Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αποτελέσματα δεν βλέπω όμως... να επαναλάβω λες?:rolleyes:

Δεν υπάρχει ούτε ένα φάρμακο που να δρα με μία δόση άπαξ! Εννοείται!

Οκ για να είμαι ακριβής... δεν υπάρχουν πολλά φάρμακα τέτοιας δράσης :lol: υπάρχουν όμως μερικά!

που να φας τη γλώσσα σου!

και γιατί να φάει αυτή τη γλώσσα της ρε;

1. Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να κάνεις δεύτερο... κατά λάθος :P

2. Αν την φάει δηλαδή θα είναι σαν το χάπι της επόμενης μέρας; :P

Δεν ξερω πειτε με περιεργη αλλα και πραγματικα να περνουσε κριση ερωτικη ο γαμος μου με τιποτα δεν θα σκεφτομουν να χωρισω η να απατησω. Αν τον αλλον τον αγαπας μονο οταν ολα λειτουργουν τελεια τοτε σιγουρα δεν τον αγαπας.

πολύ σωστή.

ζοπ χωρίς πλάκα, έχεις καθόλου καθυστέρηση;

Διαφημίσεις

καλα...βαρεθηκα....η συζητηση ειναι αυτου του επιπεδου "τωρα το μ....ι το βρισκεις στο πιατο σερβιρισμενο και τζαμπα!!!!!!!!"

χαχαχαχα ακριβώς! μετά από αυτό, αναπαύω την κάσα μου!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κόρες σβήνω το τελευταίο τσιγαράκι της μέρας και σας αφηνω :)

Επειδή το πρωί δεν είμαι σίγουρη ότι θα έχω χρόνο να σας χαιρετήσω σας φιλώ σταυρωτά όλες για το τριήμερο :) Θα τα πούμε Κυριακή βράδυ :D

Να περάσετε όμορφα :D

Κόρες σβήνω το τελευταίο τσιγαράκι της μέρας και σας αφηνω :)

Επειδή το πρωί δεν είμαι σίγουρη ότι θα έχω χρόνο να σας χαιρετήσω σας φιλώ σταυρωτά όλες για το τριήμερο :) Θα τα πούμε Κυριακή βράδυ :D

Να περάσετε όμορφα :D

Καλό τριήμερο, να περάσετε όμορφα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...