Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Χρονια πολλα στην εορταζουσα! Που εισαι καλε??????? :D

7,15? τι τελεια που περνας!!!!!!!! εμενα σημερα ξυπνησε 6,30 και μονο που δεν εχω κανει παρτυ ακομα! :rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες..πως περάσατε???

εγώ είμαι ακόμη πιο χάλια σήμερα, μαύρισε η μούρη μυο κι άρχισα να σταφιδιάζω! κι έχει τόσο ωραία μέρα.. κλαψ κλαψ

Διαφημίσεις

τον τελειο καιρο! επιτελους! ηλιο και ζεστη! περιμενω να ξυπνησει το μικρο, να φαει τα φρουτα του και να παμε στις κουνιες....τι καλα! θα ερθει και ο ξαδερφουλης μας!

Διαφημίσεις

τον τελειο καιρο! επιτελους! ηλιο και ζεστη! περιμενω να ξυπνησει το μικρο, να φαει τα φρουτα του και να παμε στις κουνιες....τι καλα! θα ερθει και ο ξαδερφουλης μας!

ζηλεύωωωωωωωω!!!

Εγώ δεν μπορώ να ξεμυτίσω ρούπι κι όχι τίποτα άλλο λυπάμαι τα κακόμοιρα τα παιδάκια μου...Τα μάγουλα μου είναι πρησμένα, μαυρίσανε κι έκανα κρούστα στη μούρη μου! δεν το ξανακάνω ποτέ!:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...