Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχ, το ξαναλέω, συγγνώμη. Άλλη φορά θα μπαίνω, έστω και για...τηλεγραφική ενημέρωση. Εσείς, όλα καλά? Χριστινάκι μου, πού είσαστε? Ποια γιορτάζει να ευχηθώ κι εγώ, η Ζώπυρον?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελίνα, περαστικά στο πατέρα σου!

όσο για το μποτέ, μπράβο!

αέρας ανανέωσης έχει πέσει στις ΑνΑλ?

αερικό, μήπως εμείς έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να κανονίσουμε καμιά κούρα?

υ.γ. όχι καλέ! πως σου ήρθε ότι γιορτάζω?

γειά σας κοριτσια αλλοπρόσαλλα. κατινάκι καλώς ήρθες.

χριστίνα πώς περνάτε; καλέ γιατί καβγαδίζεις;

Αγγελίνα, πού χάθηκες;

ζώπυρον, τί έχουμε; αδιαθεσίες ακούω. περαστικά στον ζώπυρο.

ελλ, μια χαρά σε ακούω. χαίρομαι.

ζήλεψα που γνωριστήκατε οι περισσότερες κ από κοντά.

εμείς πήγαμε Πλαταμώνα κ περάσαμε τέλεια.

η μικρή πήγε από το πρωί ως το απόγευμα στο χωριό με τους γονείς μου.

χρόνια πολλά!

Ποια άλλη ανανεώνεται, πλην εμού και της Νίτσας? Πώς της ήρθε της ευλογημένης να κάνει φυτικό πήλινγκ? Φυτικό ήταν ή κανα χημικό και την έκαψε? Και τι άλλο παίζει, γενικά? Έχω πολύυυυυ διάβασμα απόψε, κατά τα φαινόμενα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ποια άλλη ανανεώνεται, πλην εμού και της Νίτσας? Πώς της ήρθε της ευλογημένης να κάνει φυτικό πήλινγκ? Φυτικό ήταν ή κανα χημικό και την έκαψε? Και τι άλλο παίζει, γενικά? Έχω πολύυυυυ διάβασμα απόψε, κατά τα φαινόμενα!

εσείς οι δύο ανανεώνεστε (έλα μου ντε - πως της ήρθε της νίτσας να κάνει αυτή τη μακακία μια χαρά κοπέλα?) / οι υπόλοιπες (απ' ότι διαβάζω) είναι ήδη (όπως λέει και μια φίλη μου) κομπλέ - κουκλάρες δηλαδή εκ φυσικού:cool:!

καλησπέρα σεβούλα και χρόνια πολλά!

εσείς οι δύο ανανεώνεστε (έλα μου ντε - πως της ήρθε της νίτσας να κάνει αυτή τη μακακία μια χαρά κοπέλα?) / οι υπόλοιπες (απ' ότι διαβάζω) είναι ήδη (όπως λέει και μια φίλη μου) κομπλέ - κουκλάρες δηλαδή εκ φυσικού:cool:!

καλησπέρα σεβούλα και χρόνια πολλά!

Excuse me.....εγω δεν ειμαι. Μιλα για τις υπολοιπες.....απλα δεν εχω χρονο για ανανεωση. Φανταζεσαι να κανω νυχια με το κατσικι πανω μου. Νοσοκομειο θα με πατε.....

Αγγελινα να προσεχει ο μπαμπας σου...η μανα μου ειχε διαβητη 30 χρονια.....αλλα ποτε δεν προσεξε.

Θρακομακεδονες ειναι μια απο τις πιο ωραιες περιοχες της Αττικης. Αν δεν ηταν 30 χιλιομετρα απο το σπιτι μου θα πηγαινα καθε μερα.

Ζωπυρον και εμεις σκεφτηκαμε Αττικο αλλα η νονα δεν μπορει τοσο μακρια και εχουμε και την Θεια οποτε πηγε πισω αυτο. Ελπιζω να περασετε καλα.....

Μην ξεχασω (εντιτ.) .....γεια σου Σεβη!...

