Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παω να κατσω με τη Μαρια γιατι εκανε ΤΟ απιστευτο.. Ανεβηκε στο επιπλακι της tv και προσπαθησε να ριξει την τηλεοραση (ειναι στερεωμενη με βαση στον τοιχο).. Δεν ξερω τι την εχει πιασει σημερα, ολο μακακιες κανει!

χαχαχαχα φοβερή!

Θέτει υψηλούς στόχους, πάντως!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά αν το σκέφτεται λίγο παραπάνω. μην κάψει φλάντζα λέω!

το να στροφάρει γρήγορα, όπως εσύ, μου αρεσει για την Χρύσπα.

άθεη με τέτοια μάνα... δεν παίζει! η Χρύσπα είναι το καρβελάκι της Παναγίας.

έτσι ήρθε σε μένα, έτσι θα είναι πάντα!

μη σου πω ότι έχει αποστολή και σε στείλω...

κανονίστε να έρθω στας Αθήνας κ να στρωθείτε 5-6 για τρίψιμο!!!!!!!!!

παίδες, άσχετο. απολύεται μία, καλή κοπέλα.

έρχεται κ άλλος από πίσω. έπεσαν υπονοούμενα από διεύθυνση μπροστά μου.

έχω χεστεί ...

τώρα θα κάψω εγώ φλάντζα. θα το ρίξω στο σκεπτικισμό κ στην εσωστρέφεια κ άντε να με γλιτώσει το λιονταράκι μου από το μελό, που όσο να πεις το 'χω.

τρομοκρατία μιλάμε.

θα μείνω, θα με στείλουν, θα προλάβω να μαζέψω τα στοιχεία που θέλω..να τσιρίξω τώρα ή να κάνω ένα τσιγάρο πρώτα;

θέλω τη μαμά μου! κ την αδερφή μου κ μετά την Χρύσπα μου αγκαλιά.

σας αφήνω πάω να κλαφτώ ησύχως, εσωτερικώς!

μια χαρά αν το σκέφτεται λίγο παραπάνω. μην κάψει φλάντζα λέω!

το να στροφάρει γρήγορα, όπως εσύ, μου αρεσει για την Χρύσπα.

άθεη με τέτοια μάνα... δεν παίζει! η Χρύσπα είναι το καρβελάκι της Παναγίας. ;););)

έτσι ήρθε σε μένα, έτσι θα είναι πάντα!

μη σου πω ότι έχει αποστολή και σε στείλω...

κανονίστε να έρθω στας Αθήνας κ να στρωθείτε 5-6 για τρίψιμο!!!!!!!!!

παίδες, άσχετο. απολύεται μία, καλή κοπέλα.

έρχεται κ άλλος από πίσω. έπεσαν υπονοούμενα από διεύθυνση μπροστά μου.

έχω χεστεί ...

Μη φοβάσαι εσύ μανάρι μου! Θα είναι μπιπ αν αφήσουν τέτοιο κορίτσι να τους φύγει!

Κρίμα πάντως... είχα σχετική συζήτηση με μία φίλη μου λογίστρια χθες, εν ώρα πίλινγκ, και μου λέει βρίσκουν ευκαιρία και τα κάνουν. Κι έχει δίκιο..

Διαφημίσεις

Λες να αποφασίσουν τελικά αυτοί αυτό που δεν αποφασίζεις εσύ;

Που σιχτίρ θα βρω σε mp3 της Αντονέλλας τα When I grow up και hey baby? (μισώ τα τριήμερα γιατί με ταλαιπωρούν οι κόρες του αφεντικού!)

Που σιχτίρ θα βρω σε mp3 της Αντονέλλας τα When I grow up και hey baby? (μισώ τα τριήμερα γιατί με ταλαιπωρούν οι κόρες του αφεντικού!)

Σαν την γραμματέα στην ταινία "Ο διάολος φοράει Prada"...χαχαχα που έψαχνε το αυθεντικό βιβλίο του Harry Potter.

Αααααα σήμερα το βράδυ έχει ωραία ταινία στο STAR "Η μαγική νταντά" με τον Κόλιν Φερθ..

Μη φοβάσαι εσύ μανάρι μου! Θα είναι μπιπ αν αφήσουν τέτοιο κορίτσι να τους φύγει!

Κρίμα πάντως... είχα σχετική συζήτηση με μία φίλη μου λογίστρια χθες, εν ώρα πίλινγκ, και μου λέει βρίσκουν ευκαιρία και τα κάνουν. Κι έχει δίκιο..

κάτι μου λέει ότι προτιμούν τις μετριότητες...:cool:

όσο για το σχόλιο της φίλης... σου το προσυπογράφω όπου θέλεις!

πλάκα με κάνεις ρε φίλε!

έχω ρίζες εδώ λέμε! αν έρθω θα είμαι ά-ριζη!:rolleyes:

πόα χωρίς ρίζα έχεις δει; ένεκα το κοντό...;)

ή που θα απολυθεί κι άλλος λογιστής ή που θα αναλάβει τα καθήκοντα κ της αποχωρήσασας...

μάλλον τον στέλνουν.

χου ζ νεξτ;

:confused::(

Καντε μια προσευχη να κοιμηθει η μικρη γιατι αλλιως δεν μας βλεπω να ερχομαστε το απογευμα. Οταν ΔΕΝ κοιματε μεσημερι 7 η ωρα ειναι οφφ..........χελπππππ

ΣΗΜΕΡΑ βρηκε να γαυγισει ο σκυλος του σκατογειτονα πισω απο το παραθυρο της....ΕΛΕΟΣ δλδ.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Κοιμήηηηηηηηηηηηηηηηηηηησου Στέεεεεεφη... νυστάααααααααααααααζειιιιιιιιιιιιις

Κοιμηθηκε! Βγηκα εξω και ξεχεσα τον γειτονα με τον σκυλο και τον εμπασε μεσα.......αντε στα διατανα λεμε.......2 η ωρα γουφ γουφ εξω απο το παραθυρο της μικρης......μαμω το σοι της Λαση μεσα.....:!: Φιλοζωη φιλοζωη αλλα τετοιες στιγμες μια φολα την θελω. Οχι για τον σκυλο αλλα για τον γειτονα......!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...