Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορόιδευε, κορόιδευε, συνάδελφε...λίγα ακούμε κάθε μέρα? Άσε που δεν μιλάμε για το πεθερά...η εφηβεία με φοβίζει εμένα, οι πρώτοι έρωτες και το πού μπορεί να καταλήξουν...

Ζώπυρον, όμως και την άλλη φορά έβηχε και του πέρασε, έτσι δεν είναι? Άντε, μακάρι και τώρα να είσαστε καλά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενώ ήμουν σκασμένη από φαγητό πριν λίγο χτύπησα κ μπακαλιάρο με σκορδαλιά της μάνας μου. δεν με βλεπω να κοιμάμαι.....

Που ειναι η Κικη να σου πει (ή ηταν η κικνατζου?:tongue:), δεν ειναι σκορδαλια κοπελια.....ειναι μους πατατας με εσανς σκορδου....κατουρηθηκα λεμε.....:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ο γαμπρος μου ε?......λουλουδι μου, μπραβο του.......:-)

άστα ελλ... μ' έχει τρελλάνει το τυπάκι... και μου τα πετάει εντελώς στο ξεκάρφωτο!

...Άσε που δεν μιλάμε για το πεθερά...η εφηβεία με φοβίζει εμένα, οι πρώτοι έρωτες και το πού μπορεί να καταλήξουν...

αυτό ακριβώς...

Ζώπυρον, όμως και την άλλη φορά έβηχε και του πέρασε, έτσι δεν είναι? Άντε, μακάρι και τώρα να είσαστε καλά! μακάρι...!

Που ειναι η Κικη να σου πει (ή ηταν η κικνατζου?:tongue:), δεν ειναι σκορδαλια κοπελια.....ειναι μους πατατας με εσανς σκορδου....κατουρηθηκα λεμε.....:D

αχαχαχαχαχα!!!!! τώρα κατουρήθηκα εγώ!!!!!

έντιτ ~ όσο για μένα... κατά 99% έχω μαμήσει το στομάχι μου με την άστατη και κακή διατροφή μου...

Της πεθεράς ήταν μους καρύδι και το εσάνς δεν το σχολιάζω...τον μισό μπαξέ είχε ρίξει μέσα! Λίγο έφαγα κι ακόμη να χωνέψω. Αν ξανάτρωγα τέτοια ώρα, θα έτρεχα εγώ στο νοσοκομείο αυτή τη φορά.

Ρε παιδιά, δεν μου είπατε, το Αερικό και η Μαρκοπουλίνα που πήγανε? Συν τέκνοις ή ανευ?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

έχουν φύγει αγγελίνα μου οικογενειακώς για χωριά / εξοχικά!

να σας ρωτήσω μιας και είμαστε σε... μουντ διακοπών :

1) Πάσχα θα φύγετε?

2) καλοκαίρι, ποιά περίοδο φεύγετε συνήθως (συνεχόμενα ή σπαστά) - που πάτε (εξοχικό ή αλλού) - μόνοι ή με παρέα (γονείς - φίλους)?

Διαφημίσεις

Κορόιδευε, κορόιδευε, συνάδελφε...λίγα ακούμε κάθε μέρα? Άσε που δεν μιλάμε για το πεθερά...η εφηβεία με φοβίζει εμένα, οι πρώτοι έρωτες και το πού μπορεί να καταλήξουν...

μαρή συμμαζέψου.....

με καρύδια την κάνει......;)

εγώ κοπελιά έχω να διακοπάρω από το 2007!!!!!!!!!!!!!!

άδεια μας δίνουν 2 εβδομάδες του Αυγούστου, όταν κλείνουν...

οι αργίες είναι άδειες,

την 1η χρονιά παντρευόμουν, συμμάζευα σπίτι

τη 2η ήμουν ξάπλα αποκόλληση

την 3η είχα βάφτιση

φέτος λέγαμε για διακοπές, αλλά ..εδώ δεν ξέρω αν θα έχω δουλειά.....

κατά τα άλλα καλά.

Πάσχα στο χωριό μου, γιορτάζει ο μπούλης μου.

κατερίνα λατρεύω καστράτο λουκρητία...

έχουν φύγει αγγελίνα μου οικογενειακώς για χωριά / εξοχικά!

να σας ρωτήσω μιας και είμαστε σε... μουντ διακοπών :

1) Πάσχα θα φύγετε?

