Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χωρίς πλάκα, στο κολυμβητήριο είναι μια κοπέλα, που επειδή θηλάζει το πρώτο της και δεν της ήρθε καθόλου περίοδος, πήγε για τεστ παπ 9 μήνες μετά την γέννα και της είπε ο γυναικολόγος ότι ... είναι μαλλον αγόρι!

Διαφημίσεις

Βρε Κατερινακι μετα απο τοσους μηνες πως σου ηρθε??? Ζοριστηκες με τιποτα???

είχα ψιλοδύσκολη μέρα, βρήκα κι ένα ξεχασμένο πακέτο σ'ενα συρτάρι ε, δε θέλει και πολύ!θα προσπαθήσω πάντως να μην καπνίζω πολλά.

πάντως το καταφχαριστήθηκα το άτιμο!

είχα ψιλοδύσκολη μέρα, βρήκα κι ένα ξεχασμένο πακέτο σ'ενα συρτάρι ε, δε θέλει και πολύ!θα προσπαθήσω πάντως να μην καπνίζω πολλά.

πάντως το καταφχαριστήθηκα το άτιμο!

Κι εγώ έχω να καπνίσω από την εγκυμοσύνη μου και με το ζόρι κρατιέμαι ευτυχώς βοηθάει η γαλουχία και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι επειδη την εχω πατησει πολλες φορες ετσι ξαναρχιζεις με το ενα και αμεσα γινονται πολλα. Αλλα αμα το γουσταρε η ψυχη σου χαλαλι σου!!!!!!!!!

αν το γούσταρε λέει?απόλαυσηηη!

:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...