Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν ξέρω ρε φυστίκι... το να γράφω ότι ο άντρας μου π.χ. προτιμάει τις τσόντες από μένα ε... είναι κάπως... ή ότι τον απειλώ ότι θα πάω με τον άλλον (λες να διάβασε κι εκείνη για τον Λιάγκα; )

πραγματικα μου φαινεται πολυ σοβαρο το θεμα.... ανεξαρτητα απο τις κουλες απαντησεις.....

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γιατί? η έλλειψη σιδήρου προκαλεί ναυτία?:confused:

όχι, αλλά η εγκυμοσύνη προκαλεί και έλλειψη σιδήρου και ναυτία:D

τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως δεν έφταιγε ο λουκουμάς; μήπως θα κάνεις παρέα στην φίλη σου; ε; ε;

Ναι ως θέμα είναι σοβαρό... και γι΄αυτό δεν θα το έβαζα ποτέ σε αυτό το φόρουμ... θα το συζητούσα ίσως με τις φίλες μου κατ' ιδίαν...

Καλά τώρα που το σκέφτομαι... αν δεν είχα φίλες... μπορεί να έκανα και ένα δεύτερο νικ για να το συζητήσω :lol: :lol: :lol:

Βρε παραπονιαρα,σιγουρα δεν εισαι καρκινος??? Εγω θεωρησα οτι δεν προλαβες με το προγραμμα σου και δεν ρωτησα γιατι ειχες πει οτι ηταν δυσκολο.

ναι, είμαι πολύ παραπονιάρα!:cool: αλλά τα καρφιά δεν πήγαιναν για σένα...:cool: η επόμενη συνάντηση της φιλικής εταιρείας (για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών), θα είναι σπίτι σου? όχι καθημερινή, σε παρακαλώ!

Ζόπι, άμα είσαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτε άλλο :tongue: μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι... κι εγώ έχω γερό στομάχι γενικά, αλλά σε φάσεις αδυναμίας του οργανισμού μπορεί καμιά φορά να ψιλοδιαμαρτυρηθεί.

Ελλάδα λέω να μείνω κανένα μήνα περίπου, το δίλημμά μου είναι ότι από τη μία θέλω να μείνω αρκετά να δει ο άρρωστος father τη μικρή (2 φορές την έχει δει όλες κι όλες και είναι και το πρώτο του εγγόνι, ευτυχώς υπάρχει και το skype) αλλά από την άλλη δεν θέλω να αφήσω πάλι και τον καλό μου μόνο του και χώρια από τη μικρή, ήδη όταν το κάναμε έτσι όταν γεννήθηκε υποφέραμε και οι δύο. Τώρα θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα, αλλά σίγουρα θα είμαι καμιά 15αριά μέρες τουλάχιστον.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω πειτε με περιεργη αλλα και πραγματικα να περνουσε κριση ερωτικη ο γαμος μου με τιποτα δεν θα σκεφτομουν να χωρισω η να απατησω. Αν τον αλλον τον αγαπας μονο οταν ολα λειτουργουν τελεια τοτε σιγουρα δεν τον αγαπας.

Και οι λυσεις για ενα τετοιο προβλημα δεν βρισκονται στο νετ οτι συμβουλες και νασου δωσουν.

Καλά τώρα που το σκέφτομαι... αν δεν είχα φίλες... μπορεί να έκανα και ένα δεύτερο νικ για να το συζητήσω :lol: :lol: :lol:

καλα, με τις δικες μου................ θεε μου, τι λεει ο στομας μας!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Parents are the last people on earth who ought to have children

το θέμα είναι όντως σοβαρό, ο τρόπος τους μου έκανε τεράστια εντύπωση! Δεν ξέρω ρε γμτ, εγώ θα ένιωθα ότι εκθέτω και τον εαυτό μου και τον άλλο. Η μία κοπέλα μάλιστα λέει και φόρα παρτίδα ότι ο άντρας της έχει πολλά ψυχολογικά, γιατί τον κακοποιούσε η μάνα του μικρό, κι αυτή την περίοδο που δεν την ποτίζει είναι πολύ αγχωμένος, αλλά το περνάει στο ντούκου αυτό και λυσσάει για το σεχ. Δεν ξέρω, μου χτύπησε άσχημα...

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! αν και νομίζω πως - τουλάχιστον - ένα δυο άτομα σ' αυτό το θέμα, κάνουν απλά χαβαλέ...

Εύγε φιλενάδα :D

αποτελέσματα δεν βλέπω όμως... να επαναλάβω λες?:rolleyes:

όχι, αλλά η εγκυμοσύνη προκαλεί και έλλειψη σιδήρου και ναυτία:D

τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως δεν έφταιγε ο λουκουμάς; μήπως θα κάνεις παρέα στην φίλη σου; ε; ε;

που να φας τη γλώσσα σου!

ε αυτό το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό! Φυσικά και θα μιλήσουμε και γι' αυτό από κοντά όμως! (και χωρίς κασετόφωνα!)

Οκ καλό το νετ για ψυχοθεραπεία αλλά δεν θα βγάλεις και τα άπλυτα του κρεβατιού σου στη δημοσιότητα... ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζιε και τι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...