Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα σε ολες!! Να χαιρεστε οσους εχετε και τις καλυτερες ευχες σε οσες εορταζουν!! :D Σας διαβαζω ποση ωρα! Εχθες δεν μπηκα να καληνυχτισω, επεσα ξερη!

Καταρχην να πω κι εγω πως περασα πολυ ομορφα στο αερικοσπιτο και πως χαρηκα πολυ που σας ειδα ολες!! :D

Σημερα μας πλακωσε το παπλωμα! Βασικα η Μαρια σηκωθηκε στις 7 παρα αλλα την ξαναεβαλα στο κρεβατι της.. Ξανασηκωθηκε αλλη μια την ωρα που εφευγε ο πατερας της για δουλεια στις 7 και τεταρτο, την ξαναεβαλε κι εκεινος πισω, οποτε ειδε και αποειδε το παιδακι μου και κοιμηθηκε μεχρι τις 10:20 που μας ξυπνησε το τηλ.!!! Σε λιγο θα φαμε φρουτοκρεμα και θα παμε κουνιες! Εχει πολυ ωραιο καιρο!

Ζουπυ που εισαι? Περιμενουμε νεα σου!

Μαρκοπουλινα και Αερικο καλα να περασετε!

Angicat και katinaki καλως ορισατε!

Ευχομαι σε ολες να περασετε τελεια ο,τι κι αν κανετε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σωστά Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Σήμερα είμαι χαρούμενη πρώτη φορά απο τότε που γέννησα θα αφήσω το παιδί απο το πρωί μέχρι το βράδυ και θα διασκεδάσω με φίλους...4 μέρες ξυπνάω για αντληση για να γίνει αυτό!

Ευχομαι να μην πάθω κρίση και να τρέχω πίσω στο παιδί...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημεραααααα, ποιες εμειναν......?....Φαιη εσυ εισαι εδω?, καλως ορισαν και οι καινουργιες. Εμεις πηγαμε νονα να δουμε ξαδερφακια σημερα (εχει λαλισει ποσες μερες εξω ειμαστε συνεχεια, και μεσα δεν θελει να μπει).....και καταληξαμε ο αντρας μου να ειναι με την μικρη, εγω πισω απο το ενα διδυμακι, η νονα πισω απο το αλλο και ειπαμε μετρημενες 5 κουβεντες μεταξυ μας......κατα τα αλλα μαμω. Υπεροχος καιρος κλπ. Ολο το ΣΚ εκδρομουλες θα την εχω μιας και μενουμε εδω.....τι κανετε κατα τα αλλα?.....Χριστινα και Μαρκοπουλακι θα μας λειψετε!......Φιλακια.....

ΥΓ: Μην το ξεχασω. Ρωταω την μικρη το πρωι που θες να παμε? Ματινα και Στελλα ή Κωνσταντινα (Κορη σου Χριστινα). Και μου λεει χωρις δευτερη σκεψη Κωνσταντινα......χεχε

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σωστά Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Σήμερα είμαι χαρούμενη πρώτη φορά απο τότε που γέννησα θα αφήσω το παιδί απο το πρωί μέχρι το βράδυ και θα διασκεδάσω με φίλους...4 μέρες ξυπνάω για αντληση για να γίνει αυτό!

Ευχομαι να μην πάθω κρίση και να τρέχω πίσω στο παιδί...

Και καλα το αφηνεις, εμενα κοντευει 2.5 και δεν την εχω αφησει ποτε.....:shock::shock::shock:

καλημέρα σε όλες!

επιτέλους έδω έχει τέλεια μέρα και σε λίγο θα πάμε βολτούλα στη θάλασσα!

το πρωί , μόλις έφαγε ο μικρός τη φρουτόκρεμα, είπαμε να κατέβουμε στην παρέλαση αλλά .. όταν πήγαμε ειχε ήδη τελειώσει!

κάτσαμε όμως για ένα ωραιότατο καφέ με φίλους και τα είπαμε.μια χαρα!

α!χρόνια πολλα σε όσες/όσους γιορτάζουν!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!

επιτέλους έδω έχει τέλεια μέρα και σε λίγο θα πάμε βολτούλα στη θάλασσα!

το πρωί , μόλις έφαγε ο μικρός τη φρουτόκρεμα, είπαμε να κατέβουμε στην παρέλαση αλλά .. όταν πήγαμε ειχε ήδη τελειώσει!

κάτσαμε όμως για ένα ωραιότατο καφέ με φίλους και τα είπαμε.μια χαρα!

α!χρόνια πολλα σε όσες/όσους γιορτάζουν!

Εμεις προσπαθουσαμε να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ τις παρελασεις και πεσαμε πανω σε 2......:rolleyes::rolleyes: Γεια σου Κρητη....φευγω παω νανι....

Να 'μαστε παλι..