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ρε κορίτσια, ξέρετε τι μου είπε σήμερα ο μοναχογιός μου? κι ελικρινά, μια γυναίκα μέτρια είμαι!

"μαμά..., μυρίζεις ομορφιά..."

δάκρυα στα μάτια μου ήρθαν...

Ζωπυρον και εμεις σκεφτηκαμε Αττικο αλλα η νονα δεν μπορει τοσο μακρια και εχουμε και την Θεια οποτε πηγε πισω αυτο. Ελπιζω να περασετε καλα...

ο μικρός βήχει...

αν ξυπνήσουμε καλά, θα πάμε αύριο παραθαλάσσια μονοήμερη...

αν γυρίσουμε καλά, θα πάμε μεθαύριο αττικό...

όπως κατάλαβες φιλενάδα, πολλά αν...

Ζώπυρον, κι εμένα ο δικός μου όλο κατι τέτοια μου λέει. Πριν τον βάλω για ύπνο σήμερα επέμενε να παντρευτούμε, γιατί θα ζήσουμε εμείς καλά και οι άλλοι καλυτερα. :lol:

Κι εγώ, αντί να χαίρομαι, σφίγγεται η ψυχή μου...λέω, σαν θα έρθει η ώρα του για έρωτες, θα βρει καμιά της προκοπής ή θα πέσει σε καμια λάμια και θα έχουμε δράματα? Πολύ συναισθηματικό μου βγήκε αυτό το παιδί μου και φοβάμαι...

Έλλη μου, δεν είναι διαβητικός (ακόμα), αλλά δεν ακούει και κανέναν...μάλλιασε η γλώσσα μου τόσα χρόνια. Έχω δύο μπέμπηδες, κι έναν τον άντρα μου τρεις, να (ξανα)έχω και τον πατέρα μου, ε δε λέει μία.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Βήχει, ε? Γμτ. Εσύ καλά είσαι? Κάτι διάβαζα.

Ο δικός μου πού και πού φταρνίζεται. Τον ακούω και με πιάνει σύγκρυο, δεν έχει ούτε βδομάδα που τελείωσε η αντιβίωση. Θέλω από βδομάδα να τον πάω να δούμε αν έφυγε τελείως το υγρό και φοβάμαι. :-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

...Πολύ συναισθηματικό μου βγήκε αυτό το παιδί μου και φοβάμαι...QUOTE]

κι εγώ...

Βήχει, ε? Γμτ. Εσύ καλά είσαι? Κάτι διάβαζα.

Ο δικός μου πού και πού φταρνίζεται. Τον ακούω και με πιάνει σύγκρυο, δεν έχει ούτε βδομάδα που τελείωσε η αντιβίωση. Θέλω από βδομάδα να τον πάω να δούμε αν έφυγε τελείως το υγρό και φοβάμαι. :-(

ναι, βήχει γιατί ξεσάλωσε στην κυριολεξία σήμερα και ίδρωσε πολύ! είδωμεν! ελπίζω και σας να μην είναι τίποτα!

έντιτ : μου έκλεισαν τελικά ραντεβού με ανοσιολόγο - τον Ιούνιο...

ρε κορίτσια, ξέρετε τι μου είπε σήμερα ο μοναχογιός μου? κι ελικρινά, μια γυναίκα μέτρια είμαι!

εγώ θα κατουριόμουν.......;)

Ζώπυρον, κι εμένα ο δικός μου όλο κατι τέτοια μου λέει. Πριν τον βάλω για ύπνο σήμερα επέμενε να παντρευτούμε, γιατί θα ζήσουμε εμείς καλά και οι άλλοι καλυτερα. :lol:

Κι εγώ, αντί να χαίρομαι, σφίγγεται η ψυχή μου...λέω, σαν θα έρθει η ώρα του για έρωτες, θα βρει καμιά της προκοπής ή θα πέσει σε καμια λάμια και θα έχουμε δράματα? Πολύ συναισθηματικό μου βγήκε αυτό το παιδί μου και φοβάμαι...

:lol::lol:κ:confused: ωραία πεθερά.......

Ο γαμπρος μου ε?......λουλουδι μου, μπραβο του.......:-)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...