Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλλη μου έχεις τρελό τρόπο με τα μικρά! Πρώτη φορά είδα την Κωνανίνα να κάθεται για 20 ολόκληρα λεπτά και να κολλάει αυτοκόλλητα! Δεν το πίστευα!

Αυτο μου το εχουν ξαναπει οτι θα ημουν οτι πρεπει για νηπιαγωγος.....τι να σου πω. Παντως οπου παω ολα τα μικρα γυρω μου γυρνανε. Στην παιδικη δε εχουμε εναν τον Νικολα που με λεει μανουλα...και καθε φορα που φευγω λιωνει στο κλαμμα. Η αληθεια ειναι οτι γουσταρω να περναω χρονο μαζι τους. Και να σκεφτεις οτι νομιζα πριν κανω παιδι οτι δεν μου 'πανε' τα παιδια....αντε καλο βραδυ.....φιλακια. Ησουν καταπληκτικη οικοδεσποινα και η κορη σου πολυ γλυκο πλασμα. Περασες καλα στην Κωνσταντινα? Ναι! Θα ξαναπαμε? Ναιιιι ετοιμη παμε!......η μικρη στο αμαξι......χεχε

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Περασες καλα στην Κωνσταντινα? Ναι! Θα ξαναπαμε? Ναιιιι ετοιμη παμε!......η μικρη στο αμαξι......χεχε

Αυτό είναι η επιτυχία :) Αφού πέρασαν αυτά καλά εγώ είμαι απλά ευτυχισμένη και γεμάτη :) Καλή ξεκούραση γλύκα :)

Στανταρ δεν ησουν αναμενομενη Ελλ, αλλιως και εγω σε περιμενα και ησουν ακομα καλυτερη!!!!!!

Για την οικοδεσποινα τι να πω, σπανια εχω περασει τοσο καλα αλλα και ταυτοχρονα χαλαρα σε σπιτι, πραγματικα εχετε θετικη ενεργεια ως οικογενεια και χαρηκα που το μοιραστηκα μαζι σας!!!!!!!!!

Ο Μαριος τρελαμενος!!!! Περασες καλα στην Κωτιτα??? Ναι!!! Να ξαναπαμε??? Ετρεχε να ξαναρθει, αλλη μερα του λεω τωρα θα κοιμηθει η Κωτιτα!!!!!!!!!

Να ξέρετε ότι στο σπίτι μου μ' αρέσει να νιώθουν όλοι άνετα :D και σήμερα μου δείξατε ότι όντως αισθανθήκατε έτσι :) Την επόμενη φορά θα σας βάλω να σερβιριστείτε και μόνες σας... για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που ξέχασα να σας βγάλω τούρτα και θα πρέπει ό,τι περίσσεψε να το φάμε εμείς :lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...