Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είναι σίγουρα καλό.το εμβρυολογικο,γιατί σκέψου πως από τις 6βλαστοκυστες που βάλαμε,οι 4 έδωσαν θετική χοριακη, ασχέτως αν δεν εδωσαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τώρα για τους άλλους γιατρους δεν έχω γνώμη,δεν τους γνωρίζω,γιατι μόνο με τον Σταυράκη έχω κάνει εξωσωματική,αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι κ αυτοί πολύ καλοί😊Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο ❤️

να 'σαι καλά!! είδα ότι έχεις ήδη ένα κοριτσάκι και περιμένεις και δεύτερο μπεμπέ, να τα χαίρεσαι, όλα τα καλά εύχομαι!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμενα παντως δεν μου φανηκες ξινη.. Δεν μιλησαμε και πολυ βεβαια αλλα τα ματια σου μονο ξινιλα δεν βγαζουν! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello ladies.

Σορρυ που δεν μπήκα νωρίτερα να ευχαριστήσω την οικοδέσποινά μας, η οποία ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!.

Επίσης σορρυ σε όσες φάνηκα λίγο ξυνή, έτσι είναι η φάτσα μου...πρέπει να με δεις 2-3 φορές για να με "καταλάβεις".

Σήμερα ο δικός μου σηκώθηκε τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

Νωρίς (δηλαδή στις 10 μαζί με μένα και το παιδί), πήγε το αμάξι μου για πλύσιμο, ρωτάει συνεχώς μήπως θέλω να μου κάνεις κάτι............... μάλλον φταίε που είπα εχτές στην γυναίκα του αδερφού του ότι προτίθεμαι να πάρω κι άλλο διαζύγιο (δεν μου έφτανε το πρώτο), και ας όψεται που είναι χάλια ο πατέρας μου, αλλιώς θα το είχα διώξει.

Κάποιος του το σφύριξε .......γιατί μέχρι χτες βράδυ σφαζόμαστα, δηλαδή εγώ τον "έβριζα" (ως συνήθως).

xaxaxa..μαρί χάρλοου τον φόβισες τον άνθρωπο!!!!!!!!

Γεια σας μολις γυρισαμε απο Εθνικο......περασαμε καλα. Ειχε ωραιο καιρο. Αλλα ταλαιπωρηθηκε λιγο η νονα πανω κατω με τα διδυμα. Η μικρη την φωναζε συνεχεια 'ελα εδω νονα! Κοιτα νονα! Παπακια νονα!' και η νονα παλευε μεταξυ 3 παιδιων!.....χιχιχι....

Χαρλοοου δεν μου φανηκες ΚΑΘΟΛΟΥ ξυνη....μην σου πω οτι σε πηγα με τα χιλια με το που σε ειδα. Αν με εβλεπες 6 μηνες νωριτερα θα καταλαβαινες γιατι. Ειχα το κουρεμα σου.....για ΠΟΛΛΑ χρονια ;) Η κορη σου μου αρεσε. Ευγενικο και γλυκο παιδι. Και αναρωτιεμαι οταν τα βλεπω μεγαλυτερα. Ετσι θα γινει και η δικια μου? Το τετραδιακι δε που εφερες και το γεμισε αυτοκολλητα? το δειχνει παντου.... :P πολυ ευγενικη κινηση εκ μερους σου.

Φαιη μην το συζυτας. Οποτε θες εδω ειμαστε. Εμεις παμε ετσι και αλλιως.

Γεια στις υπολοιπες....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σήμερα ο δικός μου σηκώθηκε τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

Νωρίς (δηλαδή στις 10 μαζί με μένα και το παιδί), πήγε το αμάξι μου για πλύσιμο, ρωτάει συνεχώς μήπως θέλω να μου κάνεις κάτι............... μάλλον φταίε που είπα εχτές στην γυναίκα του αδερφού του ότι προτίθεμαι να πάρω κι άλλο διαζύγιο (δεν μου έφτανε το πρώτο), και ας όψεται που είναι χάλια ο πατέρας μου, αλλιώς θα το είχα διώξει.

Κάποιος του το σφύριξε .......γιατί μέχρι χτες βράδυ σφαζόμαστα, δηλαδή εγώ τον "έβριζα" (ως συνήθως).

Ναι ειπες προχθες οτι τραβας τα ιδια με μενα......:-(:sad: Τι να πω? περαστικα μας? ή αμα παρουμε διαζυγιο να βρισκομαστε να βριζουμε τις επιλογες μας τουλαχιστον.......:tongue:

Αχ κοριτσάκια!!!! Τι καλά!!!! Που συναντηθήκατε και συμπαθηθήκατε!Σημαίνει ότι η ιντερνετική μας παρέα δεν είναι τυχαία;)

Εμένα η μικρή είναι οκ ευτυχώς.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε? Έχετε κανένα γνωστό, κάποιον τελοσπάντων, που να δουλεύει υπάλληλος στην autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin? Με τα καλλυντικά. Υπάλληλος όμως, όχι ντήλερ.