2) καλοκαίρι, ποιά περίοδο φεύγετε συνήθως (συνεχόμενα ή σπαστά) - που πάτε (εξοχικό ή αλλού) - μόνοι ή με παρέα (γονείς - φίλους)?

Πάσχα εμείς όχι. Το πολύ να πάμε ανήμερα στο χωριό, αντί να φάμε εδώ, αλλά με τα μωρά το ψιλοκαταργήσαμε κι αυτό. Δεν αξίζει και πολύ, αυθημερόν.

Το καλοκαίρι, από τότε που γέννησα τον μεγάλο, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Παλιά πηγαίναμε κάπου τουλάχιστον μια εβδομάδα, συνήθως τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου. Όχι σε εξοχικά, ούτε με παρέες. Αυτά τα κάναμε ΣΚ.

Επειδή όμως ο μεγάλος ήταν δύσκολο παιδί και εγώ δεν τρελαίνομαι για διακοπές κουβαλώντας του κόσμου τα τσιμπράγκαλα, προσαρμοζόμαστε κάθε χρόνο στα δεδομένα. Πέρυσι πχ που ήταν και το μωρό μηνών, δεν πήγαμε πουθενά. Φέτος, θα δούμε...είναι και το οικονομικό στη μέση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ρε παιδιά, δεν μου είπατε, το Αερικό και η Μαρκοπουλίνα που πήγανε? Συν τέκνοις ή ανευ?

3ημερο αλλα η Χριστινα εχει εξαρτηση.....μπαινει και γραφει απο κινητο.....:D:D

Εμεις δεν εχουμε εξοχικο. Εχουν πεθερικα Λαμια, μπορει να παμε καλοκαιρι. Δεν εχω ιδεα ποτε....Πασχα θα το περασουμε εδω. Αλλα συνηθως αυτες τις μερες ειμαστε ΟΛΗ μερα εξω........

Διαφημίσεις

εμείς σπαστά,

λίγες μέρες μόνη της η ζωπυρο-οικογένεια, συνήθως αρχές Ιούλη

και μετά λίγες μέρες, συνήθως Αύγουστο, στα πεθερικά...

φέτος θα δούμε... ναι, τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολα...

3ημερο αλλα η Χριστινα εχει εξαρτηση.....μπαινει και γραφει απο κινητο.....:D:D

ναι ναι...! είναι που ΔΕΝ είναι εξαρτημένη (λόγω χρόνων στη πιάτσα) και δεν παίρνει λαπτοπ μαζί της!:roll::rolleyes::mrgreen::lol:

Εμεις δεν εχουμε εξοχικο. Εχουν πεθερικα Λαμια, μπορει να παμε καλοκαιρι...

για όλο το καλοκαίρι?? ΤΥΧΕΡΗ!

κατερίνα λατρεύω καστράτο λουκρητία...

Λουκρητια μπροστα απο ανεμιστηρα με ανοιχτα τα ποδια 'Εγω δεν ξερω σημερα αν θα κρυωσω ή αν θα παθω ανεμογκαστρι!'........χρχρχρχρ..:tongue:

Αντε καληνυχτα

για όλο το καλοκαίρι?? ΤΥΧΕΡΗ!

ΟΧΙ ολο το καλοκαιρι θα ΣΑΛΤΑΡΩ! Η πεθερα μου ειναι ψυχουλα αλλα ειναι ολιγον εκτος δικτυου. Σημερα με πηρε το πρωι και μου ειπε οτι ακουσε πυρηνικους φυσικους να λενε στην ΤΒ οτι πρεπει το επομενο τριημερο να κλειστουμε μεσα με κλειστα παραθυρα και να μην ανοιξουμε καθολου για να ερθει και να φυγει το ραδιενεργο νεφος. Και οταν μετα ανοιξουμε οτι πιανουμε να πλενουμε χερια γιατι αλλιως θα μολυνθουμε. Ο αντρας μου δε μην πει κατι η μανα του αμεσως και εκεινος. Και του λεω ναι θα σκαψουμε ενα λαγουμι να μπουμε μεσα αλλα μην νομιζεις οτι θα εισαι ασφαλης. Θα σου κατεβει μεσα απο την γη στο νερο που θα πινεις.......!....ειδα και επαθα να βγουμε εξω σημερα. Δεν θα αντεχα πεθερα τοσο πολυ. Για λιγο θα παμε.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...