Μολις την εβαλα για υπνο αφου φαγαμε το αυγο.. Ρε 'σεις περιμενα να εχει ποοοολυυ κοσμο στις κουνιες (μιας και την ωρα που πηγαμε ειχανε τελειωσει οι παρελασεις κλπ) αλλα τζιφος.. Εμεις και αλλα δυο παιδακια ημασταν! Καλα περασαμε, με τη μια μαμα ειμαστε και γειτονισσες, οποτε πιασαμε το μπιρι - μπιρι οση ωρα επαιζαν τα πιτσιρικια και περασε ευχαριστα η ωρα!

Το Μαρακι με το που ανοιξαμε την πορτα του σπιτιου απαιτησε "αγο" (=αυγο) :cool: Το κατασπαραξε και τωρα την παιρνει ο Μορφεας!

Ευτυχως μας μαγειρεψε η μανα μου σημερα γιατι αν περιμενες απο εμενα... :rolleyes: Τωρα σχολασε ο Βασ. και παει να τα φερει!

Αντε λογοδιαρροια με επιασε!

Ελλ κι εμεις λεγαμε "δεν θα κανουμε τιποτα - δεν θα κανουμε τιποτα" και ολο και κατι προκυπτει! Παντως μεσα δεν θα κατσουμε, το μονο σιγουρο! ;)

gM4vp2.png

Ελλ πολύ χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε! είστε κούκλες και οι δυο!

Και εμεις το ιδιο κουκλα μου, και ανταποδιδω. Η κορη σου ειναι το κατι αλλο, και εσυ δεν πας πισω....πολυ μοντερνα μαμα!....εμεις παντως ή αυριο ή μεθαυριο θα παμε ΜΕ την νονα μας και τα διδυμα στον Εθνικο το πρωι. Οποιος πιστος ας προσελθει......(ζωπυρον ακους και εσυ?).....που ειναι η λεγαμενη κυρια? Ειχε και ανακατωσουρες? Ειναι καλα?

καλησπέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα! έχουμε και εορτάζουσες στη παρέα?:confused:

καταρχήν, χθες το βράδυ με πέταξε η σύνδεση έξω κι όσο κι αν προσπάθησα να ξαναμπώ, τζίφος! ήμουνα και ντεφορμέ, έτσι τόκοψα στον ύπνο!:cool:

σήμερα το πρωί, αποφάσισα να πάμε εκκλησία αλλά μέχρι να συνεννοηθούμε και να φτάσουμε... είχαν μοιράσει και το αντίδωρο! :shock: εκνευρίστηκα πολύ αλλά μετά μου πέρασε και πήγαμε παρέλαση όπου ο μικρός το καταευχαριστήθηκε!

συναντήσαμε τυχαία και μια συμμαθήτριά του και κάτσαμε όλοι μαζί σε μια τεράστια πλατεία, τα παιδιά ξεσάλωσαν κι εμείς ψηθήκαμε από τον ήλιο! τι φανταστική μέρα βρε κορίτσια, τι Ελληνική - ανοιξιάτικη - φωτεινή μέρα ήταν αυτή!:D

μετά πήγαμε για φαγητό έξω, η ζωπυρο-οικογένεια!

τώρα έχουμε επιστρέψει, οι άντρες ήδη έχουν αποκοιμηθεί, θα την πέσω κι εγώ για λίγο...:rolleyes:

ελλ μου, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον (οι υπόλοιπες κόψτε τις αηδίες περί εγκυμοσύνης):mrgreen:! είμαι κάπως καλύτερα αλλά όχι καλά - το στομάχι μου συνεχίζει να είναι ευαίσθητο κι "ανακατωμένο", ίσως να περνάω και καμιά ελαφριά γαστρεντερίτιδα στο πόδι, σε συνδυασμό με κούραση... ναι, νοιώθω πολύ κουρασμένη...

για εθνικό κήπο δεν ξέρω - από το πουθενά, προέκυψαν διάφορα για τις επόμενες δύο μέρες : αύριο, κοντινή μονοήμερη εκδρομή σε θάλασσα, με φιλικό ζευγάρι και μεθαύριο, πρόσκληση από φίλη του γυιού μου για αττικό πάρκο - βέβαια, όλα αυτά ΑΝ είμαστε καλά...

και οι (πολλές) δουλειές στο σπίτι να περιμένουν...:oops:

όμως τώρα που ανοίγει ο καιρός, πιστεύω πως θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντηθούμε!

υ.γ. ~ άμυαλη νίτσα, στα είπα και χθες... τι ήθελες τα φυτικά πίλινκ νέο κι όμορφο κορίτσι? κάνε λίγο υπομονή, θα περάσει... ααχ, ααχ! θα σε μαλώσω!

~ ξαναρωτάω, η αγγελίνα που είναι??

