Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μολις επεσε για νανι η μικρη. Κικη μου τα προβληματα δεν εξαφανιστηκαν απλα προς στιγμην λεω 'δεν θα μας θαψεις κουφαλα νεκροθαφτη'.....μην νομιζεις προσωρινο ειναι..θα επανελθω στην κλασσικα 'μαυρη' διαθεση μου. Εσυ εισαι καλα? Φουλ ΣΚ το ακουω και το δικο σου.

Ζωπυρον περαστικα κοπελα μου ευχομαι.......και ουτε και εγω σκεφτομαι για δευτερο. Θα ημουν ψυχασθενης αν το σκεφτομουν με τα χαλια μας......Απουσιες εχουμε λογω 3ημερου. Καλα κανουν......εγω παντως λαπτοπ στην παραλια ΔΕΝ παιρνω που να με πυροβολεις.....θα με χασετε στις διακοπες και αν με ξεχασετε αντε καλη καρδια. Θα με ξαναθυμηθητε οταν γυρισω .....:P

Χριστινα αν με διαβαζεις δωσε φιλακια στην Κωνσταντινα! Ρωταγε σημερα η δικα μου 'που ειναι η Κωστινα?' οταν ειχαμε παει με τα ξαδερφακια στην παιδικη ;) Ελπιζω να περνατε καλα. Φιλακια.....

Παω να ασχοληθω σημερα με τα χομπι μου....τα χιλιοπαρατημενα. θα μπαινω ανα φασεις.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Καλωσήρθαν τα νέα μέλη!

Κική σου απάντησα! Η Σοφία έχει μια μυστήρια ευκοιλιότητα, δεν καταλαβαίνω αν είναι γαστρεντερίτιδα, κρύωσε η κοιλιά της ή φταίνε τα δόντια, γιατί μου ζητάει να της τρίβω τα ούλα!

Εννοειτε το επομενο ΣΚ αν δεν ειμαστε αρρωστοι (μακρια μας) θα βρεθουμε στον Εθνικο Χριστινα. Φαιη μιλησα με νονα και ειπαμε για αυριο γιατι μεθαυριο θα παμε στην θεια μου στην Παρνηθα εκδρομουλα

Α θα έρθεις στα μέρη μου...;)

Κορίτσια καλώς σας βρήκα με κάποιες γνωρίζομαστε απο τις ιντερνετικές αγορές, με την Palladin κανα δυο φορές για το θηλασμό..

τις υπόλοιπες ελπίζω να γνωριστούμε!

Κατερίνα που στην Κρήτη είσαι..είναι η οικογένεια μου όλη εκεί και έχω αδυναμία...πέρασα τα 6 καλύτερα χρόνια κάτω. Φιλιά στην Κρήτη που μου λείπει πολυ!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Α θα έρθεις στα μέρη μου...;)

Κορίτσια καλώς σας βρήκα με κάποιες γνωρίζομαστε απο τις ιντερνετικές αγορές, με την Palladin κανα δυο φορές για το θηλασμό..

τις υπόλοιπες ελπίζω να γνωριστούμε!

Κατερίνα που στην Κρήτη είσαι..είναι η οικογένεια μου όλη εκεί και έχω αδυναμία...πέρασα τα 6 καλύτερα χρόνια κάτω. Φιλιά στην Κρήτη που μου λείπει πολυ!

Θρακομακεδονες εισαι?.......γεια σου Παλλαντιν.......:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες!

ωραία μέρα σήμερα!χορτάσαμε ήλιο και βόλτες !:D:D:D

κατινάκι μένω νότια νομού ηρακλείου λίγο έξω απο τυμπάκι αν ξέρεις.

ξερω...οι συγγενεις μου ειναι Ηρακλειο κέντρο. Μου λείπει πολύ εχω πολύ αγαπημένα πρόσωπα κάτω.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε και σε λιγο παω κι εγω. Εαν δεν ειχα το κινητο που μπαινει στο νετ σιγα μην εμπαινα. Ειμαι χρονια εθισμενη αλλα οταν φευγουμε δεν μου λειπει. απο τα καστανα μου εσπασε σφραγισμα και δευτερα πρωι πρωι πρεπει να κλεισω οδοντιατρο. Με τον καλο μου ριξαμε ηδη ενα μινι καυγαδακι θα δειξει πως θα γυρισουμε. Αυτο με εκνευριζει με τη συνυπαρξη οτι τα νευρα τα βγαζουμε μεταξυ μας. σας ξαναφιλω και σας καληνυχτω

Σόρρυ ρε κορίτσια, αλλά μπήκε ο πατέρας μου νοσοκομείο και τρέχαμε. Δεν ήταν τίποτα τελικά, λίγο ανεβασμένο το ζάχαρο, αλλά είναι πολύ υποχόνδριος και με το που ζαλίστηκε, καλεσε ασθενοφόρο.:shock:

Χθες πήγα για μποτέ, έκανα μασάζ-καθαρισμό προσώπου-μανικιούρ. Ας είναι καλά η μανούλα μου που κάθεται με τα μωρά, για να γυρνοβολάω. Και σήμερα ήμασταν όλη μέρα έξω και το απόγευμα στους Χαιρετισμούς. Όλα καλά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

......εγω παντως λαπτοπ στην παραλια ΔΕΝ παιρνω που να με πυροβολεις.....θα με χασετε στις διακοπες και αν με ξεχασετε αντε καλη καρδια. Θα με ξαναθυμηθητε οταν γυρισω .....:P.....
...Εαν δεν ειχα το κινητο που μπαινει στο νετ σιγα μην εμπαινα. Ειμαι χρονια εθισμενη αλλα οταν φευγουμε δεν μου λειπει... Με τον καλο μου ριξαμε ηδη ενα μινι καυγαδακι θα δειξει πως θα γυρισουμε. Αυτο με εκνευριζει με τη συνυπαρξη οτι τα νευρα τα βγαζουμε μεταξυ μας...

ρε κορίτσια μου, είμαι η τελευταία που θα χρησιμοποιήσει λαπτοπ στις διακοπές και δη στη θάλασσα:shock:! ΄

αλλά στο μέρος των "διακοπών" που συνυπάρχω με την... ευρύτερη οικογένεια... ε, ναι... νομίζω πως θα χρειαστώ υποστήριξη... ούτως ή άλλως (και μιλάω για συγκεκριμένες μέρες) για να την βγάλω καθαρή, το κινητό μου παίρνει φωτιά...

αερικό, τα ξέρω καλά αυτά της "συνύπαρξης"... καλό σου βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...