Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πάλι αγγελίνα μου, ψιλοθλιβερό το βρίσκω το θέμα (τελικά) έως και ψιλοτρόλ...

εμένα, μ' έχουν συγκλονίσει δυο θέματα δίπλα με κακοποίηση (σωματική και ψυχολογική) των κοριτσιών που τ' άνοιξαν...

τόσο... που αποφεύγω ν' απαντήσω...

Διαφημίσεις

Ωχ μη με αγριεύεις νυχτιάτικα φιλενάδα...δεν μπήκα κανονικά δίπλα και δεν ξέρω τι παίζει (και καλύτερα), πάτησα το λινκ που βρήκα εδώ.

Γελάω με κάτι τέτοια, γιατί δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω σαν αληθινά σενάρια. Ξέρω ότι συμβαίνουν φυσικά, αλλα δεν μπορώ να φανταστώ σοβαρό άνθρωπο που θα άνοιγε τέτοιο θέμα σε φόρουμ και θα χρησιμοποιούσε αυτού του είδους τη φρασεολογία για τον πατέρα του παιδιού της. Είναι που είναι αποσωπο το ίντερνετ, διαβάζω και αυτές τις κουλαμάρες και όχι, δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά και να ασχοληθώ. Ούτε καν.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Kαλημερα απο το εξωτικο Μεσολογγι!!!!!!!!!!!

Ο Μαριος εχει λυσαξει κυριολεκτικα στον κηπο του σπιτιου φτιαριζει, με κανονικο φτυαρι και βοηθαει τον παπου και αρνειται να μπει στο σπιτι ειναι εξω απο τις 7 το πρωι ντυμενος σαν κρεμυδι γιατι εχει υγρασια. Ειναι εκστασιασμενος κυριολεκτικα. Χθες απο την ωρα που νυχτωσε και τον βαλαμε μεσα εκλαιγε μεχρι να κοιμηθει γιατι ηθελε να μεινει εξω μεσα στο σκοταδι.

Το κακο ειναι οτι δεν τρωει απο τον πολυ ενθουσιασμο δεν θελει να χασει χρονο με το φαγητο καθολου.

Δεν ηξερα οτι ο καλος μου ειχε παρει το λαπτοπ μαζι μηπως το χρειαστει για την δουλεια και τωρα που το ειδα ειπα να σας πω μια καλημερα!!!!!!

Να περασετε καλα οπου κι αν ειστε!!!!!!

Υ.Σ Ο Μαριος χθες στο ταξιδι απο την ανυπομονησια για να φτασουμε εκλαιγε απο το Ξυλοκαστρο μεχρι το Μεσολογγι κροσια τα νευρα μου δεν ηρεμουσε με τιποτα και παλευε να βγει απο το καρεκλακι.

Σας φιλω και καλη επιστροφη σε οσους θα ταξιδεψουν!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Μολις ξυπνησα! Χτες ημασταν απο τις 12 το μεσημερι εξω και γυρισαμε το βραδυ. Ημουν τοσο κομματια που εβαλα το παιδι για υπνο, εκανα ενα μπανιο και στις 21:30 κοιμομουν ηδη!!!! Πωωωωωω σαπισα λεμε! Σχεδον 12ωρο εκλεισα!

Πηγαμε κουνιες, πηγαμε στην πεθερα μου για φαι, μετα πηγαμε για καφε (ξερει η στελλιτσα...ο καφες στην ολγας ειναι ΠΑΝΤΑ 8ωρος!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:) , ξανα κουνιες και περιστερια στη πλατεια.....ε! δε θελει πολυ ο ανθρωπος για να τον ξεκανεις! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσεις τι κανετε? :D

Ζουπη πως εισαι?

Καλημέρα!

Ζωπ και η Σοφία είπε κάτι παρόμοιο, πολύ γλυκό: έφαγε με πολλή όρεξη κοτόπουλο με ρύζι, και την ρώτησα "τι είναι πιο νόστιμο, το κοτόπουλο ή το ρυζάκι;" και μου απάντησε "μαμάμ" (δηλαδή το γαλατάκι)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...