Έχει μια θέση εδώ Θεσσαλονίκη και θέλω να μάθω κάποιες λεπτομέρειες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια!!!! Τι καλά!!!! Που συναντηθήκατε και συμπαθηθήκατε!Σημαίνει ότι η ιντερνετική μας παρέα δεν είναι τυχαία;)

Στο Αερικο βρεθηκαμε, να σου πω στο εκαναν εντιτ.....το ονομα....

:tongue:

Στο Αερικο βρεθηκαμε, να σου πω στο εκαναν εντιτ.....το ονομα....

Ναι το ξέρω ότι βρεθήκατε στο αερικό!!!!!Το διαβάζω:tongue:

Τώρα το είδα! Γιατί? Η εταιρία εν τω μεταξύ διαφημίζεται σε μπάνερ εδώ στο σάιτ.

Λοιπόν, είναι μια εταιρία με καλλυντικά, το όνομά της αρχίζει από α. Είναι κατευθυνόμενης πώλησης, πυραμιδοειδές δλδ. Με 125 χρόνια στο χώρο...καταλάβατε ποια είναι? ή να συνεχίσω τις περριγραφές?:tongue: Όσο το έψαξα, η εταιρία έχει αύξηση κερδών μέσα στην κρίση, γιατί έχει οικονομικό προϊόν, και καλό όσα έχω δοκιμάσει.

Το ζητούμενό μου είναι να μάθω τι κλίμα επικρατεί, τι λεφτά δίνουν στην υπεύθυνη περιοχής (γι αυτή τη θέση πρόκειται) τι ακριβώς εννοούν ελεύθερο ωράριο, τι πίεση έχει για πωλήσεις και τέτοια. Πάντα μιλάω για θέση υπαλλήλου, όχι ντήλερ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

:tongue:

Ναι το ξέρω ότι βρεθήκατε στο αερικό!!!!!Το διαβάζω:tongue:

Τώρα το είδα! Γιατί? Η εταιρία εν τω μεταξύ διαφημίζεται σε μπάνερ εδώ στο σάιτ.

Λοιπόν, είναι μια εταιρία με καλλυντικά, το όνομά της αρχίζει από α. Είναι κατευθυνόμενης πώλησης, πυραμιδοειδές δλδ. Με 125 χρόνια στο χώρο...καταλάβατε ποια είναι? ή να συνεχίσω τις περριγραφές?:tongue: Όσο το έψαξα, η εταιρία έχει αύξηση κερδών μέσα στην κρίση, γιατί έχει οικονομικό προϊόν, και καλό όσα έχω δοκιμάσει.

Το ζητούμενό μου είναι να μάθω τι κλίμα επικρατεί, τι λεφτά δίνουν στην υπεύθυνη περιοχής (γι αυτή τη θέση πρόκειται) τι ακριβώς εννοούν ελεύθερο ωράριο, τι πίεση έχει για πωλήσεις και τέτοια. Πάντα μιλάω για θέση υπαλλήλου, όχι ντήλερ.

Εγω παλι με την απλετη εμπειρια που εχω σε καλλυντικα καταλαβα αμεσως πια λες......(ιδεα δεν εχω πλακα κανω......:tongue:).....οποτε αμφιβαλλω αν μπορω να σε βοηθησω κουκλα μου. Εσυ ενδιαφερεσαι?....

Εγω παλι με την απλετη εμπειρια που εχω σε καλλυντικα καταλαβα αμεσως πια λες......(ιδεα δεν εχω πλακα κανω......:tongue:).....οποτε αμφιβαλλω αν μπορω να σε βοηθησω κουκλα μου. Εσυ ενδιαφερεσαι?....

Κοίτα, τον Ιούλιο γυρίζω στη δουλειά. Δουλεύω σε εταιρία με είδη υγιεινής. Λίγο η κρίση στην οικοδομή, λίγο το κλίμα που δεν είναι πλέον καλό...θεωρώ ότι ή θα με απολύσουν με την πρώτη ευκαιρία, ή θα με αναγκάσουν σε παραίτηση.

Από την άλλη, με τα παιδιά και τις απανωτές εγκυμοσύνες είμαι αισίως 2 χρόνια σπίτι, 2 1/2 περίπου και κοντεύω να τινάξω τα πέταλα. Έχω μεγάλη ανάγκη να βγω στη δουλειά πάλι.

Απέλυσαν και τη μάνα μου, οπότε τη μπέμπα ελπίζω να μπορεί να την κρατήσει και να μην τη στείλω φέτος παιδικό.

