Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελβετκη, ελβετικη οτι πεις!!!!!! Σε εχω ετοιμη!!!!!! Αμα εχεις και τιποτα δραχμες στην ακρη τις δεχομαστε και αυτες δεν ξερεις ποτε τι γινεται, ας τις εχουμε καβατζα!!!!

Λοιπον: Υπαρχει μαγαζι κιντλαντ στην Τιτανων που εχει στοκ! Τωρα αν ειναι υπογειο, ημιοροφος ή υπερυψωμενο ισογειο θα σας το πω το απογευμα!! :lol:

Δειτε και αυτο:http://www.facebook.com/pages/KID-LAND-Stores-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/139016509495940

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ελβετκη, ελβετικη οτι πεις!!!!!! Σε εχω ετοιμη!!!!!! Αμα εχεις και τιποτα δραχμες στην ακρη τις δεχομαστε και αυτες δεν ξερεις ποτε τι γινεται, ας τις εχουμε καβατζα!!!!

Δεν θυμαμαι γμτ...πρέπει να ρίξω μια ματια στο στρώμα μου :D

Διαφημίσεις

Μπα εκλεισε προς την Κωτιτα ο γιος μου Ρηνακι. Επεσε και χερακι και φιλακι τελειωμενα πραγματα!!!!!! Εγινε το κονε οποτε οι υπολοιπες νυφες ειναι σε λιστα αναμονης αμα τον φτυσει η Κωτιτα ποτε!!!!!!!

Μαλ ψαξε ψαξε καπως πρεπει να ζησουμε και εμεις με το κληρονομικο χαρισμα, αμα βρεις και τιποτα φαγωσιμο, τιποτα μπομποτες απο την Κατοχη στειλτες και αυτες δεν πανε χαμενες!!!!!!!!!

Μαλ ψαξε ψαξε καπως πρεπει να ζησουμε και εμεις με το κληρονομικο χαρισμα, αμα βρεις και τιποτα φαγωσιμο, τιποτα μπομποτες απο την Κατοχη στειλτες και αυτες δεν πανε χαμενες!!!!!!!!!

Όχι ρεεεεε, είπαμε έχω τα χρονάκια μου αλλά δεν είμαι κ τόσο μεγαλη :D

Κανα κομμάτι μπισκότο που θα έχει πέσει της μικρης σου κάνει?

Σέβη... ο Ζυγός με Ζυγό... είμαι εγώ :D (εκδικητικό βλέμμα :lol: )

α για τόσο σκεπτικισμό μιλάμε:tongue: νταξ! μακάρι να είναι καλά το κλωσσοπουλάκι μου!:)

Οι Λεοντες συνηθως δεν εχουν μανια με την ταξη οποτε καποιο ωροσκοπο Καρκινακι η Παρθενακι εχει Σεβουλα.

αυτό σκέφτηκα κι εγώ Ειρήνη. εκτός αν έχει σχέση το ότι ο μπαμπάς του είναι καρκίνος κι επηρεάστηκε ανεπανόρθωτα...:rolleyes:

από ποιό χωριό είσαι κ θέλετε 3 ώρες;

Λοιπόν και τώρα πείτε... ποια τράπεζα σας βολεύει για να σας δώσω το λογαριασμό της συμπεθέρας να πληρώσετε τις προβλέψεις της; :P :p (ε να βγάλουμε και κάτι βρε αδερφέ) :lol:

μμμμμμμ θα σκεφτώ. πλερώνω σε μασαζ.;)

Διαφημίσεις

Παω να κατσω με τη Μαρια γιατι εκανε ΤΟ απιστευτο.. Ανεβηκε στο επιπλακι της tv και προσπαθησε να ριξει την τηλεοραση (ειναι στερεωμενη με βαση στον τοιχο).. Δεν ξερω τι την εχει πιασει σημερα, ολο μακακιες κανει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Παω να κατσω με τη Μαρια γιατι εκανε ΤΟ απιστευτο.. Ανεβηκε στο επιπλακι της tv και προσπαθησε να ριξει την τηλεοραση (ειναι στερεωμενη με βαση στον τοιχο).. Δεν ξερω τι την εχει πιασει σημερα, ολο μακακιες κανει!

Αυτα ειναι η καθημερινοτητα η δικη μας!!!!!!!!!

Σωστη!!!!!!!!! Μην παει τσαμπα τοσο γραψιμο!!!!! Εχουμε και παιδια να παντρεψουμε!!!!!!

Συμπεθερα διευθυνση θελω για να φερω τον γαμπρο!!!! Στειλε π.μ η να σε παρω τηλεφωνακι μετα???

Σου στέλνω pm πάραυτα!

Εγώ συνεργάζομαι μόνο με ελβετικές τράπεζες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι απ' αυτές έχουμε... στην ofshore εταιρεία :lol:

α για τόσο σκεπτικισμό μιλάμε:tongue: νταξ! μακάρι να είναι καλά το κλωσσοπουλάκι μου!:)

μμμμμμμ θα σκεφτώ. πλερώνω σε μασαζ.;)

Δεν σε κατάλαβα σεβάκι; Έχεις να πεις κάτι για τον σκεπτικισμό μου; :P (άμα σου βγει πάντως άθεη δεν θα φταίω εγώ :P )

Το μασάζ το θέλουμε...

Της είπες ότι το απόγευμα θα δει την κωνανίνα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...