πρωί τις ξεφουρνάω.Χαχαχαχαχαχαχαχα. Αφού τώρα, πολλές φορές διαβάζω το πως γράφω και απογοητεύομαι!Έχω χάσει τη φόρμα μου!:tongue:

Ύστερα...ξέρεις...στο σχολείο ανήκα σε αυτούς που κάπνιζαν στις τουαλέτες...Βλακείες κι άγιος ο Θεός!

Και πως αποφάσισες να ξαναπιάσεις τα γράμματα?

Κατινάκι τα παιδιά μας είναι συνομίληκα!Η κόρη μου γεννήθηκε 31/10/2010!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κική στείλε μου μια φωτο περίπου το ξανθό που θέλεις και θα πάω να κρατήσω σημειώσεις....:tongue::tongue:

Το μαλί σου τώρα σε τι τόνο είναι μπορείς να μου πεις με νούμερο στο 5, 6?

η ρίζα βασικά. Στο κομμωτήριο αν ήθελες να τα κάνεις όλα ομοιόμορφα άλλο θα περνούσαν στην ρίζα άλλο στην άκρη και άλλο στις ανταύγες, στο σπίτι θα μου προτείνει μια λύση.

Νομίζω γίνεται ρεφλέ στο σπίτι αν έχεις τη σωστή βαφή..

Ειμαι πεισματικά και ελλεηνά τεμπέλα με την αισθητική και εχω παρατήσει τα πάντα. Ειδικά μετα την γένα που προσπαθούσα να θηλάσω...καλά οχι χρόνος για περιποίηση...ουτε που προλάβαινα να δω τον εαυτο μου στο καθρέπτη πως είναι. Μετά όταν τον είδα ήταν αργά....χαχα

Ναι είναι 27/10/10 εμένα!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κική στείλε μου μια φωτο περίπου το ξανθό που θέλεις και θα πάω να κρατήσω σημειώσεις....:tongue::tongue:

Το μαλί σου τώρα σε τι τόνο είναι μπορείς να μου πεις με νούμερο στο 5, 6?

η ρίζα βασικά. Στο κομμωτήριο αν ήθελες να τα κάνεις όλα ομοιόμορφα άλλο θα περνούσαν στην ρίζα άλλο στην άκρη και άλλο στις ανταύγες, στο σπίτι θα μου προτείνει μια λύση.

Νομίζω γίνεται ρεφλέ στο σπίτι αν έχεις τη σωστή βαφή..

Ειμαι πεισματικά και ελλεηνά τεμπέλα με την αισθητική και εχω παρατήσει τα πάντα. Ειδικά μετα την γένα που προσπαθούσα να θηλάσω...καλά οχι χρόνος για περιποίηση...ουτε που προλάβαινα να δω τον εαυτο μου στο καθρέπτη πως είναι. Μετά όταν τον είδα ήταν αργά....χαχα

Ναι είναι 27/10/10 εμένα!!

Έχεις φατσοβιβλίο? Παλ, εσύ? Έχω φώτο εδώ δε θυμάμαι αν σε καμμιά έχω το τωρινό μαλλί μου γιατί τα αλλάζω κάθε 3 και 2, θα το τσεκάρω και θα σου πω.

Η ρίζα είναι καστανό σκούρο, πολύ. Της λορεάλ που βλέπω τώρα στο νετ χρωματολόγιο, είναι το 4άρι περίπου.

Μπα, στα εδώ κομμωτήρια τα συνοικιακά, ένα χρώμα σου περνάνε, μάξιμουμ ένα διαφορετικό στη ρίζα!

Καταρχήν σου δίνω συγχαρητήρια για το θηλασμό!Σε θαυμάζω. Και πιστεύω ότι είναι μανίκι, γι αυτό και αφήνεσαι!

Όμως...πρέπει να σιγά σιγά, κούτσα κούτσα να ξαναπεριποιηθείς!Ειδικά αν πριν το έκανες και αφέθηκες τώρα με το μωρό. Πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάει ότι είναι γυναίκα (σχεδόν ποτέ....δεν είμαστε κι ο Τυραμόλας να τα προλάβουμε όλα). Ειδικά για τα αγοράκια μας πρέπει να είμαστε περιποιημένες! Γιατί θα βρεθεί καμμιά πιο περιποιημένη από εμάς...καταλαβαίνεις, και δε με παρεξηγείς ελπίζω!

Αχ και εσένα σαν τη δική μου!4 μέρες διαφορά έχουμε! Τι μας περιμένει με τις Σκορπίνες!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...