Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ που είμαι 28 βάζω μια απλή ενυδατική, κι αυτή όταν το θυμηθω, μήπως πρέπει να βάζω κάτι για πρόληψη ρυτίδων; κρέμα νύχτας;

Κοριτσι είμαστε συνομίλικες..;)

εγω δεν βάζω τπτ σχεδον μονο καθαρίζω το δέρμα με λοσιον και χαμομύλι λες να γερασω πριν την ώρα μου?

μην το σκέφτεσαι! ΚΆΝΤΟ!!!!!!!!!!

μωρε και τωρα να εμενα δεν με νοιαζει αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

πάντως, νομίζω ότι αν είσαι ψιλοσίγουρη ότι θα σε απολύσουν και επιπλέον σου αρέσει το αντικείμενο, κυνήγησέ το!

Πολύ σίγουρη είμαι..μόνο επιστολή δεν μου έχουν στείλει το ξέρω πριν φύγω..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κοριτσι είμαστε συνομίλικες..;)

εγω δεν βάζω τπτ σχεδον μονο καθαρίζω το δέρμα με λοσιον και χαμομύλι λες να γερασω πριν την ώρα μου?.

ελπίζω πως όχι!

Πάντως μετά την εγκυμοσύνη το δέρμα μου άλλαξε αρκετά, από πολύ λιπαρό έγινε κανονικό

Διαφημίσεις

Εγω τον Οκτωβρη κλεινω τα 25. Βαζω καθημερινα το πρωι μια απλη ενυδατικη της olay αλλα εχω και μια αλλη απο το φαρμακειο που δεν την πολυπροτιμω γιατι εχει και χρωμα..

Παρολο που βαζω ομως καθε πρωι (ειναι πλεον ιεροτελεστια μετα το βουρτσισμα των δοντιων), η περιοχη στις ακρες των ματιων εχει αρχισει και "σπαει"... :(

Ρε Κικη μπας και χρειαζομαι και κρεμα ματιων?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κική αν καταλαβα καλά για την εταιρεία που μιλάς είναι που κάνει πωλήσεις μέσω πωλητών που έρχονται σπίτι? Δεν είναι στα καταστήματα τα προιόντα?

Αν ναι εκεί δουλεύει η νύφη του άντρα μου και απο όσο ξέρω είναι καλά γιατι έχει τους δικούς της ρυθμούς...

Και εγώ Ιούλιο επιστρέφω δουλειά και ξέρω οτι Οκτώμβρη που κλείνω χρόνο θα με διώξουν..με έχουν ήδη αντικαταστήσει με μόνιμη κοπέλα..εχει πάρει γραφείο, υπολογιστή τα πάντα όλα..και λέω τώρα..φταίω να κάνω άλλο ένα να τους κάτσω στον σβέρκο??

Δουλεύει υπάλληλος? Παίρνει δλδ κανονικό μισθό + μπόνους ή μόνο ντήλερ με ποσοστά επί των πωλήσεων? Σε ρωτάω για να πάρω κι άλλες πληροφορίες, να σε εκμεταλλευτώ:tongue:

Κατινάκι κάντο! Ένας από τους λόγους που έκανα αμέσως το 2ο ήταν αυτός!;)

Κική νομίζω ότι κατάλαβα ποια εταιρεία εννοείς, αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την δουλειά.

Αλλά μια που ξέρεις από καλλυντικά για πες, ποιες εταιρείες προτείνεις; Εγω έχω τώρα καλλυντικά της Lancome (αν και βάζω μια φορά το μήνα, όλο ξεχνάω) επειδή μου τα πρότεινε η αισθητικός μου. Καλά είναι, δεν μπορώ να πω, αλλά αναρωτιέμαι, αυτά που είναι πανάκριβα, αξίζουν όντως τα λεφτά τους; Τα πιο οικονομικά (Vichy, Nivea) δεν είναι τόσο καλά; Ή μας δουλεύουν;

Εγώ που είμαι 28 βάζω μια απλή ενυδατική, κι αυτή όταν το θυμηθω, μήπως πρέπει να βάζω κάτι για πρόληψη ρυτίδων; κρέμα νύχτας;

Χμμμ άμα σου πω τι βάζω εγώ! Μάλλον τι έβαζα, γιατί τώρα με 2 μωρά προσπαθώ απεγνωσμένα να ξαναμπώ στον ίσιο δρόμο. Σκέψου: Έφευγα για τη δουλειά 07:45 και ξυπνούσα από τις 06:30! Για να ετοιμαστώ!

