Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι δεν είσαι η μόνη... για το μόνο πράγμα (ίσως) που δεν θα μίλαγα ποτέ στο ιντερνετ όσο χάλια και αν ήταν τα πράγματα... θα ήταν η σεξουαλική μου ζωή!

1) μαρκοπουλεητορρρρρρρρρρρρρ!!! πηρες αποτελεσματα?? ολα καλα??? :P:p:p:p αη μαρη, μονο να μας κοψοχολιαζεις ξερεις :evil::evil:

2) ρε χαμενα κορμια... εγω γιατι δεν ημουν μαζι σας σημερα που βρεθηκατε στο αερικοσπιτο??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????!!!!!!!!!!!!!!!! δε θα ερχομουν με τη χεσμενη ζακετα ρε, θα φοραγα μπουφαν... :cool:

3) η μαρκοπουλ... δεν ειναι σπαστικα ομορφη? :evil::evil::evil::evil:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Όλα κι όλα... το είπα ότι η ζούπη δεν θα έρθει και ότι έχει πυρετό :moutra:

Ναι σου απαντάω με την ίδια ερώτηση :P να διαλέξω όπλο;

Διαφημίσεις

Όχι δεν είσαι η μόνη... για το μόνο πράγμα (ίσως) που δεν θα μίλαγα ποτέ στο ιντερνετ όσο χάλια και αν ήταν τα πράγματα... θα ήταν η σεξουαλική μου ζωή!

οκ, ουτε εγω ισως... αλλα δεν ειναι ξεφτιλα σαν θεμα... ειναι πολυ σοβαρο

γενικά το θέμα συζήτησης είναι ότι μετά από τη γέννα δεν παίζει σεχ. Ε μιλάμε, εκτός του ότι είναι ξεφτίλα κατ' εμέ να διαλαλείς στον κόσμο ότι είσαι α....νέραστη :tongue: αν δεις τι πράγματα λέγονται! Η μία είπε στον άντρα της ότι είναι ανίκανος κι αδερφή (και μετά από αυτό περιμένει να την πλησιάσει). Η άλλη συζητάει ότι ο άντρας της δεν την ποτίζει αυτή μεν, αλλά κάθεται και βλέπει βιντεάκια ανάλογου περιεχομένου στον υπολογιστή. Η άλλη λέει είδε ένα ΡΕΟ με φαντάρους και λίγωσε. Οι περισσότερες συμβουλεύουν να τον κερατώσει για να βρει την υγειά της. Η άλλη συμβουλεύει να φροντίσουν να τις πιάσει ο άντρας επ' αυτοφώρω να ικανοποιούνται δια χειρός Βαράγκη. :shock::shock::shock::shock: Έχω μείνει!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

2) ρε χαμενα κορμια... εγω γιατι δεν ημουν μαζι σας σημερα που βρεθηκατε στο αερικοσπιτο??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????!!!!!!!!!!!!!!!! δε θα ερχομουν με τη χεσμενη ζακετα ρε, θα φοραγα μπουφαν... :cool:

3) η μαρκοπουλ... δεν ειναι σπαστικα ομορφη? :evil::evil::evil::evil:

2) Γιατί εσύ θα είσαι στη συνάντηση δίχρονα :P

3) Είναι το σκασμένο είναι!

γενικά το θέμα συζήτησης είναι ότι μετά από τη γέννα δεν παίζει σεχ. Ε μιλάμε, εκτός του ότι είναι ξεφτίλα κατ' εμέ να διαλαλείς στον κόσμο ότι είσαι α....νέραστη :tongue: αν δεις τι πράγματα λέγονται! Η μία είπε στον άντρα της ότι είναι ανίκανος κι αδερφή (και μετά από αυτό περιμένει να την πλησιάσει). Η άλλη συζητάει ότι ο άντρας της δεν την ποτίζει αυτή μεν, αλλά κάθεται και βλέπει βιντεάκια ανάλογου περιεχομένου στον υπολογιστή. Η άλλη λέει είδε ένα ΡΕΟ με φαντάρους και λίγωσε. Οι περισσότερες συμβουλεύουν να τον κερατώσει για να βρει την υγειά της. Η άλλη συμβουλεύει να φροντίσουν να τις πιάσει ο άντρας επ' αυτοφώρω να ικανοποιούνται δια χειρός Βαράγκη. :shock::shock::shock::shock: Έχω μείνει!

δεν τα εχω διαβασει... τις απαντησεις εννοω..... βαριεμαι λιγο :tongue:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ρε φυστίκι... το να γράφω ότι ο άντρας μου π.χ. προτιμάει τις τσόντες από μένα ε... είναι κάπως... ή ότι τον απειλώ ότι θα πάω με τον άλλον (λες να διάβασε κι εκείνη για τον Λιάγκα; )

Δεν θα ειχα ερθει ακομα Αερικακι γιατι δεν το ακουσα.

Φυστικι εχεις δικιο και εσυ ελειπες πραγματικα αλλα θα επανορθωσουμε συντομα!!!!!

Φυς εγραψα το πρωι εδω για τα αποτελεσματα και ολη την ημερα ετρεχα, σορρυ φιλαρακι που δεν ενημερωσα....

Οσο για την ομορφια αη μωρη θα νομιζουν οτι ειμαι η Καγια ετσι οπως με περιγραφεις συνεχεια...

Α οκ... ευτυχώς δεν το έχω διαβάσει όλο! :lol:

ζοπι, μήπως είναι ακόμη το στομάχι σου ευαίσθητο μετά από τον περιβόητο λουκουμά; Συν η κούραση που είπες ότι είχες τις τελευταίες μέρες, μήπως σε χτυπάει εκεί;

δεν ξέρω βρε ζουζού μου - μπορεί! και να σκεφτείς ότι το στομάχι μου μ΄έχει πονέσει 2-3 φορές σε όλη μου την ζωή - είναι ίσως το μοναδικό μου όργανο που λειτουργεί (λειτουργούσε) άψογα! πάντως νοιώθω ψιλοχάλια... κι ας ακολούθησα και την αερικοσυμβουλή...:rolleyes:

πόσο θα μείνεις Ελλάδα?

το θέμα είναι όντως σοβαρό, ο τρόπος τους μου έκανε τεράστια εντύπωση! Δεν ξέρω ρε γμτ, εγώ θα ένιωθα ότι εκθέτω και τον εαυτό μου και τον άλλο. Η μία κοπέλα μάλιστα λέει και φόρα παρτίδα ότι ο άντρας της έχει πολλά ψυχολογικά, γιατί τον κακοποιούσε η μάνα του μικρό, κι αυτή την περίοδο που δεν την ποτίζει είναι πολύ αγχωμένος, αλλά το περνάει στο ντούκου αυτό και λυσσάει για το σεχ. Δεν ξέρω, μου χτύπησε άσχημα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...