Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χωρίς πλάκα, στο κολυμβητήριο είναι μια κοπέλα, που επειδή θηλάζει το πρώτο της και δεν της ήρθε καθόλου περίοδος, πήγε για τεστ παπ 9 μήνες μετά την γέννα και της είπε ο γυναικολόγος ότι ... είναι μαλλον αγόρι!

να τα να τα! :D εγώ σταμάτησα το θηλασμό πριν από λίγες μέρες. Περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμη. Οι επαφές τον τελευταίο καιρό είναι αραιές (τι λέγαμε; :D), αλλά βλέπω κάτι περίεργα, όπως στην εγκυμοσύνη, π.χ. πολλά σπυράκια. Σήμερα το πρωί μου μύριζε αγγούρι :D γενικά μου φαίνονται πιο έντονες οι μυρωδιές. Έχω κάνει δύο τεστ (απόγευμα τα έκανα και τα δύο) αλλά βγήκαν αρνητικά, οπότε το θεωρώ πολύ χλωμό για εγκυμοσύνη η αλήθεια είναι, αλλά τι μπορεί να συμβαίνει; βασικά θέλω να μου έρθει σύντομα να βάλω μπρος για δεύτερο, αλλά τίποτα. Τι να γίνεται με αυτές τις παλιορμόνες;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

Καταρχην να πω οτι χαρηκα πολυ με τα καλα νεα της Μαρκοπολο!!Μπραβο που ολα πηγαν κατευχην

Κατα δευτερον..ευχομαι σε ολες να περασετε ενα υπεροχο 3ημερο οπου κι αν βρεθειτε!!

Με το μετρο η σκορδαλια αυριο!!

Φιλια πολλα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια....

Με ξυπνησε ο μπεμπης και εγώ εχασα τον ύπνο μου και ηρθα να πω μια καλημέρα....Ευχομαι καλο τριημερο...Σημερα γιορτάζει ο συζηξ μου.....κοιμάτε ακόμα χιχιιχιχιιχ....

Σας φιλώ όλες..μακια μακια

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα!!!!!!!

Ναι, ζηλεύω που συναντηθήκατε όλες Αθήνα. Πως το λέει το Αερκό? :moutrakia:

Αλλά, ήπιαμε κι εμείς καφέ Θεσσαλονίκη με το καλαμαράκι. Ζούλια Ζούλια. Παλ, την άλλη φορά κι οι τρεις!

Στέλλα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για το χωράφι, τον κοσμοπολίτικο Άη Μάμα! Θα σας δω αύριο.

Παλ, αν θέλετε, καλώς να ορίσετε:D Θα σου στείλω πμ το τηλ μου! Όχι μόνο για σήμερα, μην πιέζεσαι, αλλά για όποτε για καφέ!:D

Κίνκα μακάρι να κάνεις και το 2ο. Να ξέρεις πάντως, ότι με τόσο μικρή διαφορά, είναι μερικές φορές ολίγον μανίκι!

Αυτά. Φιλιά πολλά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...