Εγώ χρησιμοποιούσα πολύ κλινίκ και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Στα χόντος στην Απολλώνια στην κλίνίκ έχει ένα τσακάλι την Κική, συνονόματη. Αυτή με έβαψε και στο γάμο μου. Σούπερ άτομο και σούπερ στη δουλειά της.

Ένεκα η κρίση όμως, το έριξα στην έιβον (ελπίζω να μη βγει έντιτ αντμίν) και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και συνεχίζω με τα προϊόντα της.

Πιστεύω, αν με ρωτάς ότι δεν έχει να κάνει με ακριβό φθηνό, αλλά με το τι θα σου κάτσει στο δέρμα.

Γενικώς τα φαρμακευτικά τα έχω εμπιστοσύνη, υπό την έννοια ότι μπορεί να μη σου κάνουν κανένα καλό αλλά δε θα σου κάνουν και τπτ κακό.

Είχα πάρει εγώ κρέμα la prairie ματιών, ένα μικρό μπουκαλάκι 120 ευρώ! Και δε μου έκανε τπτ. Και φοράω τώρα την anew clinical με 20 ευρώ της έιβον και είναι οκ!

Η λανκόμ είναι πολύ καλή εταιρία.

Εγώ προσπάθησα και με βιολογικά. Ένα προϊόν μόνο μου έκατε, κανένα άλλο. Ακόμη όμως την ψάχνω με αυτά.

Τι βλάκας που ήμουν!Πως δεν τελείωσα αισθητικός, κομμώτρια, κάτι τελοσπάντων! Με φάγανε οι έρωτες!Κι η νύχτα!

Φαίη, σε τέτοιες ηλικίες, η γνώμη μου είναι: Καλός καθαρισμός πρωί βράδυ το πρόσωπο, και απαραίτητα ενυδατική το πρωί με δείκτη προστασίας, χειμώνα καλοκαίρι. Και στην Παλαντίν.

Τώρα, εκτός αν υπάρχουν ειδικές ανάγκες. Πχ εγώ έχω μαύρους κύκλους στα μάτια.

Όμως, δεν είμαι ειδικός. Είμαι απλά λουσού, καλλυντικατζού, Δελαφράγκα, έχω πολλά παρατσούκλια:tongue:

Το χόντος στην απολλώνια, τη μανικουρίστα στη γειτονιά μου, το κομμωτήριο, όλα αυτά εγώ τα έχτισα!:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δουλεύει υπάλληλος? Παίρνει δλδ κανονικό μισθό + μπόνους ή μόνο ντήλερ με ποσοστά επί των πωλήσεων? Σε ρωτάω για να πάρω κι άλλες πληροφορίες, να σε εκμεταλλευτώ:tongue:

Κατινάκι κάντο! Ένας από τους λόγους που έκανα αμέσως το 2ο ήταν αυτός!;)

Νομίζω ποσοστά επι των πωλήσεων..μπορώ να μάθω όμως αν θες!!;)

Εχει κάτι φίλες και αυτή σαν και εσένα του καλλυντικού! χαχα

Αυτο είναι και εμένα το πλάνο μου στο καπάκι το δεύτερο αλλά ξέρεις τι λέει ο λαός "όταν κάνεις σχέδια σε βλέπει ο Θεός και γελάει"

Κική εμένα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί όποτε βάζω κάτι στην μούρη μου φουντώνει απο σπιριά?? Δεν δέχεται τπτ.. μόνο μια κρέμα της natrice που είχα πάρει μια φορά και χάρηκα αλλά έκλεισε και αυτή που ήρθε στην θέση της καμία σχέση ασε που μια κρέμα κάνει 120?, δεν το ξερα..

Τώρα μερικές μέρες βάζω της weleda που έχω για την μικρή με την καλέντουλα και δεν έχω φουντώσει..μόνο καθάρισμα κάνω και μετά την γέννα έχω ξηρότητα τρελή..φοβάμαι μην κάνω πανάδες.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΙΚΙΤΣΑ ΚΟΚΕΤΑ! ;)

Αυτό με έφαγε!Χαχαχαχαχαχα

Νομίζω ποσοστά επι των πωλήσεων..μπορώ να μάθω όμως αν θες!!;)

Εχει κάτι φίλες και αυτή σαν και εσένα του καλλυντικού! χαχα

Αυτο είναι και εμένα το πλάνο μου στο καπάκι το δεύτερο αλλά ξέρεις τι λέει ο λαός "όταν κάνεις σχέδια σε βλέπει ο Θεός και γελάει"

Κική εμένα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί όποτε βάζω κάτι στην μούρη μου φουντώνει απο σπιριά?? Δεν δέχεται τπτ.. μόνο μια κρέμα της natrice που είχα πάρει μια φορά και χάρηκα αλλά έκλεισε και αυτή που ήρθε στην θέση της καμία σχέση ασε που μια κρέμα κάνει 120?, δεν το ξερα..