Διαφημίσεις

Ελλ εκτος απροοπτου ειμαστε κι εμεις μεσα για εθνικο κηπο! Αλλα please μην με πας κοντα στις παπιες την προηγουμενη φορα φρικαρα και εγω και η μικρη γιατι τις περιμεναμε κομματακι πιο μικρες, αυτες ειναι ολοκληρα θηρια.. Καλα καταλαβες, χεστηκαμε πανω μας απο το φοβο μας και εγω και η Μαρια!!! :lol:

Θυμισε το μου παλι οταν ερθει η μερα που θα πατε! ;)

Ετοιμαζομαστε για παιδοτοποοοοοοο!!! :D:D:D

gM4vp2.png

Καλησπερα. γραφω απο το κινητο. παναργη η συνδεση. μολις αναψαμε τζακι για εφε. η μικρη ειναι κατενθουσιασμενη που ηρθαμε. τελεια μερα σημερα. θα σας διαβαζω γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο το γραψιμο απο το κινητο. ζουπυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα. ελλη το εππομενο σκ παμε παρεα. φαιη εμεις θα μιλησουμε. μακια σε ολες.

Καλησπερα. γραφω απο το κινητο. παναργη η συνδεση. μολις αναψαμε τζακι για εφε. η μικρη ειναι κατενθουσιασμενη που ηρθαμε. τελεια μερα σημερα. θα σας διαβαζω γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο το γραψιμο απο το κινητο. ζουπυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα. ελλη το εππομενο σκ παμε παρεα. φαιη εμεις θα μιλησουμε. μακια σε ολες.

Εννοειτε το επομενο ΣΚ αν δεν ειμαστε αρρωστοι (μακρια μας) θα βρεθουμε στον Εθνικο Χριστινα. Φαιη μιλησα με νονα και ειπαμε για αυριο γιατι μεθαυριο θα παμε στην θεια μου στην Παρνηθα εκδρομουλα. Αν μπορεις θα χαρουμε να ερθεις. Θα γνωρισεις και την Ματινα και την Στελλα τα διδυμακια! Αλλα θα ειμαστε νωρις εμεις. Απο 10 γιατι τα διδυμα νυσταζουν κατα της 12 να μπορει να τα παρει η μαμα και να φυγει. Θα κατεβουν με μανουρα μεγαλη. Με ταξι με την πεθερα της.....οποτε αυτες θα φυγουν νωρις κατα της 12. Εμεις συνηθως οταν παμε Εθνικο ΔΕΝ κοιμομαστε μεσημερι το παμε σερι γιατι νωριτερα απο της 1 - 1.5 δεν φευγει απο εκει.....σου στελνω πμ με το κιν. να μιλησουμε.......

Αλό!!!!!!!

Έχουμε εορτάζουσες στην παρέα?

Εμείς μόλις γυρίσαμε από Μάμα. Ξεπατώθηκε ο γιος μου από την κούραση, το ίδιο κι εμείς!

Τώρα θα τον ετοιμάσουμε για νάνι, και αν δεν έρθουν οι κουμπάροι μας, θα την αράξουμε να δούμε Νo Ordinary Family.

Αύριο το πρωί ο άντρας μου θα πάει να βοηθήσει την άλλη μου κουμπάρα στην μετακόμιση (ναι, σαν τους Κύπριους, έχουμε πολλούς κουμπάρους, και σαν την Αγγελίνα:D) Και Κυριακή έχουμε γενέθλια ξαδέρφου σε παιδότοπο το πρωί, και μέσα στο ΣΚ παιδότοπο.

Σε αυτόν που σου έλεγα καλαμαράκι, μας παρακαλάνε να πάμε, ακόμη και φίλοι του άντρα μου από δυτικά!Μήπως να ζητήσω ποσοστά?:tongue:

Καλοσωρίζω τις καινούριες στην παρέα!Σας φιλώ γλυκά!

Ζόπυ, δε σκέφτεσαι για δεύτερο? Ελλ, μια χαρά σε ακούω, με ανεβασμένη διάθεση!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλησπερα. γραφω απο το κινητο. παναργη η συνδεση. μολις αναψαμε τζακι για εφε. η μικρη ειναι κατενθουσιασμενη που ηρθαμε. τελεια μερα σημερα...

να περάσετε υπέροχα σκάρλετ! ήμουν σίγουρη πως δεν θ' άντεχες μακριά μας:mrgreen:! χαχαχαχαχα, να δω τι θα κάνουμε στις καλοκαιρινές διακοπές γμ τον εθισμό μου μέσα!:roll: εαν με κάνετε να πάρω λαπτοπ μαζί, ε τι να πω τότε:shock:!

Αλό!!!!!!!

Ζόπυ, δε σκέφτεσαι για δεύτερο?

όχι κικίτσα μου, λυπάμαι που το λέω έτσι στεγνά αλλά όχι...

εγώ τώρα πάω να τους φτιάξω τηγανίτες...

και θα δούμε αν θα κάνουμε τις προγραμματισμένες εκδρομές γιατί το ζωπυρόπαιδο ξύπνησε βήχοντας:confused: και το περίεργο είναι πως κι ο ζώπυρος (τέρας υγείας:evil:) παραπονιέται για τον λαιμό του:shock:!

θα μπω μετά για καληνύχτες, αν μ' αφήσει η σύνδεση γιατί πάλι σέρνεται:?:

πολλές απουσίες δεν έχουμε σήμερα εδώ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...