Την εταιρία την ξέρω...το αντίθετο από σένα, ξέρω ότι κυκλοφορεί σε καλλυντικό:tongue:. Το προϊόν της είναι καλό. Είναι και οικονομικό. ΄Μπορείς να το πεις ελληνιστί value for money. Και αυτή τη στιγμή ζητάνε υπεύθυνη περιοχής. Α, και επίσης το να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, μου αρέσει. Ότι έχει να κάνει με καλλυντικό, με γυναίκα τέλοσπάντων μου αρέσει. Σε αντίθεση με την οικοδομή. Θα μου πεις, είναι τώρα καιρός να κοιτάς τι σου αρέσει? Όχι, αλλά, επειδή το βλέπω μπροστά μου, το θεωρώ ολίγον ευκαιρία, επειδή μου αρέσει.

Όμως, δε θέλω να γυρνάω σπίτι μου 10 το βράδι και να μη βλέπω καθόλου τα παιδιά. Θα τινάξω τα πέταλα. Να κοιμούνται τα παιδιά 21:00 η ώρα και να τρέξω να μαζέψω τα συμβόλαια μετά τις 21:00 που κοιμούνται, νο πρόμπλεμ!

Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε. Ήρθε ο άντρας. Πάω να κάνω τσιγάρο μαζί του κι επανέρχομαι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλησπέρα!!

Εχει φοβερή μέρα όσες έχετε φύγει τριήμερο είστε πολύ τυχερές...εγώ άτυχη αφου ο συζηγος δουλεύει σήμερα :-(

Πήγα όμως στο μαλλ με τη μικρή και τη νονά και ήταν πολύ καλά...

Ηρθε κάποια στιγμή ένα αγοράκι πρέπει να ήταν 3 και άρχισε να "ερωτοτροπεί" με την κόρη μου. Της έπιανε το χέρι, ήθελε να την αγκαλιάσει, ήταν γλυκό αλλά είπα στην μαμά του να το πάρει...εννιωσα κάπως αλλα φοβήθηκα...και αν την κολλούσε καμιά ίωση δεν ξέρω το παιδί...

Κική αν καταλαβα καλά για την εταιρεία που μιλάς είναι που κάνει πωλήσεις μέσω πωλητών που έρχονται σπίτι? Δεν είναι στα καταστήματα τα προιόντα?

Αν ναι εκεί δουλεύει η νύφη του άντρα μου και απο όσο ξέρω είναι καλά γιατι έχει τους δικούς της ρυθμούς...

Και εγώ Ιούλιο επιστρέφω δουλειά και ξέρω οτι Οκτώμβρη που κλείνω χρόνο θα με διώξουν..με έχουν ήδη αντικαταστήσει με μόνιμη κοπέλα..εχει πάρει γραφείο, υπολογιστή τα πάντα όλα..και λέω τώρα..φταίω να κάνω άλλο ένα να τους κάτσω στον σβέρκο??

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε το Μαρακι, εκανα κι εγω μπανιο! :)

Τελικα το αποφασισαμε.. Το απογευμα θα παμε να δουμε το μπαμπα μας που ειναι σκοπος στο υπουργειο προστασιας του πολιτη. Θα παρουμε λεωφορειο και μετα μετρο και στο γυρισμο τουμπαλιν, δηλαδη πρωτα μετρο και μετα λεωφορειο. Φυσικα με το καροτσι γιατι αλλιως το κοβω να την κυνηγαω στις κυλιομενες! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κική νομίζω ότι κατάλαβα ποια εταιρεία εννοείς, αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την δουλειά.

Αλλά μια που ξέρεις από καλλυντικά για πες, ποιες εταιρείες προτείνεις; Εγω έχω τώρα καλλυντικά της Lancome (αν και βάζω μια φορά το μήνα, όλο ξεχνάω) επειδή μου τα πρότεινε η αισθητικός μου. Καλά είναι, δεν μπορώ να πω, αλλά αναρωτιέμαι, αυτά που είναι πανάκριβα, αξίζουν όντως τα λεφτά τους; Τα πιο οικονομικά (Vichy, Nivea) δεν είναι τόσο καλά; Ή μας δουλεύουν;

Εγώ που είμαι 28 βάζω μια απλή ενυδατική, κι αυτή όταν το θυμηθω, μήπως πρέπει να βάζω κάτι για πρόληψη ρυτίδων; κρέμα νύχτας;

Και εγώ Ιούλιο επιστρέφω δουλειά και ξέρω οτι Οκτώμβρη που κλείνω χρόνο θα με διώξουν..με έχουν ήδη αντικαταστήσει με μόνιμη κοπέλα..εχει πάρει γραφείο, υπολογιστή τα πάντα όλα..και λέω τώρα..φταίω να κάνω άλλο ένα να τους κάτσω στον σβέρκο??

μην το σκέφτεσαι! ΚΆΝΤΟ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...