Τώρα μερικές μέρες βάζω της weleda που έχω για την μικρή με την καλέντουλα και δεν έχω φουντώσει..μόνο καθάρισμα κάνω και μετά την γέννα έχω ξηρότητα τρελή..φοβάμαι μην κάνω πανάδες.

Ναι, ρώτα πλιζζζζζ

Προφανώς έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Αρχικά θα σου πρότεινα μία καλή αισθητικό ή έναν καλό δερματολόγο να σου προτείνει προϊόντα.

Έχεις δοκιμάσει προϊόντα φαρμακείου?Βισύ, λα ροχ ποσέυ, ροκ κτλ και πάλι έχεις πρόβλημα?

Τη σολούτιον από την έιβον?Για ξηρά δέρματα?

Εγώ είχα πάρα πολύ ξηρό δέρμα. Και σώθηκα κυριολεκτικά, από την κλινίκ. Το 3-step είναι κορυφαία εφεύρεση!

Ειδικά για τις πανάδες, το καλοκαίρι και αντιηλιακή στην πόλη απαραίτητα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α, όσο για το παιδί, γι αυτό φρόντισα να προσπαθήσω από πολύ νωρίς!

Κι εγώ σαν κι εσένα. Η απόλυση είναι έτοιμη, η υπογραφή μου μένει ένα πράμα. Αν ψάξεις πίσω στις σελίδες έχω γράψει και το γιατί.Μουχαχαχαχα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ναι, ρώτα πλιζζζζζ

Προφανώς έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Αρχικά θα σου πρότεινα μία καλή αισθητικό ή έναν καλό δερματολόγο να σου προτείνει προϊόντα.

Έχεις δοκιμάσει προϊόντα φαρμακείου?Βισύ, λα ροχ ποσέυ, ροκ κτλ και πάλι έχεις πρόβλημα?

Τη σολούτιον από την έιβον?Για ξηρά δέρματα?

Εγώ είχα πάρα πολύ ξηρό δέρμα. Και σώθηκα κυριολεκτικά, από την κλινίκ. Το 3-step είναι κορυφαία εφεύρεση!

Ειδικά για τις πανάδες, το καλοκαίρι και αντιηλιακή στην πόλη απαραίτητα!

Θα ρωτήσω και θα σου πω ;)

Λοιπόν ενδεικτικά θα σου πω απο τις μάρκες που αναφέρεις.

βισύ και ροκ: με πιάνει φαγούρα και έχω ερυθρότητα

την άλλη δεν την ξέρω.

ειβον δεν έχω δοκιμάσει για τον απλό λόγο οτι αφου με πειράζουν του φαρμακείου αυτή θα με σκίσει..

κλινικ είχα πάρει μια φορά την σειρα για τα προβληματικά δέρματα με ακμή κτλ και με έκανε προβληματική. Γέμισα σπυριά που έκαναν πολύ καιρό να φύγουν.

Οποτε πάω για καθαρισμό τις πρώτες 4 μέρες είναι τέλεια και μετα...σπυράκια με πυον παντού...:mad::mad::mad::mad: (τα σκάω κιόλας)

Στο γάμο να δεις...εκει τρέχαμε να καλύψουμε το χάος.

Γενικά ε΄χω δοκιμάσει αβεν, κορες, λορεαλ, σαντ αντζελικα και πολλές άλλες χωρίς κανένα αποτέλεσμα εκτός αυτή της νατρισ που έκλεισε η εταιρεία και μετά το παράτησα το άθλημα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα σταθώ εδώ:

Τι βλάκας που ήμουν!Πως δεν τελείωσα αισθητικός, κομμώτρια, κάτι τελοσπάντων! Με φάγανε οι έρωτες!Κι η νύχτα!

ποτε δεν είναι αργά!!!!!!

εγώ στα γεράματα, μετά από 5ετή σχολή + 2 χρόνια μεταπτυχιακό, μπήκα στο παιδαγωγικό. Ξερεις πόσα ΙΕΚ υπάρχουν για να σπουδάσεις αισθητική, ή μανικιούρ ή ό,τι άλλο θέλεις; Αν σου αρέσει, και είσαι καλή, είναι πολύ καλή επένδυση θεωρώ.

έδιτ: δεν έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο δηλαδή;;

Θα ρωτήσω και θα σου πω ;)

Λοιπόν ενδεικτικά θα σου πω απο τις μάρκες που αναφέρεις.

βισύ και ροκ: με πιάνει φαγούρα και έχω ερυθρότητα

την άλλη δεν την ξέρω.

ειβον δεν έχω δοκιμάσει για τον απλό λόγο οτι αφου με πειράζουν του φαρμακείου αυτή θα με σκίσει..

κλινικ είχα πάρει μια φορά την σειρα για τα προβληματικά δέρματα με ακμή κτλ και με έκανε προβληματική. Γέμισα σπυριά που έκαναν πολύ καιρό να φύγουν.

Οποτε πάω για καθαρισμό τις πρώτες 4 μέρες είναι τέλεια και μετα...σπυράκια με πυον παντού...:mad::mad::mad::mad: (τα σκάω κιόλας)

Στο γάμο να δεις...εκει τρέχαμε να καλύψουμε το χάος.

Γενικά ε΄χω δοκιμάσει αβεν, κορες, λορεαλ, σαντ αντζελικα και πολλές άλλες χωρίς κανένα αποτέλεσμα εκτός αυτή της νατρισ που έκλεισε η εταιρεία και μετά το παράτησα το άθλημα.

Θα σου πω τι μου έχει πει η ξαδέρφη μου που σπουδάζει αισθητικός: οι κρέμες που πωλούνται μέσω κατευθυνόμενης πώλησης, ακριβώς επειδή δε σου τις πουλάει ειδικός, αλλά όποιος ναναι, είναι φτιαγμένες έτσι, ώστε ούτε ιδιαίτερα προβλήματα να δημιουργούν, ούτε όμως να κάνουν και ιδιαίτερα καλό.

Βέβαια, εσένα σε πείραξαν και του φαρμακείου...έχεις γενικώς πρόβλημα ακμής? Ή μόνο μετά από χρήση προϊόντων σου παρουσιάζεται?

Παίζει για μένα πολύ μεγάλο ρόλο ποιος θα σου πουλήσει τις κρέμες.

Εγώ είχα πάει να πάρω κλινίκ πολύ διστακτικά, γιατί είναι μια εταιρία για την οποία θα ακούσεις τα χειρότερα και τα καλύτερα. Ήταν πελάτισσα μου η Κική στο Μπακατσέλο και έτσι πήγα. Της είχα πει ότι πολλοί που δοκιμάζουν κλινίκ έχουν ετά πρόβλημα στην επιδερμίδα τους. Και μου είπε ότι έχει να κάνει με κακούς πωλητές-αισθητικούς. Τα προϊόντα της είναι δραστικότατα, και αν δε δοθεί το κατάλληλο προϊόν για τη συγκεκριμένη επιδερμίδα, πιθανότατα θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Και το πιστεύω, γιατί και εγώ είδα μεγάλη διαφορά, και η κουμπάρα μου που έχει πάρα πολύ λιπαρό δέρμα. Πολύ προβληματικό με σμίγμα κτλ. Και οι 2 είδαμε διαφορά με το συνδυασμό Κικής-κλινίκ;)

Κορρέ και άλλα τέτοια υποτιθέμενα φυτικά δεν τα γουστάρω γιατί δεν είναι φυτικά. Είναι τίγκα στη χημεία και πλασσάρονται ως φυτικά.

Ένας λόγος που με κρατάει πίσω στο να χρησιμοποιήσω ομοιοπαθητική για τα παιδιά, είναι το ότι δίπλα, στο πάρεντς έχω διαβάσει ότι τα φάρμακα της ομοιοπαθητικής τα φτιάχνει ο Κορρές και φρίκαρα!

Μπορείς να δοκιμάσεις και φυτικά του εξωτερικού, που δεν κυκλοφορούν Ελλάδα και είναι πράγματι φυτικά. Όσο γίνεται, έτσι? Γιατί για να συντηρηθεί η κρέμα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και να μη γίνει οξείδωση, χρειάζονται συντηρητικά, ότι και να λέμε.

Δερματολόγο έχεις ρωτήσει? Επίσης, βάφεις τα μαλλιά σου?Με τι βαφή?Σε πειράζει?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...